Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Felor2

Nie mam dziewczyny przez wzrost - dlaczego kobiety sa takie?

Polecane posty

Gość Felor2

Dlaczego tak bardzo zalezy im tylko na tej jednej cesze? Mam 175

Gość SNap
Przeciez to logiczne. A co kobieta powie kolezankom? Przeciez to one rzadza

Gość 175 to nie tak zle
myslalam ze powiesz ze masz jakies 160 :O a tak serio to: czy kazdy nizszy facet musi miec kompleks na punkcie wzrostu? dlaczego tak was to boli? :O

Gość jnfeirgheiur
przeciez 175 to nie jest zle, ja mam 155 i z facet 175 baaardzo mi odpowiada

Gość ixyyyyyyyyyyy
a czemu wy jestescie tacy i patrzycie tylko na wyglad? :D

Gość Felor2
Co chwile slysze, ze facet musi miec 180 itd. Mam tego dosc

Gość pherjp
ja mam 167 a mójk facet 175 i jest ok

Gość Piekna Bestia
Przecież jest masę kobiet ok 160 cm a Ty jesteś średniego wzrostu, na pewno nie niski, więc o co ci chodzi

Gość sa se si so su
Ja mam 174 i zależało mi zawsze, aby facet był wyższy, bo się głupio czułam przy niskim. Chciałabym, aby był wyższy ze 20 cm, niestety mąż nie jest aż tyle wyższy ode mnie. A Twój wzrost nie jest wcale zły, przecież jest mnóstwo niższych dziewczyn.

Gość faceci to prosiaki
WY FACECI TO MACIE ZAWSZE PROBLEM, KIEDY KOBIETA MA JAKIEŚ WYTYCZNE CO DO MĘSKIEGO WYGLĄDU, ALE WY WYMAGAĆ MOŻECIE, PRAWDA? Idealne rysy twarzy, wielkie oczy, WIELKIE PIERSI, ALE PRZY TYM SZCZUPLUTKA, TALIA OSA, DŁUGIE NOGI, jędrna pupa i do tego inteligentna, mądra, świetna w łóżku. Ja mam biust w rozmiarze A, jestem taką dechą, że nikt nie uwierzy. Do tego jestem wysoka, szczupła, więc te piersi wyglądają śmiesznie. Faceci marzą o balonach jak ma Pamela i mam teraz płakać? Mam już męża, ktoś jednak mnie chciał ;-), choć nie mam cycków w rozmiarze D. Ciebie też ktoś zechce.

a ja się założę że nie o wzrost tutaj chodzi :) Bo dgy facet jest uczciwy, kochany, zabawny i odpowiedzialny to reszta nie ma znaczenia. Może nawet na wózku jeździć-wzrost nie ma nic do rzeczy. Chyba, że kobieta jest głupia i pusta. I przejmuje się takimi pierdołami

Gość barnej
tłumacz sobie, że to kwestia wzrostu a dziewczyny są złe. lepiej, żeby do Ciebie nie dotarło, że widocznie nie jesteś interesujący by ktoś zechciał z Tobą być - mógłbyś się gorzej poczuć :)

Gość nie uzalaj sie nad soba
Są faceci którzy nawet 175 nie mają. Mój kuzyn np ma 160cm i jakoś ma dziewczynę. Mój facet też jest med mnie niższy. Wg znam wiele par gdzie kobieta jest wyższa i jakoś żadnej ze stron to nie przeszkadza. Więc zastanów sie czy naprawdę chodzi im o wzrost czy to tylko wymowka