Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biedrona007

Czy to oznaka przedwczesnego porodu???

Polecane posty

Witam, ostatnio po kąpieli gdy siadałam poczułam że coś ze mnie chlupnęło, nie wiele ale powstala spora plama na majtkach. Na drugi dzien zauwazylam gesta przezroczysto-żółtawą wydzieline, jakby galaretka. Dzisiaj juz nic takiego nie mialo miejsca ale zastanawiam sie czy to mogła być część czopu śluzowego. A jestem w 33 tygodmiu ciąży!!! Prosze o odpowiedzi.

A ostatnio to kiedy to było? Ja też jestem w 33 tyg i bardzo boje się przedwczesnego porodu ale na Twoim miejscu bym pojechala do lekarza zapytać, mogą Ci się sączyc wody płodowe. Myślę że warto to spr.

Gość TTGFG
CZOP MOŻE SCHODZIĆ WCZEŚNIEJ PRZED PORODEM NAWET 2 TYG. A ODNOŚNIE WÓD JA BYM POSZŁA NA KONTROLĘ BO TO NIE ZARTY!

Gość dziewczyno!!!!!!!!
na co ty czekasz? do lekarza natychmiast

Ostatnio wczoraj, chyba dzisiaj sie przejade do lekarza zeby sie upewnić co i jak w końcu to dopiero 33 tydz.

biedrona przejdź się przejdź i daj znać. Może to po kąpieli tylko takie uczucie bo Ci się woda wlała ale lepiej nie przagapić niczego. W 33 tyogdniu plucka jeszcze nie pracuja jak należy i to jest bardzo wczesne wczesniactwo. Pewnie wszystko gra a ja też juz kilka razy dmuchalam na zimne ale przynajmniej bylam spokojna :)

Na szczęście wszystko ok ;) lekarz zrobil mi test na obecność płynu owodniowego w pochwie i wynik był ujemny, szyjka macicy też trzyma. FAŁSZYWY ALARM ;)