Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie 100

Czy ożeniłbyś się z 31 letnią dziewicą?

Polecane posty

wiesz zanim pojde bo i tak uwazam ze za duzo czasu tu ostatnio spedzam napisze tak on sie nie boi tylko jest przerazony nie chcial raz to juz nie bedzie chcial nie przekonasz go bo on oczekuje czegos innego niz ty !! ty chcialabys zeby ktos sie z toba ozenil i byl z toba ale on juz nie koniecznie tego chce byloby fajnie dla niego zaciagnac cie do lozka i moze pochwalic sie ze cie zaliczyl ( ale widzisz gdybym byl powazny i chcial powaznego zwiazku to juz dawno bylby zdecydowany a po 2 uszanowalby twoja decyzje i nie koniecznie chcialby to z toba zrobic napiszmy to odrazu tylko poczekac do tego czasu !

Gość pytanie 100
ale ja chce go przeleciec i pochwalic sie tym , a on nie chce mi pozwolic na to :(

Gość pytanie 100
to skoro mnie nie chce to dlaczego nie pozwala by inny sie do mnie zbliżył i probuje to rozwalić?

Gość pytanie 100
moze bylby zdecydowany bardziej gdyby nie widywal mnie co 2 tygodnie z innym facetem na zakupach?

Gość pytanie 100
nie wiem czy ja chce slubu. po prostu chcialabym faceta od czasu do czasu ;)

Gość pytanie 100
przeciez to ON nie chce. Ja piendole. Jak mam to prosciej napisac?

Gość pytanie 100
Ale okay, odpowiedz mam, GDYBY BYŁ POWAŻNY I CHCIAL POWAZNEGO ZWIAZKU TO USZANOWALBY DECYZJE I NIEKONIECZNIE CHCIALBY TO Z TOBA ZROBIC OD RAZU TYLKO POCZEKAC DO TEGO CZASU, Wiesz co powiedziales w tym momencie? Że facet ten mnie naprawde chce, dlatego CHCE CZEKAC. A wychodzi na to, ze to ja jestem narwana i nie traktuje go serio wiec CHCE OD RAZU.

pogdz sie z tym ze on cie nie chce i sam nie wie czego chce i to jest calym problem nie wazne czego ty chcesz wazne jest tez co on czuje !! mowiac szczerze napewno spotyka sie z innymi a ciebie traktuje jak kolo zapasowa a czas ci ucieka zastanow sie nawet jesli poznasz faceta to ile zostanie ci zycia do 50 :) a potem spokojna emerytura

Gość pytanie 100
Mowiac calkiem szczerze to nie dziwie sie juz czemu jestes sam. Pozdrawiam.

wiem co napisalem jestem facetem wiem co on czuje i czego oczekuje pisze to bo mialem taki sam przyklad tylko ze z kobieta ja tez lubie spotykac sie z innymi kobietami o ona tego nie tolerowala no coz taki charakter dzis jest z kims innym ponoc jest szczesliwa a ja juz nie szukam milosci nawet sexu nawet zycia !:) odkrylem w sobie cos innego

ja dobrze wiem dlaczego jestem sam z wyboru ! i tyle jakos trudno mi uwierzyc ze milosc istnieje trudno mi powiedziec ze zalezy mi na bliskosci z 2 osoba ludzie sa dzis obludni i zdradziecy

Gość PanParówka;)
posluchaj mojej rady nie wymuszaj niczego na sile i tyle co ma byc to bedzie i koniec kropka !! jesli powiesz mu ze chcesz z nim to zrobic to pies pogrzebnay czekaj jak to sie potoczy nic nie rob :D posluchaj rady parówy :D znam sie na relacjach damsko-meskicha a ty nie a propo jak masz na imie i skad jestes ?

Gość PanParówka;)
Mówiac szczerze ja rozumiem dlaczego cie nie chce bo wychodzi na to ze jestes sama bo chcesz sie najzwyklej jebac a on takie laski ma na peczki !! teraz rozumiem dlaczego jestes sama !! a po 2 oceniasz kogos kogo nie znasz zalosne !!

Gość Marta,23
mam podobne pytanie:) Czy ozenilbys sie z 30 letnią "dziewicą bez blony"?:D Kobieta NIE JEST ASEKSUALNA...MA POCZUCIE SWOJEJ SEKSUALNOSCI,MA POPĘD....I MA SWOJE ZSADY:) ZE zblizeniem dasmko meskim chciala poczekac do nocy poslubnej....Nie pozwolila sie jeszcze dotknąc facetoowi...a ni nie dotykała.Bo traktuje swoje cialo z szacunkiem :) Ale jest chętna,ciekawa i wie ze w noc poslubną wynagrodzi sobie ten caały celibat :D Ale teraz radzi sobie sama z napieciem seksualnym....masturbuje sie i ma wibrator. Krotka pilka. PAnowie ...TAK,czy NIE??????

Gość Nie, 31-letnia dziewica
jest jebnieta w mozg. Niech nie zaslania sie zasadami. Nie ma zadnego doswiadczenia, bo ja to nie kreci lub nie ma szans nawet na jednorazowe ruchanie a to zle o niej swiadczy - ze pasztet.

Gość Do Marta
Jak dla mnie to błona jest zbędna i wolałbym żeby kobieta sama sobie ją przebiła. O wibratory i inne przedmioty nie czułbym zazdrości ale o innego faceta. Poczucie że jest się tym wyjątkowym i pierwszym to jest prawdziwe dopełnienie miłości.

Gość pytanie 100
powiedzialam, ze cche, dlaczego mam ukrywac i stroic jakies dziecinady? Jak nie chce to przeciez za 15 min moge miec innego, co za problem?

Gość pytanie 100
do PanParówka;): No dokladnie, chce się jeb..ć i dlatego jestem sama bo tak to wlasnie wygląda chyba, że facet odczuwa, że widze w nim towar i cos w tym jest :(

Gość pytanie 100
:D Może boi się , że zostanie wykorzystany i porzucony przez dziewicę. :( Facet też człowiek i swoje uczucia ma. ❤️

Gość piękna_dziewica
Wiadomo, że im facetowi bardziej zalezy tym bardziej boi sie straty i odrzucenia, wiec logiczne, że gdyby miał na to wszystko wylane to już dawno parłby co sił , by tylko POSIĄŚĆ. Nawet gdyby był przyzwoity to i tak by miał silne parcie i dążył do celu, bo taka już jest natura, a skoro unika to widocznie boi się , ze sie zaangazuje , a potem nagle zostanie sam, bo dziewica rozsmakuje sie w seksie i sprobuje może i innego... bo przeciez on inne miał.

Gość piękna_dziewica
A to byłoby nie do zniesienia dla faceta, taka myśl, że był pierwszy, tyle lat czekania, deklaracje, zapewnienia o milosci, a tu nagle zonk...stad pewnie zwleka i czeka , bo jak ma sie to wysypac to lepiej wczesniej niż pozniej.

Gość gosc84
Generalnie to nawet nie chce mi się czytać większości wcześniejszych wypowiedzi. Zasadnicze pytanie brzmi : Czy chciałbyś z nią być, a nie ,czy jest dziewicą, w wieku x lat. I tak samo powinno to wyglądać w przypadku facetów.

Gość aaaaajajajaj
żaba,a może Ty byś się z tą dziewicą jakoś ten tego:D. Możecie się poprzytulać,pieścić,ciąża Wam nie będzie grozić:D,rusz co tym swoim żabim rozumkiem:D

Gość aaaaajajajaj
i gadaj tu żabie,a żaba też dziewica :D,i co się ludziska dziwita:D

cóż, dla ciebie mogę być nawet bakterią anginy, ale dziewictwa po kilku latach to sobie już raczej nie przywrócę. ­ choć widać biedactwo, że masz na tym punkcie obsesję. prawiczek?

Gość aaaaajajajaj
żaba ,opowiedz nam tu,jak to wyglądał ten Twój pierwszy raz?:D,łatwo Wam to poszło?:D

Gość aaaaajajajaj
Pewnie,że prawiczek:D,taki jak z Ciebie dziewica:D. Wiesz żabciu,że długo nie ruszana,zarasta na nowo?:D