Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ivo7er

Wybieram się z koleżanką w Dniu Kobiet na występ chippendalesów - co myślicie?

Polecane posty

Zuzanna: i to się nazywa odpowiednie nastawienie! no! :)

Gość IMO12335
Iwonko - oczywiście, że powinny być elastyczne, aby szok wywołany poszerzeniem przez ogrom sztywno wpojonej wiedzy, nie sprawił im bólu, a ukojenie - szczególnie gdy zaczną się w nie wlewać życiodajne soki wszelkich ekstatycznych idei. :classic_cool:

"Zuzanna - No to w koncu gdzie sie umawiamy i jak ? Ja moge zadbac o muzyke." x A gdzie Wam najbliżej dojechać? kraków czy katowice?

Gość Zuzanna Amelia & 6
A nie mozemy sie spotkac w Czeskiej Pradze ?

Gość IMO12335
Iwonko - bardziej pasuje Kraków, przynajmniej mi. Acz to długa droga i mogę być zmęczony. Dlatego trzeba będzie mnie jakoś postawić do gotowości, abym wypełnił Wasze oczekiwania w ten Piątkowy wieczór. :P ­ A teraz oddalam się, aby gromadzić wystarczające ilości energii, które z pewnością zostaną wyssane, przez chłonne amatorki brokatu. ;) 🖐️

Gość Zuzanna Amelia & 6
No to spotykamy sie w Pradze. To ja ide zamowic hotel a Wy ustalcie trase.

IMO: Nie mogę się z tym zgodzić. Mocno popychasz swoje racje, lecz pamiętaj, że szok i ból występują głównie wtedy, gdy wkładana wiedza nie ma żadnego poparcia w przykładach. Te natomiast, począwszy od takich gdy dzieckiem będąc odkrywasz iż nawilżony palec kierunek wiatru wskazuje, otwierają drogę do spazmatycznej rozkoszy jaką daje mądrość oparta na doświadczeniu.

Zuzanna: no jak to w Pradze?? :-O toż to w ogóle nie po blisku :(

żaba: :P cicho, pasowało jak ulał do opowieści :D

"Zuzanna: no jak to w Pradze?? toż to w ogóle nie po blisku" x Iwono,można łatwo dojechać: najpierw z Katowic do Bohumina (przejeżdżasz m.in. przez takie kilkudzisięciotysięczne miasteczko na Śląsku,moze Ty przypomnisz nazwę,bo masz ciut bliżej niż ja?) i do Ostravy,a stamtąd Pendolino do Pragi.Szybko idzie ;)

eeech, no ale ja już mam w domu wszystko przyszykowane... :-O

no pewnie! chociaż wiesz, podczas akcji mogą też generalnie wystąpić takie wiatry, na które espumisan nie pomoże... :P

tv widuję niezmiernie rzadko, a i tak niedobrze mi od reklam leków na wzdęcia, biegunki, zaparcia, niestrawność, wątrobę oraz chorobę lokomocyjną. ja nie wiem, jak ludzie mogą jeść przed telewizorami przy tym wszystkim 😭

Gość Zuzanna Amelia & 7
W kazdym razie napisz jak bylo. Moze nastepnym razem i ja sie wybiore.

Zuzia,pociesz się: mnie też uziemiło,więc nie pozostaje mi nic innego,jak zgodzić się na jej wypad na tą imprezę,bo sam jej tego dnia nic nie zdołam zatańczyć :O

Gość Zuzanna Amelia & 7
Juz Cie pocieszam. Przyjedz do Iwony jak tylko znajdziesz wola chwile i naprawd bledy. Wtedy na bank wszystko bedzie dobrze .

Masz rację Zuza: kupię dużą bombonierkę Lindta i przy pierwszej możliwości pognam jak na skrzydłach :)

Akcja chippendalesowska odwołana - koleżanka mnie wystawiła ("nie da rady") :-O Teraz się dowiaduję, że xT też nie przyjedzie zatańczyć... Pozostaje mi liczyć na IMO: proszę nie zawiedź mnie!!! Już brokat kupiłam! :-O

"z koleżankami to tak zawsze. ale przecież sama możesz iść. głupio tak uzależniać każde wyjście od innych." x Na takie akurat wyjście wolałabym mieć kogoś ze sobą... :-O wiadomo że to inaczej jak jest z kim się pośmiać czy pożartować, sama to co, będę paczeć i tyle...? :-O Zła jestem.