Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakupy 123456

Co macie w lodówkach dziś u siebie? Tak z ciekawości pytam?

Polecane posty

Gość innnnez.
u mnie swiatło......ale za niedlugo 10 to zaszaleje.....

Gość nsnmz
Ser feta Ser bree Ser krolewski 1/2 kg Mascarpone Riccota Szynka szarcwaldzka Losos Makrela wedzona Kabanosy peperoni 2 petka mysliwskiej Schab pieczony Kielbase z dzika Almete 5 jogurtow naturalnych Jogurt grecki Chorizo Salata Ogorek Popidory koktajlowe Oliwki Kapary Pesto Majonez Ketchup Musztarda Sok witt Winko 3 piwa

Gość querterP
kurdeeee nikt nie chce kupy slonia? nie ma bata sikow krokodyla nie oddam ni chuja kurwa mac jedynie kupa sie moge podzielic chce ktos czy nie?

Gość ssssssssssssdsdss
zz

Gość Łuna 13
zawsze jak wchodzę na taki głupi temat i widzę jak ktoś wymienia 50 rzeczy to myślę sobie, że nie można nudzić się na tyle żeby odp na pytanie, bezsensowne zazwyczaj, i tak za kazym razem jestem zaskoczona, człowiek jednak nie uczy się na własnych błędach :D

Brokuł 3 pomidory ogórek papryka czerwona i zielona marchew seler mleko 5 jogurtów masło śmietana 2 rodzaje wędliny parówki musztarda majonez 2 rodzaje żółtego sera 2 filety z kurczaka I jeszcze zamrażarka Lody sorbet malinowy mrożoną natkę pietruszki pierogi ruskie domowe i jakieś tam mięso Ogólnie staram sie nie gromadzić zapasów w lodówce, wolę świeże rzeczy

Gość Mrs.Elitte
u mnie cienko, bo tydzień się kończy...zwykle w piątki lub sobotę robię duże zakupy, troche sera wedlina kilka plastrow mleko jogurty olej musztarda ketchup bita smietana w sprayu masło pomidory ogorek rzodkiewka resztka kawioru 1 jajko:D za to zamrażarka pełna:D(kotlety mielone, pizza, frytki, warzywa na patelnię, schab w plastrach, udka,uszka,porcje warzywne na zupę)

Gość fhthvgft
śmietane 18% kostka margaryny drożdże mleko koncantrat pomidorowy majonez syrop z czarnego bzu domowej roboty dżem tez sama robilam jajka serki danio parowki drobiowe mielonka szynka ser zółty wódka ogórki konserwowe marchewka kawalek selera i pietruszki i jeszcze pare gołąbków wczoraj zrobionych

Gość fhthvgft
a zapomniałam jeszcze masło roslinne i kapusta biala

Gość zawartośc lodówki - ale temat
A u mnie w lodówce znajduje sie: marchewka piertuszka seler czosnek cytryna imbir ser turek ser topiony smietana 30% kilka pierogów (dziś na obiad-sama robiłam) słoik zawekowanej grochówki słoik zawekowanej ogórkowe - sama wekowałam ogórki konserwowe kulki miodowe (słodycz dla mojej córki na bazie płatków owsianych jajka dzem z owoców lesnych drozdze chrzan musztarda ketchup czekolada 3 sztuki masło 3 kostki osełka 2 butelki mleka koziego miska buraków X jutro bede rozmrazac skrzydła z indyka, moczyc fasole i bede robic barszcz ukraiński

Gość Nie chce mi się zaglądac ale
to będzie tak: 36jaj 30dkg szynki naturalnej paczka kabanosów tarczyńskiego pół kilo jakiejś dobrej kiełbasy, nie pamiętam nazwy, to nie dla mnie ja i tak nie lubię, śmietana,kefir litr,dżem,soki,masłlo drożdźe,dwa litry mleka świeżego pasta z suszonych pomidorow żołty ser biały ser twarogowy ze szczypiorkiem parówki kilogram otwarta puszka kukurydzy śłedzie pietruszka koperek pół kapusty pekińskiej i dwa litrowe zagotowane słoiki rosołu w razie jakby nie chciało mi się zupy gotować to w zamrażarce są mrożonki i można zrobić jażynową lub botwinkę w 15min.

Poza lodówką mam jeszcze pomidorki koktailowe włoskie i hiszpańskie do wyboru kto co woli oraz paprykę czerwoną 3sztuki 3banany pomarańcze mandarynki kiwi jabłka i cebule i ziemniaki Pieczywo trzymam w stanie zamrożonym w zamrażarce wyjmuję 15min przed komsumpcją lub wkładam do piecyka na 5min 30stopni.

Ponadto w zamrarce możńa też znalezć rybę mięsa i pierogi własnej roboty w dwóch smakach to na wypadek jakby mi się nie chciało robic drugiego dania a ktoś bardzo by głodny był lub przyszedł...

łojej nie chce mi się zaglądać i wszystko spisywać, ale tak mniej więcej.... - twaróg - jogurty naturalne - parówki z indyka i cielęce - kawałek pieczonego mięsa na kanapki - kilka plastrów szynki - resztki kabanosów - ser żółty w plastrach i kawałek parmezanu - masło i margaryna + Kasia do ciasta - musztarda, majonez, chrzan, keczup - pomidory, ogórek, sałata lodowa, rzodkiewki, koperek, natka pietruszki - pół pasztetu z puszki ;) - śmietana 12% i śmietanka do kawy (męża) - jajka - koncentrat buraczany - woda, mleko - czosnek - kostki rosołowe rybne - marchewka, pietruszka, seler - cytryny - buraki (wyjątkowo, bo schowałam żeby córka nie przechwyciła ich hehe) hm... aż zajrzę co jeszcze bo już nie pamiętam... i jeszcze... kawałek brokuła, jedna czerwona cebula, pół papryki czerwonej, puszka tuńczyka, resztki galaretki z indyka, koncentrat pomidorowy. A rano jeszcze była końcówka rosołu, makaron i ryż z warzywami, ale to już zjedzone :) Zamrażalnik pełny (2,5 szuflady).

Gość ryt ui t568
sałatę, pomidory, marchewkę, surówkę z kapusty, śmietanę, pół mleka, pół cytryny

Gość wiegdzia
Wiecie co ???? Że Wam się chce pisać po kolei 50 punktów z tego,co macie w lodówce i analizować co macie ? Naprawdę tak się nudzicie ?

Gość wiegdzia
Ja rozumiem wymienić jeszcze parę jakichś rzeczy, ale robić inwentaryzację własnej lodówki na forum to już dla mnie głupota.

Gość u mnie
światło ale już niedlugo, bo mi wylączą- nie zapłaciłam jeszcze rachunku

Gość 0o0o
czemu słodycze trzymacie w lodówce co niektórzy ?

Gość htrfhjufr
liudzie to sa durni ida do lodowki jak Losie i spisuja co maja. Poryty ten kraj. Pozdrawiam naprawde pozdrawiam was wszystkich

Gość 0o0o
ludzie ja nie mam czasu zabardzo żeby pocztę sprawdzić a wy tu spis lodówkowy robicie

Gość GŁUPOTA TO
NASZA CECHA NARODOWA LUDZIE TRWAJĄ W NIEJ, NIE CHCĄ JEJ I KOCHAJĄ W NIEJ TRWAĆ.

Gość Ja mój spis powyżej wykonałam
?na podstawi pamięci była to dla mnie zagadka czy wszystko pamiętam? Czy iem ile czego mam w lodówce co jest świeże a co podeszło juz pleśnią? :D Mądrzy ludzie mają czas i pieniądze a ja przez całe życie dążę do takiej mądrości

Gość vbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
.

Gość l,dsmaskldfmal
a mi ten temat dobrze zrobił, bo jak sprawdzałam lodówke co mam to i troche rzeczy sie znalazło gdzie termin waznosci sie konczył. wiec zrobie z tego kolacyje...

serki/deserki dla dziecka ser pleśniowy ,żółty i topiony kiełbasę schab pieczony kaszankę galaretę wieprzową pastę z kurczaka dżem ketchup/chrzan / koncentrat pomidorowy /musztardę mleko 40 jaj masło,margarynę,smalec, olej ogórki kiszone pieczarki włoszczyznę