Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beznadziejnytyp_k

bronię się przed miłością bo... boję się że jej nie zadowolę

Polecane posty

Gość Beznadziejnytyp_k

Poznaliśmy się pół roku temu, szaleństwo, 2 cudowne dni razem mimo że widzieliśmy się pierwszy raz na oczy. Nigdy czegoś takiego nie przeżyłem, nie było seksu choć chyba oboje mieliśmy ochotę. Jednak tyle czułości, zrozumienia nie zaznałem od dawna. Ona- starsza ode mnie 3lata, pociągająca, inteligentna, boska, przy tym tak czuła, pod jej dłońmi cały się roztapiałem. od tamtego czasu żyjemy na odległość, mamy kontakt, dużo ze sobą rozmawiamy, chciała się spotkać. Boże, ja też ale... Boję się! Boję się że nie sprostam jej oczekiwaniom. wiem że lubi seks, cała nim emanuje, rozmawialiśmy o tym co lubimy w łóżku. Jest wyzwolona i dość dominująca, takie sprawia wrażenie. Z pewnością ma duże wymagania, a ja no cóż- mój rozmiar penisa nie powala, doswiadczenia wielkiego nie mam. czuję się beznadziejnie z tym. Wiem że pokochałaby mnie, ale boję się że nie dam jej takiego seksu jakiego oczekuje.

Gość Beznadziejnytyp_k
Wiem że męczy ją już taka znajomość która do niczego nie prowadzi, powtarza że nie może mnie uszczęśliwić na siłę. chcę jej strasznie. czuję że ktoś jest w końcu ważny dla mnie a ja dla kogoś.. i do tego żalę się na babskim forum. jestem do dupy

Gość jesteś do dupy ? nie
powiem krótko bo konkretna ze mnie babka masz do wyboru dwie opcje - spróbować albo nie jeśli nie spróbujesz - stracisz ją jeśli spróbujesz - masz dwie opcje :D:D będzie dobrze albo nie ale zawsze jest szansa co mam Ci więcej powiedzieć idź i walcz człowieku nie bądź baba nie wiesz, że najwięcej w życiu płacimy nie za to co zrobiliśmy ale za to czego zrobić nie mieliśmy odwagi ?

Gość moniczka :P
Mam podobną sytuacje poznałam chłopaka 5miesięcy temu nie uprawialismy seksu ale on jest zabawny i go lubię już mu dawałam wiele do zrozumienia że by było dobrze zrobić krok do przodu on się boi Coraz bardziej mnie d siebie zniechęca karze czekać a sama do końca nie wiem na co?! Frustruje mnie ta znajomość i pewnie sie zakończy jak się nic nie zmieni

Gość ktos tu mowi nie badz
baba, a przeciez baby tak nie robia... To faceci sa tacy niezdecydowani.

Gość chlopie spotkales fajna
babke i jeszcze szukasz problemu??? Wielu takiej kobiety szuka przez cale zycie, a ty swoimi glupimi kompleksami chcesz zmarnowac cos pieknego? Chociaz moze to i dobrze, bo zatrulbys dziewczynie zycie wiecznym marudzeniem, ze jestes beznadziejny i ciaglymi probami potwierdzenia swoje atrakcyjnosci. Ty masz powazny problem ze soba, a jak powszechnie wiadomo, zakompleksiony facet to kompletna porazka. Najpierw zajmij sie soba i ogarnij swoj umysl, a dopiero potem zabierz sie za szukanie partnerki.

Gość moniczka wez sprawe w swoje
rece, bo jak widzisz twoj sie do tego nie garnie. Wtedy bedziesz wiedziala, czy cos z tego bedzie w ogole. Jezeli jest impotentem, to sie wtedy okaze, a jak bedziesz sie gubic w domyslach nie robiac nic, to sie nie dowiesz.

Gość przecież tu pisze facet
faktycznie mega niezdecydowany. Ta jego baba ma chyba świętą cierplwość.

Gość Lukaas
moniczka :P 5 miesięcy i się nie dobiera :D hahahaha ciota jakaś masakra, ja to się muszę powstrzymywać po 2h znajmości żeby nie było za ostro. Jak się podobam kobiecie to raczej mi nie odpuści sexu :D i tak najczęściej na pierwszej randce sypiam z kobietami.

Gość tylne drzwi
ciekawe czy na drugiej chca z toba rozmawiac? :D

Gość probuj - nigdy nie przewidzisz
jak to sie skonczy:p do boju:)!

Gość Beznadziejnytyp_k
Postanowiłem. dziś zaproponuje jej spotkanie. wiem że będzie przeszczęśliwa:) macie rację. mam problem ze sobą, a ona ma cierpliwość anioła. Kurde zabujałem się...

Gość Ju......................
To Cię pocieszę :) Za pierwszym razem może Ci w ogóle nie stanąć albo możesz skończyć po niecałej minucie jeśli Ci się laska mocno podoba, także powodzenia :D

Gość Beznadziejnytyp_k
wiem, właśnie tego się boję najbardziej. Pociąga mnie niesamowicie, wystarczy jeden sms od niej żeby mnie rozpalić na cały dzień.. nie wiem co ona we mnie widzi. Jestem przystojny, wysportowany, mam powodzenie, ale teraz to mnie po prostu trafiło. To pewnie przez różnicę wieku i jej mocny charakter, wiem też że miała wielu facetów przede mną, nie ukrywa tego że nie może żyć bez seksu...

Gość powodzeniaaaa!
:D

Gość Beznadziejnytyp_k
bo jestem ale co z tego jak mam małego i nawet nie wiem czy byłoby jej ze mną dobrze...