Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ivo7er

Wybieram się z koleżanką w Dniu Kobiet na występ chippendalesów - co myślicie?

Polecane posty

Zuza: konkretnie, tak jak pisałam, na pograniczu Śląska i Małopolski :P x IMO: co do występu warunek konieczny #1 - boska klata. warunek #2 - fajne slipki z brokatem. warunek #3 - fajne wypełnienie slipków. warunek #4 - fajne ruszanie się do muzyki. opcja #5 - ściągnięcie slipków w ostatnich taktach (ale nie nalegam, wytrzymam bez tej kulminacji :P ) Reszty nie trzeba, może być krasnal :P

Gość IMO12335
Iwonko - nie mam slipków z brokatem. :P

Gość Zuzanna Amelia & 6
To sie skonczy tak ze zazdrosne samce z kafe zaczna nam wklejac swoje penisy i pewnie bedziemy miec kafe sreaptease. XX - szykujesz swoje zdjecia ?

Gość Zuzanna Amelia & 6
20:48 [zgłoś do usunięcia] IMO12335 Iwonko - nie mam slipków z brokatem. ­ Blad. Powinienes sobie takie sprawic.

w sumie to ike woli być brana przez facetów:P także nie ma problemu:P ike zostaje :P

PS. tfu, nie slipki a STRINGI! (miałam zaćmienie umysłu na samą myśl o tym widoku :P )

Gość Zuzanna Amelia & 6
Iftar - to opowiedz

Gość IMO12335
Iwonko - nie mam. Ale skoro mamy wybrać się wszyscy razem (oprócz Ike :P), to zawsze przez 'spektaklem' możemy pójść na małe zakupy...z przymierzaniem włącznie. :classic_cool:

IMO: f**k yeah, tak mi mów! :classic_cool: x zaraz, zaraz, niech policzę... dobra, ktoś będzie musiał spać w kuchni na materacu, ale spoko, zmieścimy się :)

Krasnal,nie wiem czy to możliwe,ale rozważałeś kiedyś mozliwość,że w wyniku jednego mściwego cięcia miecza możesz być... jeszcze mniejszy ? :P

Gość IMO12335
Iwonko - nie lepsze stringi BEZ brokatu? Brokat można dokupić i osobiście je nim przyozdobić. Z pewnością i Iftarka się na to skusi. :classic_cool:

"IMO: f**k yeah, tak mi mów! x zaraz, zaraz, niech policzę... dobra, ktoś będzie musiał spać w kuchni na materacu, ale spoko, zmieścimy się" x x Iwonko,jak możesz mi to robić? Już mnie nie lofciasz? :(

Gość Zuzanna Amelia & 6
Jak IMO i XX zrobia streaptease to ja przyjezdzam.

xT, nie bądź zazdrosny, bo będziesz spał w kuchni! 😠

rozumiem, że mnie nie zabierzesz żebym sprzedawczyń nie zabiła śmiechem ?:P

Gość IMO12335
Rycerzu - niegdyś bym się obawiał, iż chcesz mnie gdzieś tam skracać (gdzie, to wolę nie wnikać :P), ale pewnie małe, Zielone stworzenie ujawniło słabość stali Twego rynsztunku. :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 6
Iftar - opowiedz jak bylo na takiej imprezie skoro piszesz ze bylas. ­ XX nie rozpaczaj. Przeciez Ty tez mozesz zostac chippendale.

IMO, gadasz jak chłop z sensem. Bardzo mi się podoba takie zachowanie. Przeczytałam licencję i akceptuję warunki umowy.

Gość IMO12335
Ike - nikt Ci nie broni przyjść. Ale będziemy udawać, że nie jesteś z nami. :P

Gość IMO12335
Iwonko - czyli umowa stoi. Ja dostarczam estetycznych wrażeń (:P). Ty oporządzenie i późniejszy nocleg. :classic_cool:

nie ma problemu! zwłaszcza jak spuścisz gacie! zdecydowanie nie będę się do ciebie przyznawać :D:P