Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolajn88

beta ujemna, testy negatywne a macica rozpulchniona

Polecane posty

Gość karolajn88
dziekuje za slowa otuchy.. czyli jest cien nadzieji? a i mecze sie szybciej i nogi mnie troszke rwa

Gość karolajn88
no oczywiscie takowy zakupilam o tej czulosci...ale boje sie. Czytalam o innych dziewczynach w podobnej sytuacji (z podobnym wynikiem betaaHCG) i pozniej okazywalo sie ze byly w ciazy...

Gość karolajn88
No tak dlatego to zrobie;( chcialabym bardzo. W styczniu zmarla mama mojego narzeczonego :( bardzo chciala wnuczka lub wnuczke. My tez bardzo chcemy :(

Rozumiem i bardzo wspolczuje,ale nie mozesz sie tak martwic,bo jesli jestes w ciazy,to tres nie sluzy malenstwu.Zrob rano test i daj znac jak wyszedl,tym czasem glowa do gory,bo musisz byc silna:)

Gość karolajn88
napewno dam znac, nie umiem sie juz doczekac jutra ;)

Gość karolajn88
dobranoc :)

Gość karolajn88
jeszcze nie spie, chcialam dodac ze mam sluz bialy, gesty i ciagle czuje mokro. Sluz zostawia takie suche slady na bieliznie. Temperatura w pochwie dzisiaj 36,9...oj zobaczymy

Gość karolajn88
zrobilam test ale jak sie okazalo zle spojrzalam i mial czulosc 20...:( czyli pokazal doslownie cien kreski. Do tego w nocy w toalecie 4 razy bylam... Z moich wyliczen wynika ze beta nie uroslaby do 20 od srody...nawet jesli roslaby 100% przez 48. Jestem glupia ;(

Skoro pokazal cien kreski,to byc moze ciaza jest.Powtorz bete po niedzieli.:)

Gość hej ja już ci pisałam że test
o czułosci 25 pokazał mi duża bladziochę przy becie 13. Bo już coś było, żeby choć trochę się związać z kreską testową, ale nie na tyle by mocno ją wybarwić. miej dalej nadzieję, ale nie mysl o tym tak obsesyjnie, bo i tak co ma byc to będzie i twoje zamartwianie tego nie zmieni :) głowa do góry, trzymaj się.

Gość karolajn88
dziekuje bardzo za slowa pocieszenia ;) Poczekam do poniedzialku, nie mam innego wyjscia

Gość karolajn88
;) czyli moge miec nadzieje. Szczerze nie dociera to do mnie jeszcze tak do konca ;)

Gość taka_jedna_jedyna
kochana, na jednym i na drugim teście widać jasną drugą kreskę - więc to ciąża GRATULACJE przestań się zatem zamartwiać, bo szkoda zdrowia na to, szczególnie w twoim stanie. Powodzonka

Gość karolajn88
dziekuje, dojdzie do mnie to dopiero we wtorek jak odbiore wyniki bety i zobacze ze urosla ;)

Gość kreseczki na obu
testach są jasne, ale wyraźne.. 23 tygodnie temu też zobaczyłam taką jasną kreseczkę na swoim teście. Gratulacje mamusiu:)!!!!

Gość mam trójki
zgadzam się - jest ciąża:) gratulacje:)

Gość hej ja już ci pisałam że test
To moja taka sama bladziocha szykuje sie juz do wyjscia. A w tej chwili bawimy sie. W ganianego i probuje lapac jego stopke przez brzuch ;) chyba ma laskotki ;)

Gość karolajn88
;) dziekuje wam za wszystkie posty. Wiecie tak mi przykro bo w swoim partnerze nie mam wcale oparcia. Zamknal sie w sobie, wszystko go wkurza. Mam wrazenie ze wcale sie nie cieszy...;(

Moze nie wie o co tym myslec i boi sie jeszcze cieszyc,zeby sie nie rozczarowac,i woli poczekac na bete.Nie martw sie.Na pewno bedzie dobrze :)