Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ivo7er

Wybieram się z koleżanką w Dniu Kobiet na występ chippendalesów - co myślicie?

Polecane posty

"xT, nie bądź zazdrosny, bo będziesz spał w kuchni!" x No wiem,byłem bardzo niedobry! Psieplasiam :( :( :( Za pokutę udam się od razu samotnie do pustego mieszkania w... i to z butelką półsłodkiego czerwonego (albo dwoma) urżnąć się na smutno :( x x Krasnal,może niektóre części rynsztunku nie dość zabezpieczone,lecz miecz ciagle ostry... i dość długi,byś nie zdołał zwiać przed karą 😠 Wsłuchuj się dobrze,bo gdy usłyszysz świst... to zostanie Ci tylko dołączenie do grupy celem biernego oglądania chipandalesów :P

Gość IMO12335
Stringów, Iwonko - stringów. Zaoszczędzisz na brokacie, bo niewiele się go na nich zmieści. :P

IMO: Dobrze, umowa stoi. ALE z naciskiem na "stoi", żeby potem nie było!

Gość IMO12335
Iwonko - to także należy do części kontraktu. ;) ­ Rycerzu - wierzę w siłę Twego ramienia, acz ostatnio powątpiewam w zasięg oręża. :classic_cool:

xT: o matko boska.... no dobrze, Ty też możesz wystąpić. I Tobie też kupimy stringi i ozdobimy brokatem. Teraz zadowolony?

Gość Zuzanna Amelia & 6
XX - ale po co sie denerwujesz.

Ivo,w przypadku Krasnala to tylko UMOWA stoi; jeśli chcesz czegoś innego stojącego,to wystarczy tylko udzielić mi amnestii :)

"IMO12335: Iwonko - to także należy do części kontraktu." x Ty mi się coraz bardziej zaczynasz podobać, IMO :P

Iftar: czyli nie polecasz? :-O Wiesz, każda opinia się liczy! Bo dalej mam mieszane uczucia... :-O

Gość IMO12335
Fikuśnico - Ty także gardzisz brokatem jak Iftarka? Rozumiem, Wy jesteście samicami czynu, a nie pozorów. :P ­ Iwonko - widzę, że masz nieposkromiony apetyt. Tyle brokatu na jednej zabawie. :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 6
XX - zdecydowanie dolacz do streapteasu. No chyba ze uwazasz , ze nie masz czym zachwycic otoczenia.

żeby potem nie było! x to ja od razu ci podpowiem że nie ma nic już teraz :P także z tym staniem to niestety Xx ma rację

Iftar,widzisz?Znów jesteś swiadkiem mojej publicznej chłosty :( Kompleksu Krasnala to nie mam.Ale spokojnie,dziś dopiero 6-ty ;)

Gość IMO12335
Iftarko oraz Iwonko - mój urok polega właśnie na tym, że ze wszystkich stworzeń, akurat JA nie mam kompleksu Krasnala. ;)

Gość IMO12335
ike "to ja od razu ci podpowiem że nie ma nic już teraz" ­ Musiałem przesadzić z alkoholem. :P

IMO: jak się bawić, to się bawić! x Właśnie, właśnie! namawiam gorąco innych panów do uczestnictwa w tym spontanicznym wieczorze! A w ogóle gdzie jest Maciek B.? Z Poznania to rzut beretem, no i może by nam coś ugotował rano...?

"XX - zdecydowanie dolacz do streapteasu. No chyba ze uwazasz , ze nie masz czym zachwycic otoczenia" x x Zuziu,a co,czyżbyś miała ochotę na prywatny występ? ;)

Gość Zuzanna Amelia & 6
21:17 [zgłoś do usunięcia] ifka w sorbecie Raz w życiu trzeba na to pójść. ­ Tez tak uwazam.

Gość Zuzanna Amelia & 6
21:19 [zgłoś do usunięcia] xXxXxXxTtTtTt "XX - zdecydowanie dolacz do streapteasu. No chyba ze uwazasz , ze nie masz czym zachwycic otoczenia" ­ To zalezy ile bierzesz. Ja biedna jestem.

iftar: ooooookej, już wszystko wiem :-O no cóż, może to moje "raz w życiu" właśnie nadejszło...? :P

Gość IMO12335
Iwonko - moc i spontaniczność Twej niewyczerpanej energii, STAWIA mnie przed NIEMAŁYM wyzwaniem. :classic_cool: