Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Raeven

Kremy BB i koreańskie kosmetyki

Polecane posty

Gość Raeven

Jakie macie doświadczenia z koreańskimi kosmetykami? Ja zaczęłam używać kilka miesięcy temu i zastanawiam się jakie jeszcze wypróbować - co polecacie? Ja zamawiam na allegro od: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2213276 I nigdy nie wrócę do tradycyjnych podkładów! W ogóle przestawiam się na koreańskie kosmetyki bo są takiej jakości jak kosmetyki z najwyższej półki np.DIOR czy Chanel, a do tego są o wiele tańsze i zawierają w większości naturalne składniki.

Gość takajaaaaaa
kiepska krypto reklama 🖐️

Gość gość
Koreańskie kosmetyki jak najbardziej tak, ale tego pseudo sprzedawcy nie polecam. Ja niestety kupiłam coś właśnie u tego alegrowicza i nacięłam się na podróbkę! Chodzi o mini tubkę kremu Skin79. Wcześniej kupowałam już ten krem od kogoś innego i pachniał i wyglądał inaczej. Kupiłam od SkaVen6 bo miał bardzo tanio i jeszcze z rozpędu wystawiłam mu pozytywny komentarz. A po dwóch tygodniach sięgam po ten krem i niestety okazuje się, że jest do wyrzucenia, bo przecież nikt zdrowy na umyśle nie nałożył by sobie chińskiej podróbki, nie wiadomo z czego zrobionej, na twarz! Wkurza mnie to!!! Nie umie człowiek robić uczciwych interesów, a jeszcze spamuje po forach i reklamę sobie robi!