Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaśna prawda

gruba kobieta nigdy nie bedzie atrakcyjna dla faceta

Polecane posty

Gość grubaśna prawda

oczywiście zawsze można się oszukiwać

Gość Jesli kobieta jest ladna
Nigdy nie mow nigdy. Jestem facetem i bardziej podobaja mi sie kobiety przy kosci niz szczuple. Zwlaszcza takie, ktore maja czym oddychac. Twoje stwierdzenie wiec jest mylne. Jednak komus sie podobaja.

Gość grubaśna prawda
ale co znaczy przy kości? jesli masz na mysli 168 cm i 73 kg to jeszcze spoko, ale chyba nie 90 czy 100??

Gość Goldi 2011
Nie jestem gruba, ale z lekką nadwagą i nie narzekam...

Gość A ja myślę inaczej ouy
Uważam, ze figura nie ma tu nic do rzeczy. Dziewczyna musi miec w sobie pewność siebie, musi czuc sie dobrze w swojej skorze i emanować energią, wtedy mankamenty jej figury schodzą na drugi plan. Kiedyś tanca brzucha uczyla mnie dziewczyna przy kości. Nie mowie tu o kilku kilogrmach, Byl z niej taki paczus, jednak miala tak piekna buzie, elktryzujące spojrzenie i ruszala się z takim seksapilem, ze szczena moi kochani opada!

Gość 29 l nathalie
Pewnie masz małe wymagania albo nie masz ich wcale to i nie narzekasz. Tlusciocho

Gość ładna buzia nie zrekompensuje
otłuszczonych ud i wielkiego zadu

Gość Goldi 2011
29 l nathalie- zazdrość Cię zżera? Współczuję.

a i owszem, jacys sie pewnie zainteresują, jesli nie mają powodzenia u szczupłych dziewczyn...

Po co zaraz tyle nienawiści? I grubsze i chudsze dziewczyny mogą się podobować, kiedy mają w sobie to coś. Co z tego, ześ szczupła, skoro ziejesz nienawiścia na prawo i lewo. -.-

nienawisci? jakaś przewrazliwiona jesteś. Stwierdziłam fakt.

Nie stwierdzasz faktu, ale jesteś niemiła. Znam wiele fantastycznych grubszych dziewczyn, ktore z róznych powodów nie mogę zdecydować się na diete i cwieczenie ( choroba). Mimo tego mają kochajacych mezów, ktorym podobaja się takie, jakie są. Być moze oni nie oceniają jedynie po wygladzie.

Gość hehe i ci mezowie wcale
za laseczkami się nie oglądają:D

Wszystko zalezy od tego co rozumieją przez słowa 'laseczka' :) Są tacy,którzy naprawdę lubią kobety przy kości. Nie będę jednak na siłe was prZekonywać. Ważne, ze nie oceniam sama nikogo po tym, czy ma tu i tam za dużo. Nie wytykam nikomu zbędnych kilogramów, nie uyżywam określeń, którymi poslugują się ograniczOne umyslowe małolatym, dlubiace pestki pod blokiem ( zad, udziska). Nie wiem, co mnie Za kilka lat spotka, byc moze sama bede musiala powalczyć z kilogramiami. Milego wieczora.

Gość no wlasnie.,....
wlasnie wlansie , nigdy nie wiadomo , co na spotka w przyszlosci.. kiedys bylam jedna z piekniejszych dziewczyn w miescie - nie sa to pzechwalki - tylko przestroga dla tych bardzo pewnych siebie , pamietam jakie mialam zdanie o kobietach mezatkach ktore nabraly kilogoramow w ciazy i po - '' jak ona mogla tak sie zaniedlac '' .. ja zawsze piekna zadbana usmiechnieta --a teraz - niestety teraz ja jestem ta pania ktora ''starsznie sie zaniedbala '' w ciazy przytylam paskudnie , a teraz zmagam sie z kilogramami , tak wiec mlode dziewczeta nie badzcie pewne siebie , nie zawsze jest tak jak sobie zaplanujecie , troszke wiecej pokory zycze ;)

Gość no wlasnie.,....
PRZECHWALKI - OCZYWISCIE .. tam to literowka :)

Hehe a szczupla z bialym oblesnym cielskiem pelnym cellulitu moze.I cycami po pepek z wielkimi jasnymi brodawami... Sorrki ale nigdy nie zapomne widoku laski w szatni,ktora sie przy mnie rozebrala.W ubraniu prawie top model...a w bieliznie (notabene zszarzalej i wyciagnietej)...Masakra...

Gość zaspana troche
Jak cialo szczuplej kobiety moze byc oblesne? One jest szczuple :) opasle solarki to jest cos pieknego...

Gość a czy 168 i waga 57 jeszcze
sie kwalifikuje tak w gornej granicy czy to juz dla faceta za duzo? bo kobiety sa o wiele bardziej tolerancyjne jesli chodzi o wage, to co dla nas norma czy przecietnosc to dla nich otylosc najwyzszego stopnia

tak jak kobietom podobają się różni faceci, jedne wolą szczupłych, jedne napakowanych a jeszcze inne misiaczkow tak i facetom podobają się różne kobiety. Nie można generalizować. A fakt faktem, że nie raz wieksza kobieta ma apetyczniejsze ciało zwłaszcza jak ćwiczy niż taka niby chuda, której ta odrobina tłuszczyku zwisa pod pośladkami. A fuj:O.

Gość 9 kg zrzucisz i bedzie OK
przy 168 prawidlowa waga ktora daje jakis wyglad to 48 kg.oczywiscie, mozesz sie zadowalac zdrowa waga i cierpiec w samotnosci ze cie nikt nie chce

Gość no dobra to badzcie przez
chwile szczere: jakich facetów wolicie: wysportowanych, fajnie zbudowanych, czy miśki z piwnym brzuchem? W druga strone to tez działa

Ja jakoś przy wzroście 165 i wadze 62-65kg rozm 38 od facetów nie mogłam się opędzić . No ale urok osobisty też trzeba mieć :P.

Gość no to w takim razie co powieci
to co powiecie na to? mam kolezanke : 164cm i 76kg - czyli wedlug wiekszosci z was gruba swinia. ale jej te kg rozkladaja sie jakos tak fajnie. ma duza okragla pupe i duze okragle piersi, przy tym ma wciecie w talii i ladne nogi. potrafi sie tak ubrac ze wszyscy na nia patrza. poza tym ona ma cos takiego w sobie, w zachowaniu. nie jest wulgarna ale ma takie ruchy, robi takie minki, no ogolnie caloksztalt, ze faceci sie slinia. na dyskotekach zaraz na parkiecie kolo niej jakis sie pojawia. a dawny znajomy gdy ja zobaczyl i patrzyl jak tanczy powiedzial mi, ze to najseksowniejsza kobieta na sali. oczywiscie nie jest tak, ze podoba sie absolutnie wszystkim, ale wiekszosc facetow jednak na nia leci i to bardzo. ja wiecznie na diecie, 172cm i 58kg, tez sie fajnie ubieram i mam ladna buzie, a jednak ona czesto ma wieksze powodzenie. po prostu ma cos w sobie takiego. ja tez to widze bo ona taka jest zawsze, bez roznicy czy gada ze mna czy z facetem. jezeli gruba kobieta nigdy nie bedzie atrakcyjna to dlaczego ona tak przebiera w facetach?

Pancerna ja mam ponad 80kg i nie mam podwyższonego cholesterolu, robiłam niedawno badania, zdrowa jestem jak ryba. A ten " brud"??? To niby co? Że kobiety większe się nie myją? Akurat to czy kobieta dba o higienę czy nie nie ma nic wspólnego z wagą. Wyjątek to otyłość olbrzymia, gdzie kobieta potrzebuje drugiej osoby, żeby się umyć, ale chyba nie o takich przypadkach chorobliwej otyłości tu mówimy.

Gość tu jest mowa o
grubych kobietach rozmiar 44+