Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama przyszła 2626

Czy wam też wcześnie widać było brzuch? Ew. ściskały spodnie?

Polecane posty

Gość mama przyszła 2626

Chodzę w dopasowanych jeansach lub materiaowych, raczej rurkach, jestem w 11tc i już nie moge sie dopiąć! To normalne tak wcześnie? Utyłam kilogram do tej pory. Brzucha wciągnąć też nie mogę do końca.Ważę normalnie 59 kg przy 165wzrostu. Bardzo dużo ćwiczyłam przed ciązą sport walki może to dlatego ? że mięśnie mam porozciągane?

Gość chyba raczej przeciwnie
powinno być skoro ćwiczyłaś, to powinnaś mieć mocne mięśnie, które trzymałyby w ryzach macicę;) u mnie bardzo szybko widać było brzuch we wszystkich ciążach, bo jestem bardzo drobna

Gość Pikowka
A jakie mialas objawy? Sorki, ze pytam ale okres mi sie spoznia kilka dni a test negatywny. Jdyne objawy to wilczy apetyt, powiekszony biust i wzdety brzuch

Gość nf ewnw fn
u mnie ciążę było szybko widać, ale zawsze miałam wklęsły brzuch i bardzo mocne wcięcie w talii, więc to było oczywiste, że mnie szybko wybrzuszy ja przed ciążą ważyłam tyle samo co Ty, będąc prawie 10 cm wyższa też trenowałam przed ciążą

Gość zonaKraka
Mi brzucha nie było szybko widać, ale spodnie w talii szybko zrobiły się ciasne bo po prostu miednica się rozszerza (zresztą teraz mam większe rozstępy na kościach biodrowych niż na brzuchu). Zupełnie normalne.

Gość mi brzuch zaczął się pojawiać
koło 20 tc. Ale spodnie musiałam zmienić na ciążowe dużo wcześniej. I nie dlatego, że przytyłam, ze były za ciasne. Miały dużo zapasu w pasie i biodrach, musiałam nosić pasek, ale jak siedziałam to uwierały mnie w podbrzusze i zaczynało mnie bolec. Jak założyłam takie z pasem ciążowym, który był zresztą za lużny, ale nie spadały to było bradzo wygodnie :)

Gość Izabelka......... ...:)
ja jestem w 16 t.c. i brzuch juz dosyc duzy jest a przytyłam 2 kg. Od 10 tyg ciezko bylo mi dopiąć spodnie bo jak się później okazało po prostu musiałam byc mocno wzdęta. Gazów prawie mi nie ubywało nistety. Odbijało mi się non stop ale " bąków" żadnych nie było. Gdy już sie wsyztsko uregulowało mogłam sie dopiąc ale tylko w biodrówkach oczywiście :)Teraz nosze często leginsy

Gość gfhth
ja tez wczesnie przestalam sie dobrze czuc w normalnych spodniach, gdzies od 10 tc zaczelam chodzic w ciazowych i tylko w nich sie dobrze czulam Musialo sie troche poszerzyc wszystko :P bo brzuch zaczal byc widoczny dopiero kolo 16 tc