Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sheray

szcześliwa mama to szczęśliwe dziecko

Polecane posty

Gość fsafsafsa
ja wolalam sie wyspac niz karmic. leniwa krowa ze mnie:P

Gość szczęście niejedno ma imię
Ja tam mam na wszystko czas :) właśnie robię obiad, dziecko spi a ja w telefonie buszuję w necie :) i zajadam suszone banany. Jak znajduję czas dla siebie? wystarczy dobrze zmęczyć dziecko,żeby spało w ciągu dnia. mój najchętniej nie spalby wcale ale jak mu z rana zafunduję 6km spacer i rajd na placu zabaw to potem zasypia na 2-2.5h jak aniołek :) A ja w tym czasie najczęściej zajmuję się sobą,dziś wyjątkowo robię wcześniej obiad bo znajomi wpadną na 14.30. A tak normalnie to obiad jemy po 16 jak mąż wróci z pracy. dziś ma wolne,bo umówiliśmy się ze znajomymi. Co robię dla siebie? jeżdżę na rowerze-dziecko w foteliku jeździ ze mną,a zimą w domu na stacjonarnym biegam codziennie rano nim mąż wyjdzie do pracy maluję robię różne drobiazgi z gliny czytam-pasjonuję się historią

Gość Kasia B.
no tak

Gość bxhsjd
Ja tez wole sie wyspac niz karmic dlatego moj maly od urodzenia jest karmiony mm i przesypia cale nocki :)

Gość fsafsafas
mnie zjechano za mleko modyfikowane, ale dzieki temu partner wstawal co drugie karmienie, co drugie ja, wiec on o 2 ja o 5. i tak sie uzupelnialismy. to takie demokratyczne...

Gość tortillla
Nie czytałam całości ale.. Uwazam, ze jest to prawda pod warunkiem, ze rzeczywiscie dziecko ma wszystko czego potrzebuje a matka nie przesadza z mysleniem tylko o sobie. Wydaje mi sie, ze teraz to stwierdzenie jest troche naciagane po to zeby usprawiedliwic swoj egoizm, lenistwo, wygodnictwo

Gość bsjjsjs
Jestem leniwa i wygodnicka i dobrze mi z tym,nie usprawiedliwiam sie,dziexku daje tyle uwqgi ile uwazam,w koncu ma jeszcze drugiego rodzica a ja wtedy zajmuje sie soba

Gość W głowie się nie mieści!!!!!!!
Autorka pyta co robicie dla siebie w wolnym czasie, a wy piszecie jak sobie wydłużyć czas wolny, karmiąc mm, chodząc do pracy. W temacie nie chodzi o to żeby dziecku mniej czasu poświęcać ale żeby sobie dobrze zorganizować czas gdy dziecko np.śpi lub chwilkę bawi się samo na leżaczku. Czy robicie wtedy coś dla siebie czy padacie na twarz ze zmęczenia, czy sprzątacie???