Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agunieczka88

6 waidera(42 DNIOWY CYKL) i codzienne bieganie 2013

Polecane posty

hej kochane. Wstaje na 6, bo później jadę na zajęcia(studiuje zaocznie). A więc zapisuje's żeby się nie pogubić A6W dzień 2.

Gość Olcia Dubicka
Ja się też podłączam jak na razie mam za sobą 7 kilogramów po 3 tygodniach odchudzania. Przeszłam na zdrową żywność nisko przetworzoną i dodałam do tego tabletki Forever Slim, można je kupić na allegro. Wcześniej na samej diecie nie widziałam postępów więc jadę ze wspomagaczami. Z aktywności fizycznej mam tyle co z dziećmi którymi się opiekuję, chodzimy dużo na spacery i na plac zabaw. To właśnie matka tych dzieci poleciła mi te tabletki po tym jak ona sama je stosowała z rezultatem i mam u niej wsparcie i pomoc. Moim celem jest schudnięcie łącznie 27 kilogramów ;) Powoli robi się ładna pogoda więc czas najwyższy zadbać o figurę a do lata będzie można spokojnie wyjść w seksownym bikini na plażę podrywać facetów ;)

Gość andzia...
Agunieczka spięcie pasa hehe,...to taka przenośnia ;-) chodziło mi o to, że ograniczyłaś jedzenie i więcej się ruszasz dlatego kg. spadają ;-)

Gość Simon0303
ZadNe bieganie nie ma sensu bez oczyszczenia i regulacji organizmu a co najważniejsze odkwaszeniu mam za sobą setki tysiące kilometrów i gdy się złe odzywialem to zero chudniecia a łydki będziesz miał jak kuleczki .... Ganoderma koniecznie i sukces gwarantowany

Simon0303! sory ale na mnie przynajmniej dziala a nie chce sie odchudzac drastycznie lub brac cos jakiegos dziwnego. ja nie biegam tylko po to zeby schudnac ale tez dla przyjemnosci bo super sie czuje jak od tyg biegam. to ze łydki bede miala jak kuleczki to mi nie przeszkadza. jezdzilam konno 11 lat i wiem jak moje łydki beda wygladaly. zadnych grzybów(GANODERMA)NIE MAM ZAMIARU STOSOWAC ANI ZADNYCH TABLETEK. WYSTARCZY ZE STOSUJE ANTYKONCEPCJE W TABLETKACH I TO MI ZDECYDOWANIE WYSTARCZY. CALE SZCZESCIE ZE PO NICH NIE TYJE I TEZ CZUJE SIE SUPER. FORUM JEST PO TO ZEBY SIE WSPIERAC WZAJEMNIE A NIE JESZCZE DOLOWAC. TO JEST MOJ WYBOR I MOJA DECYZJA A TOBIE JEZELI TO NIE ODPOWIADA TO SIE NIE WYPOWIADAJ. SORKI ALE TROCHE MI PONIOSLES CISNIENIE. KAZDY ROBI CO CHCE OARZ JAKA CHCE STOSOWAC DIETE. JA MAM JESZCZE MALE DZIECKO KTORE KARMIE PIERSIA WIEC NIE POWINNAM "JESC ANI STOSOWAC ZADNYCH GRZYBÓW" BYNAJMNIEJ TEGO TUPU ORAZ ZBYTNIO SIE FORSOWAC BO MIALAM DRUGA CESARKE. BIEGANIE I A6W ZDECYDOWANIE JAK NARAZIE MI WYSTARCZY.

hej. Dzień 4 A6W zaliczony. Nie miałam czasu wczoraj pisać, bo późno wróciłam z zajęć(studiuje zaocznie). Jestem już po śniadaniu, pół bułki i jogurt. Później planuje sałatke.

ja juz zaczynam drugi tydzien a6w i przyznam ze jak cykle sie zwiekszaja to nie jest łatwo ale daje rade. mam nadzieje ze dotrwam do konca.:)

Gość dominikalollq
agunieczka88 - zazdrosze. i trzymaj tak dalej. drugi tydzień z a6w to naprawde coś. :D pisałam wcześniej że zaczynam z wami. niestety jakos tamtego dnia tak wyszło, że w sumie zjadłam za dużo i stwierdziłam że nie ma sensu. a potem obiecałam sobie ze zaczne od poniedziałku. no i dziś mój pierwszy dzień. na pewno go zalicze, gorzej bedzie za tydzień. bo tydzień powinnam spokojnie wytrwać. :) więc jutro na pewno sie odezwe. :D powodzenia dziewczyny w dalszych zmaganiach.

Gość aguniecka88
narazie nie dziekuje ale wierze w siebi jak i w ciebie ze damy rade. pozdrawiam

witam. 5 dzień zaliczony. Na razie bez problemów. Jeszcze tylko 37dni i piękny brzuch. Ahh. Agnisieczka widzisz już jakieś zmiany?

hej glinak. zmiany u mnie sa ogromne choc to moze byc niemozliwe poniewaz mialam duzo skóry na rozciagnietej po dwoch ciazach a teraz jest jej mniej i pojawil mi sie mocny zarys talii. ja widze ogromna roznice i 4cm mniej:):) jedyne co mi w tych cwiczeniach a6w przeszkadza to ostatnie cwiczenie. tak go nie cierpie i przyznam ze ciezko jest mi je wykonac no ale jak dalam rade juz 8 dni to dam i jeszcze kolejne 8 lub wiecej. torche sie martwie bo ostatnio jak biegam strasznie bola mnie biodra po bieganiu ale pozniej juz mi przechodzi. gdy zaczynam bieg tez mnie boli ale im dluzej biegne bol jest mniejszy. gorzej jest jak juz przechodze do chodu wtedy jest okropnie. bynajmniej wczoraj tak mialam. myslalam ze sie nie rusze ale jakos przestalo bolec jak wchodzilam na czwarte pietro. znow bylo gorzej jak usiadlam i wstalam do lazienki. wogole nie moglam sie ruszyc. nie wiem co to moze byc ale chyba dzisiaj sobie odpuszcze bieganie a bede tylko cwiczyla a6w. moze mi przejdzie. mam nadzieje bo fajnie mi sie biega poza tym bolem. nigdy nie mialam z tym problemu. bynajmniej w szkole nie maialam z tym problemu. no ale poczekamy i zobaczymy.

może za dużo wzięłaś na siebie na początek. A robisz jakąś rozgrzewkę ? Może to dlatego, nie mam pojęcie co to może być. Mi takie coś nigdy się nie zdarzyło. Ja jeszcze nie biegam ale będę, myślę żeby zacząć od kwietnia. Gratuluje Ci, bo masz świetny wynik. Aż chce się ćwiczyć po przeczytaniu tego co napisałaś. Miałam się ważyć i mierzyć dzisiaj, ale zrobie to dopiero za tydzień.

Gość monia_87_5
witam kochane! ja zaczełam od wczoraj bieganie. Niestety moja kondycja jest zerowa więc przebiegłam tylko 1,7km truchcikiem w 1 min. Dzisiaj niestety przerwa bo strasznie sypie i wieje. Zastanawiam się nad A6W ale boję się że mój kręgosłup nie da rady bo ostatnio po zwykłych brzuszkach ledwo mogłam się ruszyć i to nie z powodu zakwasów ale bólu w plecach :( Czy A6W też tak mocno obciąża plecy?? Mój cel to zrzucić 15 km. Obecna waga 72 kg./ 170 cm wzrostu czyli mały pulpecik :)

Gość monia_87_5
sorki za mały błąd powyżej- chodziło o 15 min :)

jesli chodzi o kregosłup i a6w to strasznie obciaza kregosłup ale moj maz cwiczy ze mna i ma chory kregosłup ale przed cwiczeniami a6w robi cwiczenia rozciagajace i mowi ze narazie nie ma zadnego problemu. cwiczy tak jak ja od tyg i narazie nie narzeka. jesli chodzi o bieganie to ja na swijej trasie OK.4KM)robilam od pieciu do czterech przerw znaczy sie szlam a z biegiem czasu coraz mniej i mniej i teraz przebiegam ja bez problemu w 15do 20minut takze sie nie lam i bedzie dobrze a jesli tez chodzi o pogode to i tak nie odpuszczalam tylko ubieralam sie tak zeby zbytnio nie zmarznac i nie przewiac glowy ani uszu. u mnie dzisiaj i wczoraj pada snieg ale nie odpuszcze. dzisiaj zamiast biegac to sie szybko przejde i zobacze czy bedzie mnie bolala takze badzcie wytrwale dziewczyny. trzymam kciuki.:):):)

Gość monia_87_5
agunieczka88 ja niestety mieszkam w Holandii i niestety ta pogoda mnie przeraża. Dzisiaj nawet się ubrałam i wyszłam przed dom z pełną motywacją do biegania ale niestety nawet ciężko przejść kawałek a co dopiero biegać :( ale mój bieg na dworze zastąpiłam biegiem po schodach :) a czy macie jakieś sprawdzone obuwie do biegania- bo moje to najzwyklejsze adidasy i mam wrażenie że z czasem jak już przejde na dłuższe dystanse to raczej nie będą są do tego nadawały... Co do rozciągania przed A6W mogłabyś podać jakie ćwiczenia wykonuje Twój mąż może też spróbuję :)

Gość Nastia Janowa
do biegania dobrze jest miec pulsometr

Gość monia_87_5
ćwiczenia wydają się dość fajne więc napewno spróbuje :) co do pulsometru mój facet też mi to doradzał ale narazie nie chcę wydawać zbyt dużo pieniędzy jeśli nie mam pewności czy nie zrezygnuje np. po tygodniu... ale mój mężczyzna bardzo mnie motywuje więc myśle że wytrwam :)

Gość dominikalollq
pierwszy dzień zaliczony. dzis tez sobie nie odpuszczę. a jutro ide na zumbę. :D agunieczka88 - co do tego ostatniego ćwiczenia to się zgadzam, rzeczywiście cięzkie. ja wczoraj robiłam jak to przystało na pierwszy dzień 1 serie i po 6 powtórzeń, a co to bedzie za kilka dni to nie potrafie sobie tego wyobrazić. mogłoby nie być tego śniegu. w sobote zaczęłam biegać. w niedziele tez mialam iść ale zaczął padać śnieg i tak lezy do dzisiaj, do tego ta temperatura.. mam nadzieje że niedlugo sie ociepli. :D

tak jak juz ponad tydzien wytrzymalam na swojej dietce tak dzisiaj zaszalalam. na sniadanie dwa kotlety z hamburgera pozniej serek wiejski a pozniej corka mnie rozpuscila bo napychala mnie zelkami:):) do tego 4litry wody wypilam i zaraz chyba wybuchne. musze jednak dzisiaj tez pobiegac zeby to wszystko spalic. jeszcze nigdy nie bylam taka ociezala. dominikalollq-ja mimo ze u nas jest pełno sniegu i jest mrozno i tak biegam bo jak odpuszcze to pozniej bedzie ciezko a ja jestem takiego typu czlowieka ze jak odpuszcze to ciezko mnie bedzie znow zagonic wiec nawet jak nie bedzie mi sie chcialo to pojde na szybki spacer ktory bedzie trwal tyle co moj bieg lub dluzej. nie wiem jak mi sie bedzie dzisiaj bieglo ale jak bedzie mnie bolalo to bede szla poza tym przed bieganiem troche sie po rozciagam to moze nie bedzie tak zle. to za chwile bo juz wybila moja godzina do biegania wiec odezwe sie jutro.pozdrawiam:):)

Gość 4 km w 15 min ?
Nie wierzę Ci. Zmierz dokładnie trasę. Masz gps w tel? Załaduj jaką fajną aplikację i zmierz dystans- bo 4 km w 15 min nie robisz.

Gość 4 km w 15 min ?
Tyle to ja jadę autobusem do pracy gdy korków nie ma ;) i też mam 4 km , może 4,5 ;)

przepraszam mialo byc ok 3km a zmierzylam jadac samochodem a czas mam na zegarku wiec wiem ile i przez jaki czas biegne.

Gość monia_87_5
agunieczka88 dzisiaj zaczełam A6W oczywiście wcześniej robie te Twoje ćwiczenia na kręgosłup i jakoś poszło :) zobaczymy co będzie dalej... już nie mogę się doczekać efektów :D

ciesze sie bardzo ze moglam ci w jakis sposob pomoc. ja juz 9 dzien z a6w i nie wiem czy dam rade. w sumie bym dala rade ale strasznie mnie nudza juz te cwiczenia a co bedzie w czwartek-3 serie po 10cykli i chyba nie dam rady no ale powoli nawet i z odpoczynkiem ale wykonam te cwiczenia. trzymam kciuki:):):)

Gość Ok 3 km czyli pewnie
Bliżej 2,5 km w 15 min. Tyle przynajmnie ja biegam w miarę szybkim tempem. No chyba że jesteś mega torpeda, ale nie sądzę skoro karmisz piersią.

HEJKA!DZISIAJ ODPUSCILAM SOBIE BIEGANIE BO RANO JAK WSTALAM TO STRASZNIE MIALAM ODRETWIALE NOGI. LEDWO DOSZLAM DO POSREDNIAKA NO ALE NIE ZREZYGNOWALAM Z A6W I JUZ 10 DZIEN ZA MNA:):)MAM NADZIEJE ZE JESZCZE RAZ TYLE CHOCIAZ WYTRWAM BO ŁATWO TO NIE JEST. PO WCZORAJSZYM WIECZORNYM WAZENIU WAZYLAM JUZ 59,8 I JAK TAK DALEJ POJDZIE TO SPOKOJNIE SCHUDNE DO WLASNEGO WESELA MAM NADZIEJE I JESTEM POZYTYWNIE NASTAWIONA. TAK MI SZKODA ZE NIE MOGE BIEGAC BO NAPRAWDE SUPER SIE CZULAM A TERAZ AZ SZLAG MNIE TRAFIA JAK NIE MOGE. NIE WIEM CZY TO Z MOJEJ WINY MNIE BOLI CZY NIE ALE JESTEM WSCIEKLA I NAPEWNO WROCE DO BIEGANIA CHOC CIEZKO BEDZIE MNIE DO NIEGO ZNOW ZAGONIC NO ALE NAPEWNO DAM RADE. CO U WAS??JESTESCIE TAM??OLCIA DUBIECKA?andzia??glinka93??dominikalollq???monia_87_5??