Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gab46

opodatkować singli?

Polecane posty

Gość gab46

Co tym myślicie...

Gość patologiczny dzieciorób
tak! tak! tak!

Gość milenaaa...
jestem za ja mam 4 dzieci i one zapracuja na emerytury a single nie

Gość opodatkowane stringi
bykowe juz kiedys bylo

Gość hłe hłe hłe-
oczywiście,że tak skoro nie mają zamiaru przyczynić się do wzrostu przyrostu naturalnego w kraju,to niech płacą :D

Gość matka....
tak niech płacą bykowe. ja też mam 4 dzieci i dzięki mnie Polska będzie miała siłę roboczą

Gość jvdgbsghbz
"Kto powiedział że singiel nie może mieć dzieci?" o a kto powiedziła,że ktoś powiedział,że single nie moga miec dzieci?

Gość gab46
Nie mówię o samotnych matkach i ojcach...więc ?

Gość qwerty...
Taaa 4 dzieci= 4 nierobów.Juz beda zapierdalac na Twoja emeryture.Beda sie cieszyły jak robote znajda na czarno.Zeby tylko na swoja emeryture zarobiły.

Gość lecę bo chce
Ale głupoty gadacie, a co z tymi co się rozwiedli? Ja wychowuję sama dwoje dzieci i mam płacić, że jestem singlem? Kosztem dzieci? Opanujcie się kurwa!!!

Gość lecę bo chce
No ale samotne matki i ojcowie to też single.

Gość góra 38/40 a dół 36/38
a to z jakiej racji? singiel płaci podatki, nierzadko wieksze niż nieroby z 3-4 dzieci, albo z jednym pracujacym rodzicem i zasiłkiem, wyjade z tego chorego kraju, nie bede robić na pasożyty :D zamiast robić kariere robicie sobie bachory, to takie prymitywne,każde zwierze nawet kleszcz umie sie rozmnożyć, to żadna sztuka, mam dopłacać do tego,że jestem wyzwolona i nie chce sie4 rozmnażać jak wy? mam wyzsze cele?

Gość Euuhhhghhhh
Jeszcze czego a moje akladki gdzie sa. Dlaczego wmeryci zyja z moich pieniedzy. Poza tym i tak bedw pracowac do smierci

Gość matka....
mam nadzieję że Tusk spelni obietnice i opodatkuje singli ale będa wkurzeni:P:P

Gość lizałbym łiłę
dajcie mi taką która by chciała być ze mną i mieć dzieci to je zrobię, nie moja wina że żadna mnie nie chce

jesteście NIENORMALNI KAŻDY płaci podatki i KAŻDY przyczynia się do emerytury. nie tylko Twoje dzieci, ja też się kiedyś urodziłam, tez jestem czyims dzieckiem i tez będę robić na PKB czyli na emerytury- gorzej, że nie na własną, tylko wg systemu na cudzą wasze dzieci mi w niczym nie pomogą, to pewne akurat

Gość lizałbym łiłę
nie będziecie mieć żadnej emerytury nie łudźcie się, heliza lizałbym Twoją łiłę aż do białej kości, lubisz jak facet robi Ci minetkę?

Ale co to znaczy singli? Singiel też może mieć dzieci, nie będąc w żadnym legalnym związku. Czy chodzi o coś innego?

Gość kjsfdhglrhg
chodzi o bezdzietnych samotnych młodych cwaniaczków

Gość lizałbym łiłę
jakich cwaniaczków? moja wina że mnie żadna nie chce, jak mam sam sobie zrobić dziecko?

Gość taki sobie singiel
Single już są w większym stopniu opodatkowani, bo nie ciągną socjalu, ulg i innych dupereli. Wasze dzieci równie dobrze mogą nie zarobić na siebie, zostać bezrobotnymi, zwiać za granicę, stoczyć się, zostać pensjonariuszami ZK, niż robić na przyszłe emerytury. Dziś kradnie się realne pieniądze, w zamian za obietnice, czegoś w przyszłości i puste zapisy w ZUS.

dokładnie każdy oczywiście zakłada, że jego dziecko zostanie mega dochodowym lekarzem

Gość huhuhuhu..................
ty ,heloiza ,zostaniesz na pewno wziętą panią psycholog,ewentualnie nawiedzoną filozofką roztrząsająca problemy tego świata:D

Gość tom33
Zdecydowanie opodatkować! A dzieci będą nam robić imigranci np..z Rumuni,Ukrainy...ich samice już tu są...pracują ,podatków wprawdzie nie płacą ale robią zakupy w spożwczaku więc nakręcają gospodarkę.

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
dajecie sobie mózgi prać politykom którzy zagarneli 70 miliardów z ofe i teraz szukają frajerów co naprodukują dzieci aby zus nie splajtował :D gdyby każdy miał swoje konto emerytalne i sam zbierał kasę to demografia nie miałaby znaczenia odnośnie emerytur. no ale prościej jest rozdać kasę którą każdy odłożył a później opowiadać brednei o dzieciach :D