Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassiee 45454

Jakie imiona wzbudzają u Was najbardziej negatywne skojarzenia?

Polecane posty

Gość kassiee 45454

Jak dla mnie: Justyna (kojarzy mi się z patologią) Mariusz, Marcin, Karol (sama nie wiem, dlaczego :P ) No i wiadomo, Maja, Lena, Oliwia, Julia, Wiktoria, Zuzia, Amelka, Filip, Kuba (przejadło się)

Gość mobylianka
powiem ci szczerze, ze nie wiem jak trzeba mniec poryty beret zeby w sobote wpasc na kafe z rownie głupim topikiem:O:O

Gość lolitte
Nie znosze imienia Mateusz...

Ciekawa jestem jakie ty genialne niepatologiczne i nie przejedzone imie dalas swojemu dziecku- no pochwal sie a zaloze sie, ze znajdzieszosoby, ktorym sie nie spodoba , bo uznaja je za obrzydliwe i patologiczne.

Gość annnnnnnnnnka
Alicja, Karolina, Joanna a z męskich Jakub, Dawid

Gość u mnie to chyba
Natasza - przemądrzała córka sąsiadów,która ma wszystko najlepsze - ciuchy ,gadzety,samochód,znajomych. i Nikola(to z kolei patologia) Wiktora,Weronika -też lumpierskie

Gość annnnnnnnnnka
no i oczywiście te wszystkie nowoczesne jak Ofelia, Amelia, Gracjana, Wiolletta itp zresztą przez psychologów jest że im bardziej wymyślne ma imię dziecko tym więcej kompleksów mają rodzice

Gość ble blee bleee bleeee
Madzia, Dorota, Beata, Oliwier, Dorian

Gość u mnie to chyba
wspomniana Natasza ma psa BRUNA - jak któraś z Was syna - gratuluję.;)

Gość gdfgfgd
Karolina

Gość kassiee 45454
Mobylianka, temat jak kazdy inny, lepszy niż tysięczny "możliwa ciąża?" alternatywa dla tysięcznego "jak Wam się podoba imię..." ; nie lepiej wypisać od razu, które sie nie podobają?

Gość fffffffffffbbbbbbbbbbfb
ja nie lubię imion Justyna, Paulina, Martyna, no i tak samo Majka, Lena, Oliwia, Wiktoria, Nikola, Amelka z męskich to Filip, Kuba, Kacper, Oliwier podobają mi się imiona Kornelia, Łucja, Kamila, Klara, Anna, Ewa, Julia, Patrycja, Magdalena, Alicja, Sabina z meskich Tomek, Paweł, Rafał, Adam, Przemek, Marcin, Michał, Kamil, Nikodem,

Gość alicja89898989
a ja nie znoszę imienia Magda!! Wszystkie Magdy, które znam są delikatnie mówiąc popieprzone.

Gość mamabruna ty masz chyba proble
ze zrozumieniem czytanego tekstu :P tu nie jest o imionach dzieci, jakie nadaliście cudowne, lub jakie wam się nie podobają waszych znajomych itp. tylko jakie wzbudzają w was negatywne skojarzenia. Dla mnie różnica jest ogromna. Co do tematu. Ja mam złe skojarzenie z imieniem Janusz, miałam kolegę w podstawówce, który był bardzo biedny. Lubiłam go,był bardzo sympatyczny, ale po prostu to imię zawsze będzie mi się kojarzyło z biedą i nieszczęściem. jeszcze imię Hubert - jak je słyszę to czuję zapach wymiocin z jabłek :P po prostu mój kolega z przedszkola kiedyś na sali zwymiotował po zjedzeniu jabłka i tylko to pamiętam co było z nim związane...

Gość fajnaanitka
mi sie nie podba Dorota - kojarzy mi sie z patolą bo duzo takich wlasnie znam , joanna mi sie nie podoba jola , kasia i julia za duzo po,jebalo juz ludzi

Gość vikkkkkkkkkkkkkkkk
''u mnie to chyba wspomniana Natasza ma psa BRUNA - jak któraś z Was syna - gratuluję.'' takie wredne baby wlasnie ta ziemia nosi, dla mnie ty u mnie chyba jestes patologia. Pozniej takie idiotki wychowuja dzieci...

Gość Vkjbnn uczeń
Mi sie nie podoba imię Wiktor. Nie Wiem dlaczego ale nie jestem w stanie wyksztusic tego imienia, znam jednego, to bardzo chory chłopczyk z wadami genetycznymi. Ale to nie przez niego poprostu to imię mnie przeraża.

Gość mobylianka
ciesze sie niezmiernie autorko ze twoj swiat ograniczony jest tematami dot. patologicznych imion i zajsc w ciaze, pogratulowac zycia:D

Gość kassiee 45454
a i zapomniałam właśnie o imionach, które ludzie nadawają zwierzętom np taki Bruno czy Maksymilian (a znam jedno dziecko, zawsze jak wymawiam jego imię do niego, np Maks przynieś łyżeczkę, czuję się, jakbym wydawała komendy psu, naprawdę, za każdym razem :o)

Gość a mnie doprowadza
do szału Aleksandra ; odbiła mi faceta, teraz ma z nim ślub ,dziecko ,duży dom psa i wszystko to co ja chciałam mieć. Znali się jeszcze z liceum,byli w sobie zakochani ale podobno nigdy nic między nimi nie było dopóki nie spotkali sie przypadkiem na jakiejś imprezie. Oboje byli w związku ,on skończył studia,ona schudła, odhamiła się i zeo obiekcji. Byliśmy ze sobą dwa lata,mieliśmy razem zamieszkać. Następnego dnia,powiedział,ze będzie walczył. Ale o nią. Zerwała zaręczyny,zostawiła swojego bankowca i koniec. Od teraz jak słyszę Ola,Oleńka,Olusia - to mam przd oczami tę sukę , wyemancypowaną, wredną, z fałszywym uśmiechem i "dobrym sercem". nienawidzę tego imienia. nie znoszę!

Gość kassiee 45454
a i zapomniałam właśnie o imionach, które ludzie nadawają zwierzętom np taki Bruno czy Maksymilian (a znam jedno dziecko, zawsze jak wymawiam jego imię do niego, np Maks przynieś łyżeczkę, czuję się, jakbym wydawała komendy psu, naprawdę, za każdym razem :o)

Gość natmik
nadia, nicola, nicol, ewa, tatiana, sonia, kojarzą się z rosyjskimi prostytutkami a męskie to: alan,

Gość princessaofpersia
autorko, jestes chamskim i głupim babsztylem z rozumem wielkosci orzeszka odbilas pileczke do Mamy Bruna w tak obrzydliwy sposób ze rece opadaja:O Niezaleznie jak twoje dzieci maja na imie nie sadze zebys wychowala je na kulturalne, mądre osoby:O

Gość princessaofpersia
aha i pocwicz pisanie bo nie słyszalam o słowie "nadawają":D

Gość o żesz no
'nadawają' :/:/:/

Gość fffbfbf
Ksawery....masakra;/

Gość kassiee 45454
princessaaa przeczytaj temat, jak masz jakieś kompleksy nie wchodź na topik. Każdy ma prawo lubić jakieś imię, lub go nie znosić. W temacie piszemy, jakich imion nie lubimy. Skoro Mamiebruna Bruno się podobał to jej sprawa, mi się nie podoba z powodów, które wyżej opisałam, chyba nie myślisz, że są imiona, które wszystkim się podobają? Trochę dystansu do siebie :P

Gość kassiee 45454
nadają - przejęzyczenie ;)