Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrekniepewny

palcówka/ciąża... pomocy! temat zostal usuniety wiec daje jeszcze raz. pomocy.

Polecane posty

Gość Piotrekniepewny

Mam ważne pytanie. Ostatnio z moja dziewczyna ' bawilismy sie ' na dworze a mianowicie , robilem jej palcowke a ona sie bawila moim przyordzeniem, w pewnym momecie na jej rece była sperma , lecz bardzo malo, na mojej nie, ale ja jej wytarłem husteczka jej reke, niby pozniej moja reka troche sie lepiła, przypomniam reka nie palec. Twierdzi ze ją boli brzuch jak wciąga czy cos takiego, za niedlugo powinna mieć okres, prosze o pomoc.!

Gość myskaff
odpowiedz na moje pytania?????????

Gość Piotrekniepewny
odpowiedzialem tam , ale usuneli. tak wiec, zrobilismy to 8 marca o 20;00 w piatek. Mamy po 15 lat, wiem ze to moze byc glupie i mozesz o nas zle pomyslec, ale to była chwila :o ostatni okres miala 18 lutego jej sie zaczal , byl to poniedzialek a skonczyl w czwartek 21 lutego.

Gość myskaff
nie bedzie w ciazy!!

No to dosyć krótko miała ten okres. Na pewno u niej wszystko ok w tych sprawach? Bo od tego może być ten ból...

Gość no sofijko kochana
Po co dzieci bira sie za sex? A w piete jej nie pocalowales przypadkiem ? od tego tez mozna zajsc w ciaze.

Gość Piotrekniepewny
dzieki. Chociaz jedna osoba ktora wyciagla pomocna dlon. Uspokoiles mnie, dzieki. I pozdrawiam :)

Gość Piotrekniepewny
wsumie to zalezy, czasami ma dluzej, ale ostatnio z tego co rozmawialismy i sobie przypominalismy to chyba wlasnie tak, od poniedzialku do czwartku, a w piatek tylko raz jej sie zaczelo lac.

Gość Piotrekniepewny
bol brzucha rano, jak pytaem przed chwila pytalem juz jest ok. moze bol z nerwow

Gość myskaff
spokojnie !!

Gość niewolnica_kafeeeee
a wiesz czemu temat zostal usuniety? bo masz juz swoj topik i tam masz kontynuowac! nikt nie chce przebijac sie przez twoje namolne tematy