Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie 100

Czy ożeniłbyś się z 31 letnią dziewicą?

Polecane posty

Gość pytanie 100
amazonka, bo mam harda naturę :classic_cool:

mysle ze slub 1 noc to piekna tradycja i alternatywa dla impreza chodz tam ze mna tam gdzie ciemno albo do kibla zrobie co zechcesz itp

Samoakceptacja jest kluczem do szczęścia. Byle by nie popaść w narcyzm.

Gość pytanie 100
chodzi o to, że zauroczyl sie we mnie facet 4 lata temu, mowiac, ze pewne zauroczenia nie przechodza, ja w nim tez no i chcial mnie dotknac, ale mu powiedzialam, ze nie mam zadnego doswiadczenia, czekalismy z tym az poroznilismy sie, potem minely kolejne miesiece, rok nastepny az spytal czy wciaz jestem dziewica i slyszac w odpowiedzi TAK, powiedzial, że nie moze w to uwierzyc i ze jest w wielkim szoku, a nastepnie powiedzial, ze nie chce, zebym z nim to robila. Ale wciaz mnie podrywa. Nie wiem juz co myslec. :(

mysle ze rozbil sie i to juz koniec ... wiem bo tez tak mialem w stosunku do kobiet mowili mi ze rozbijaja sie o moj ostry charakter

Gość pytanie 100
jak to nie ma odwagi ? zna mnie już prawie 4 lata... Nie rozumiem. Mógłbyś rozwinąć ten wątek?

Gość pytanie 100
no harda, bo chciało mnie uwieśc już bardzo wielu mężczyzn.

a po 2 uwazam ze to odp facet bo sex to za malo zeby cos stworzyc na zawsze wiedzial czego oczekujesz i chcesz a on nie mial na to sil uszanowal to....

Gość jestemtutaj
Autorko,czemu jesteś taka przygłupia i zakładasz taki durny temat,pożywke dla troli! Aż tak bardzo wierzysz w to,co tutejsze pajace,bez żadnych zasad moralnych mają do powiedzenia?!! Żałosna jesteś,podobna do nich samych!

Gość pytanie 100
no, ale przypominam, ze sam mowil na dzien dobry ZAUROCZYLEM SIE, jestes piekna, bardzo cie lubię, przynosil mi kwiaty...zaprzyjaźnilismy sie, on twierdzi, ze go pociagam, no wiec?

Gość pytanie 100
do jestemtutaj: Po prostu chcialabym zrozumieć mężczyznę. Dlatego zakładam taki temat.

Gość pytanie 100
czy on nie oczekuje tego samego tak naprawde? nie oczkuje milosci, zwiazku , inwestowal swoj czas i wciaz go pociagam tylko dlatego, zeby co? moze on sie boi czegos?

oj no poprostu znam przypadek taki sam tylko ze kobieta faceci tak samo sa zmienni uwazaja ze dziewica skoro do tej pory nie miala sexu to go bedzie malo to po 1 a po 2 nie chca sie meczyc wola poderwac kogos kto zna sie na rzeczy ja uwazam ze sex to nie wszystko licza sie uczucia itp inne te sfery

no przykro mi ale z tego co wynika to tak ty oczekujesz zwiazku na zawsze o on nie wie czy podola bo w duzej mierze opiera to na sexie

Gość pytanie 100
Mnie sie wydaje, ze on sie boi, ze na nim sie nie skonczy. Że myslala, ze poznam jeszcze kogoś, wyszaleje sie jak to sie mowi, to pozniej nie beda mi chodzic glupoty po głowie, a ze okazalo sie , ze czekam wlasnie na niego to sie wystraszyl i pomyslal, że tak tylko mowie, a potem nagle pojde w tango z innym? Moze tak byc?

Gość pytanie 100
moze tak mysli, ze bedzie malo seksu, nie wiem.

Gość pytanie 100
ale ja tez chcialam seksu, a on w zasadzie rozmyslil sie mowiac , ze skoro nie robilam tego z nikim to zebym nie robila z nim.

Gość zdecydowanie nie
trzeba bylo od razu opisac sytuacje! facet chce cie przeleciec i albo: jest w miare przyzwoity i sie wacha, ma wyrzuty sumienia, albo udaje wersje poprzednia i chce cie jedynie przeleciec ale "poluje" powoli, albo jest cipa i nie wie czego chce

Gość pytanie 100
mam taki mankament, ze spotykal mnie srednio co 2 tygodnie z kims innym na zakupach...mam powodzenie...

Gość pytanie 100
a czemu poluje powoli? skoro sama mowie, ze go chce

Gość pytanie 100
ja mowie mu, że chce go zer..ć , a on mówi, że nie chce, żebym z nim to robiła, a potem slini sie na moj widok..

Gość pytanie 100
ja też go chce przelecieć, chce ściskac go za d..ę i słyszeć jak głosno oddycha, chce, by mrużył oczy i mdlał z rozkoszy, a potem odezwę się dopiero za miesiac :):)

nie wiem dlaczego zalozylas ten temat zeby roziwac ten problem z facetem ? zeby potwierdzic ze sa jeszcze faceci ktorzy chca dziewic i maja podobne poglady jak ty czy chcialas kogos znalezc ja nie chce cie oceniac i tego 2 faceta uwazam ze jestem podobny do mnie sprzed kilku lat !!

napisz ci tak ten facet nie wierzy ze sa porzadne kobiety ( napewno spotkal juz kilka latwiejszych i wie ze z toba bedzie trudno wiec za duze ryzyko )ideal upattruje w dziewicach kiedy juz spotkal taka kobiete jak ty to jak zawsze jest jakis problem okazuje sie ze nie jest taka idealna i w koncu na poaczatku jest zauroczenie a potem wszystko wygasa bo widzimy ludzi takich jakimi chca zeby byli a nie takimi jacy sa !!

Gość pytanie 100
po prostu zastanawiam sie czy on sie boi, ze ja sie na nim uwiesze, czy raczej bardziej tego, że ten pierwszy raz ze mna wjedzie mu na psyche tak, że nigdy nie przestanie o mnie myslec i przeraza go ta mysl, ze doprowadze go do szalenstwa?

Gość pytanie 100
do UwazajNaMnieOn : Zgadza sie. Ale kiedy ja ignoruje go to jemu drżą rece w moim towarzystwie. On nie moze sie skupic i zapamietac prostej rzeczy. On droczy sie ze mna i robi mi jak gdyby na zlosc. A kiedy inny facet mnie adoruje to on twierdzi, ze nie jest zazdrosny, ale robi wszystko by mi go obrzydzić i reaguje krzykiem, kiedy slyszy o innym facecie cokolwiek. To jak w koncu jest? Nie chce ze mna zwiazku, nie chce mnie, bo nie podoła, a tak buzuja w nim emocje?

Gość pytanie 100
poczatkowo mi nie wierzyl, uwazał, ze klamę, potem tez mi nie wierzyl az finalnie uwierzyl, kiedy dostal zaswiadczenie od ginekologa.