Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skonsternowana.

Facet mówi mi jak to mnie kocha , nawet pokazywał to

Polecane posty

Gość skonsternowana.
Yyy....hmmm....poza tym głupio mi sie przyznać, ale wlasnie sobie przypomniałam, że nie złożyłam mu nawet życzen w Dzien Chłopaka :(

Gość skonsternowana.
Pewnie też sobie wtedy tak pomyślał, że mi nie zalezy :(

Gość skonsternowana.
do a mnie to ....." To spoko, dostawaj te swoje kwiaty i niech ci mowi, ze cie kocha i uwielbia, ale w codziennych problemach nie bedzie ci pomagał i bedziesz zachwycona albo szukaj do konca zycia ksiecia z bajki, ktory bedzie wozil cie kareta i prosto do palacu, bo przeciez kazdy facet tylko mysli o tym, by codziennie chodzic w smokingu i zdejmowac go by cie nosic przez kaluze, a wieczorem podawac do twych ust winogrona i wpatrywac sie tylko w twoje oczy, nigdy nie odczuwa zmeczenia, ani znudzenia, tylko ty jestes jedna jedyna wysniona i tak bedzie juz zawsze, zawsze bedzie wozil cie kareta do palacu. I zycie bedziesz miec uslane rozami, bo jak nie to - szantaż emocjonalny - ODEJDZIESZ. Kobieto, kazdy facet kopnie w d. ksiezniczke po kilku tygodniach, z takim nawykami i prozna gadka o szacunku to tynie masz szans na staly zwiazek ktory przetrwa. spojrz prawdzie w oczy, wokol nie ma ksieci, tylko ludzie. Powodzenia

Gość ale głupawka.....
skonsternowana przestań juz pierdolić ,piszesz jak potłuczona wali nas to dziewucho,a on wali ciebie spierdalaj do kuchni,zajmij sie sprzątaniem,weż do łapy ksiązkę tłuku