Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ivo7er

Wybieram się z koleżanką w Dniu Kobiet na występ chippendalesów - co myślicie?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 6
zaba - od czekolady sie tyje.

A druga oferta jest taka: x Zapraszamy serdecznie na Dzień Kobiet 2013. Terminy: 8 oraz 9 marca. W ofercie: - ciepła kolacja; - występ profesjonalnej grupy chippendale (trzech tancerzy); - wyjątkowe show taneczne sobowtóra Michaela Jacksona - pokaz barmański - wspaniała zabawa do białego rana przy muzyce mechanicznej ALKOHOL NALEŻY PRZYNIEŚĆ ZE SOBĄ!!! (w barze nie będzie dostępny) WSTĘP WYŁĄCZNIE DLA PAŃ Cena 70,00/os.

Gość Zuzanna Amelia & 6
Ta druga oferta jest chyba lepsza. W jakim miescie jest ta cala impreza ?

Gość wlasne M
- wyjątkowe show taneczne sobowtóra Michaela Jacksona " bedzie tobie jajcami machal przed samym nosem:o :D

Gość Zuzanna Amelia & 6
18:14 [zgłoś do usunięcia] xXxXxXxTtTtTt Zuza,a od muffinów to nie? ­ Nie znam ani jednej osoby , ktora by utyla od muffinow

Zuza, każda z tych ofert jest w innym mieście, pogranicze woj. śląskiego i małopolskiego. x A co, xT, chcesz wysłać za mną Zuzę by pilnowała, żebym nie wtykała panom rozbieraczom pomiętych banknotów za sznurki stringów? :P

Gość Zuzanna Amelia & 6
Eee tam , przesadzacie. Moze byc bardzo fajna impreza i bardzo fajny show. W koncu poogladac jakies fajne penisy tez mozna. Co w tym zlego?

"Nie znam ani jednej osoby , ktora by utyla od muffinow" x Dokładnie, ja też nie! Od moich w każdym razie się nie tyje! (obraza majestatu!)

"Eee tam , przesadzacie. Moze byc bardzo fajna impreza i bardzo fajny show. W koncu poogladac jakies fajne penisy tez mozna. Co w tym zlego?" x x Baby baby, look but don't touch 😠

Gość Zuzanna Amelia & 6
Slyszysz xx ? Poczytaj sobie i nie wypisuj jakis obrazliwych herezji na temat niewinnych muffinow. Zaba - Jaki sport uprawiasz ?

Gość Zuzanna Amelia & 6
18:39 [zgłoś do usunięcia] xXxXxXxTtTtTt Baby baby, look but don't touch ­ No.... na twoim miejscu to ja bym byla ostrozna. Towar macany nalezy do macacza.

Zuza, widzę że pomysł "chippendales night" Ci bardzo siadł - jak chcesz to przyjedź, u mnie jest gdzie przenocować! :)

Gość Zuzanna Amelia & 6
Ivo - z duza przyjemnoscia ale to juz w piatek a ja nie dostane wolnego z pracy.

Zuza: :-O a to pech. no to następnym razem? :) umowa?

zuza - póki co głównie się aerobikuję, bo na dworze za zimno na rower i bieganie. no i trochę ćwiczeń siłowych na poszczególne partie mięśni.

Gość Zuzanna Amelia & 6
Ivo - czemu nie. Ale jak pojdziesz to przynajmniej opowiedz jak bylo. Takie imprezy moga byc fajne i wcale nie musi byc nachalnie - jak tam wczesniej ktos sugerowal. Nie wydaje mi sie aby organizatorzy dopuscili do czegos co moze zrazic wiekszosc klientow. To w koncu ich sposob na zarobienie kasy. Tu sie liczy czy ludziom sie podoba.

Gość Zuzanna Amelia & 6
Zaba - podziwiam Cie. Ja sie nie moge zmobilizowac a powinnam troche zrzucic.

"jak pójdę" - oto słowo klucz :) jak się zmobilizujemy, to oczywiście opiszę! :)

🖐️ Ja pomału zrzucam. Chyba jutro idę z dawno niewidzianym kolegą na piwo.

Gość Zuzanna Amelia & 6
Idz. Na pewno nie bedziesz zalowac. Przeciez jak Wam sie nie bedzie podobac to w kazdej chwili bedziecie mogly wyjsc. W koncu idziecie sie rozerwac , pozartowac i dobrze bawic wiec tak trzymaj.

Gość Zuzanna Amelia & 6
Zaba - wiem. ­ Czesc Maciek

Gość Zuzanna Amelia & 6
Zaba - a joge kiedys trenowalas ?

Gość IMO12335
Jak przekupki. Drogie samicę więcej zdecydowania. Rozbierane 'Misie' Was nie pogryzą...o ile nie będziecie chciały. :classic_cool: