Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaddaaa.

Jak poradzić sobie z bezdzietnością

Polecane posty

Gość aaddaaa.

Od ponad 5 lat staramy się z mężem o dziecko, w tym czasie raz poroniłam, ze mną niby wszystko w porządku, mąż ma słabe nasienie, ale podobno nie jest tak źle, mimo wszystko ciągle nie ma rezultatów i chyba przyszedł ten czas, że musimy pogodzić się z tym, że będziemy juz zawsze sami bez dzieci, bez swojej rodziny. Pomóżcie proszę

Gość aaddaaa.
Cały czas wierzyłam że się uda, ale nie mam już siły, totalnie się poddałam i chce się jakoś przestawić na inne myślenie

nie lepiej sprubowac IUI lub IVF? no niestety nie da sie calkiem zapomniec nawet po tylu latach wiem cos o tym ale ja zmienilam do tego podjescie i jest inne niz wczesniej

Zamień się ze mną.... Nie wiem czy jestem płodna-nie sprawdzałam:P ale nienawidzę dzieci i nie chce ich mieć. Ja i mój mąż:)

Gość hmm mmm hmmmm
AnnMarie mogłabys sobie darowac tego typu komentarze:O

Gość annamarie______
Ta znam takich ludzi...takie pary, tylko że facet może się "obudzic" kiedy ty będiesz już za stara i poszuka sobie normalna kobietę...

Gość po co się wtriniać?
nie dla każdego "normalność" to chęć posiadania dziecka,ale komentatrz anne marie w tym temacie zbędny.

Stare żołnierskie porzekado mówi: Czlowiek strzela - Pan Bóg kule nosi :) Ja bym Wam doradzał żebyście na jakiiś miesiąc (najlepiej urlopowy) zapomniały o staraniach i po prostu sponatanicznie, w miarę często (najrzadziej co 2-3 dni) kochały się ze swoimi panami. Bo czasem blokada jest nie w jajnikach czy macicy tylko w ..... glowie! I kiedy się odpuści - wtedy sie udaje :) o Znam przypadek pary ktora po kilku latach bezskutecznych starań zdecydowalasię na adopcję. I gdy adoptowali dziewczynkę - wkrotce potem .... ciąża! :) A potem jeszcze 3 razy! 0 Inny przykład: pewna znana (przed kilku laty) kafeteriuszka też sie dlugo starała. Monitoringi, badania.... Nic :( Kiedy juz zwątpiła po jakiejś imprezce (poz wszelkimi wyliczeniami ) mąż po prostu miał nieodpartą ochotę... I teraz jest szczęśliwą mamą :) o Wracajac do wojskowego porownania z początku postu: Czasem bywa tak że starannie mierzone i przygotowane strzały chybiają. A do celu trafia przypadkowa, zbłąkana kula :) Serdecznie życzę by i Was trafiła ;) 🖐️