Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytampamparam

Czy sexowna i piekna kobieta może być dobrą matką i żoną

Polecane posty

Gość pytampamparam

skłonną do poświęceń -czerpiąca radość z życia rodzinnego, a nie jedynie nastawioną na zabawę lalką. Ponoć piękne kobiety nie nadają się na zonę tylko na kochankę. Ja nie mogę wyobrazić sobie naprawdę pięknej kobiety jako kochającej matki i oddanej zapatrzonej w męża żonki. oczywiście mowie tu o naturalnie pięknych kobietach a nie wytapetowanych laskach z dyskoteki czy szarych myszkach . taka kobieta ma inną mentalność inne wymagania od życia, niż taka szara myszka oddana swoim pociechom-zabawa i mega seksowny, bogaty facet, dopóki nie poczuje tej ,,chemii,, do innego. Oczywiście ja nikogo tu nie chce obrazić-pisze tylko według obserwacji -taka kobieta nie jest zła, dziwka, szmata czy cos-po prostu cale życie ludzie chwalą jej urodę i to kreuje raczej jej podejście do świata i ludzi.

Gość noncredo
oczywiscie ze tak to JA

Gość takie kobiety są egoistkami
zapatrzonymi w siebie z mega wymaganiami więc raczej na matkę i żonę się nie nadają conajwyżej na utrzymankę i kochankę.

moze byc jak najbardziej, bo w dzisiejszych czasach i pewnych srodowiskach jest teraz niesamowicie trendy kreowac wizerunek rodziny idealnej.duzo bylych missek i modelek i innych piekosci jest juz znudzonych wlasna popularnoscia i szuka nowych wrazen, a ze sa piekne to znajduja przystojnego meza i dzieci maja udane, do tego dochodzi luksusowe otoczenie, wspolne wakacje w modnych miejscach.to tez w pewien sposob podkreca ich kariere, popatrzcie chociaz na Beckhamow czy Brandoline

Gość Dr. Jones
ja tam nie oglądam kolorowych pisemek dla debili i takich programów. a w ogóle co ma wygląd do rzeczy? A pisze sie "seksowna" a nie "sexowna" nieuku jeden.

Tak, są takie. Sam znam przepiękną kobietę, a przy tym prowadzącą normalne życie. Praca, rodzina.

Gość Lars Ulrich
pewnie, że może

Gość Lajla1212
nie tylko piekna kobieta moze miec przystojnego faceta. ja jestem brzydka a mam bardzo ladnego faceta, ktory mysli o zyciu powazniej niz ja i bardzo pragnie udanej i kochajacej sie rodziny, dzieci a ja wlasnie nie bardzo... uroda nie jest wyznacznikiem tego co czlowiek trzyma w sercu i w duszy. moim facetem tez sie zachwycali a to nie zrujnowalo jego wewnetrznej wartosci. mi nie zalezy na slubach, dzieci miec nie chce a on wrecz przeciwnie. ja nie mam bierzmowania, nie uznaje KK a on wrecz przeciwnie... wiec nie generalizuj i nie mow ze piekne kobiety to bezwartosciowe kukly bo uroda naprawde nie wyznacza tego kim jestesmy.

Gość jatojatojasnejak2x2
jasne ze moze! tylko musi trafic na faceta ktory ja doceni ;) ja poza moim swiata nie widze a brzydka napewno nie jestem :)

Gość im atrakcyjniejsza kobieta
tym bardziej pusta, wymagająca i egoistyczna.

Gość mgymgy
gnmygmgy

Gość jeśli można.....
mam męża brzydala a ja jestem jego księżniczką, mam urodę lalki, mamy dwoje dzieci, kochamy się, rozumiemy, wspieramy czyli ...można:classic_cool: pod względem sexu też dobraliśmy się idealnie :P

Gość vcccv cv v
Kobiety szukają miłość? To jeden z największych MITÓW tego świata. Kobiety nie szukają wcale miłości tylko ADRENALINY, mężczyźni spokojni i wrażliwi z reguły mocno się zakochują i to jest podstawowy błąd, facet zakochany to OFIARA, niegrzeczni chłopcy ze względu na egoizm i miłość do samych siebie, kochać tak naprawdę kobiet nie potrafią, i to jest ich największy ATUT. Mężczyzno, wniosek z tego jest prosty, NIGDY, PRZENIGDY, nie zakochuj się, bądź egoistą, realizuj się i dbaj tylko wyłącznie o siebie, a kobiety traktuj z DYSTANSEM.

Gość vcccv cv v
jeśli można.....-ale pewnie ciągnie cię do ruchaczy w głębi duszy-albo za młodu się z takim wybawiłaś tylko jak ci latka poleciały to się za brzydala wzięłaś

Stwierdzenie, że połowa populacji ziemskiej w ogóle szuka jednej i tej samej rzeczy w życiu....to dopiero bzdura....

Gość gfnf
tthhf

Gość dfghyujikjuytrew
jakoś ciezko zauważyc zakocahnych :) meżczyzn

Gość jeśli można.....
vcccv cv v trochę racji masz :D, mój brzydal był niezłym ruchaczem a ja lubiłam takich i trafiliśmy na siebie, tak więc tu też można się dobrać, wystarczamy sobie absolutnie :classic_cool:

Gość JA ...SAM
Piękne kobiety ZAZWYCZAJ myslą tylko o sobie a nie o rodzinie, choć pewnie zdarzają się wyjątki.

Gość bnvvhjvj
jvujvj

" skłonną do poświęceń " "oddanej zapatrzonej w męża żonki." wy jesteście pierdolnięci. Chcecie mieć piękna seksowną kobietę i jednocześnie matkę polkę, która swój wolny czas będzie poświęcać jedynie na pranie, gotowanie, sprzątanie i dogadzanie swojemu królewiczowi. No i jeszcze musi pracować i mieć tzw "pasje", no bo nie może być głupia. Doba ma tylko 24godziny, niestety, nie da się tego przeskoczyć

A ja znam taką kobietę! Połączenie pięknej, seksownej kobiety i Matki Polki.

To sobie znaj. Ale jak myślisz że kobiety będą się umartwiać całe życie żeby wzbudzać podziw jakiegoś palanta to się mylisz

Gość wrednaictwoSzczere
deblilizm naiwność i ciemnota te chłopy to nie myśla tylko kojarzą... :(

Gość gfmgk
ukkh

Gość gfmgk
thrh

Gość iolukytbgvd
jak można :)

Gość jyjgyj
ygggyj