Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksaaaaa

powinnam cieszyć się, że chłopak ma możliwość takiego wyjazdu ?

Polecane posty

Gość ksaaaaa

Jestem z moim chłopakiem 2 lata. Mieszkamy blisko siebie, więc widujemy się prawie codziennie. Często zdarzało nam się nie widzieć 7-9 dni z powodu jakiś wyjazdów, ale teraz sytuacja mnie trochę przerasta. Trafiła mu się bardzo atrakcyjna wycieczka na Filipiny. Nie będziemy się widzieć prawie 3 tygodnie. Ja nie mogę jechać, ponieważ to jest organizowane przez pewne stowarzyszenie, ale mniejsza o to. Wcale nie cieszę się, że jedzie. Jestem chyba jakąś egoistką. Pewnie nikt nie skakałby z radosci na moim miejscu, ale jest mi tak przykro z tego powodu, że tam jedzie beze mnie, że przeradza się miejscami nawet w chamstwo. On jest wiecznym szczęściarzem, a mi się jakoś nic nigdy nie trafia :( Chyba jestem po prostu zazdrosna...tylko nie wiem czy w związku to normalne ? Ciężko mi będzie przez tyle czasu bez niego. Nie wiem jak sobie znajdę miejsce. Będę miała co robić, ale jak pomyślę, ze on w tym czasie będzie leżał na plaży, oglądając rafę koralową to mnie aż skręca :((

Gość zołzencja
jak sie kogos naprawde kocha, to sie wlasna wycieczke na filipiny my odda a nawet nerke byleby go uszczesliwic. zastanow sie nad soba

Gość mam nadzieję, że on
ma wyjebane na Twoje rozterki...

Gość kiskakiikk
3 tygodnie szybko zleci, wiadomo ze nikt ze szczescia by nie skakal ale nie powinnas dawac mu odczuc ze ci przykro bo tylko zniszczysz mu tak wyjazd

Gość taki jeden facet 28
3 tygodnie ? ...wchodząc na ten temat to myślałem że wyjeżdża gdzieś na kontrakt na pół roku co najmniej ..co za dziecinada

A skad wiesz co on tam bedzie robil? Moze zamiast ogladac rafy, bedzie ogladal szare obdarte sciany polgwiazdkowego hotelu :P

Gość a nie mozecie pojechac
razem? ma za free ten wyjazd czy jak?