Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alicja Donnikova

postanowiłam resztę życia przeżyć w celibacie.

Polecane posty

Bedzie para jak sie razem za gotowanie zabiorą. Dlatego Maciek jako zapobieggliwy chrześcijanin i konserwatywny tradycjonalista zawczasu napełnia wanne wodą z piana...(?)...:)

Gość maćku przecież wiadomo ze
ona lubi podstarzałych i łysych

Gość prawda za offermą biegała
:D

Geslerowej i Okrasie kopary do ziemi opadna jak zobacza moj projekt🖐️ Ale nie sprzedam im licencji🖐️

Gość Zuzanna Amelia & 11
Macku - masz racje. Ja tez bym sie taka porcja nie najadla.

Gość za odpowiednia sume nawet
matkę sprzedasz, ludziku bez kręgosłupa moralnego

Gość maciek b ile ty wlasciwie masz
lat co?

Gość Zuzanna Amelia & 11
19:26 [zgłoś do usunięcia] Zuzanna Amelia & 11 Macku - masz racje. Ja tez bym sie taka porcja nie najadla. ­ A ja bym sie najadla

" 18:58 [zgłoś do usunięcia] fiku mikuuu już nawet k**wiarze pokroju Kalibana cie nie chcą?" ­ posłuchaj kretynko, mnie sobie możesz obrażać, bo mam w głębokim poważaniu twoje zdanie na mój temat, ale od osób mi bliskich, obecnie czy kiedyś - wara ci frustratko.

żabciu, jeżeli ktoś na forum ubliża kobietom ,wyraża sie wulgarnie i przedstawia swoje chore poglądy, musi sie liczyć z krytyką. Rozumiem twoje zauroczenie i stąd oburzenie, ale ów facet na szacunek z mojej strony nei zasłużył.

Jeszcze w temacie mojego channelu. Musze wymyslic jakies powitanie rozpoznawcze, tak jak tamten ma to swoje: "siemanko, witam w mojej kuchni". I jakie logo do koszulek i innych gadzetow (kubkow, brelokow), ktore bede sprzedawal w sklepie internetowym dzialajacym obok serwisu.

nie mówiąc już o tym, że owa kobieta, bez mrugnięcia okiem, obraża, jakby nigdy nic, bliskich swoich rozmówców:) więc jej nagłe oburzenie jest delikatnie mówiąc śmieszne :)

" 19:44 [zgłoś do usunięcia] fiku mikuuu żabciu, jeżeli ktoś na forum ubliża kobietom ,wyraża sie wulgarnie i przedstawia swoje chore poglądy, musi sie liczyć z krytyką. Rozumiem twoje zauroczenie i stąd oburzenie, ale ów facet na szacunek z mojej strony nei zasłużył." ­ po pierwsze, właśnie komuś ubliżyłaś i wyraziłaś się wulgarnie, więc rozumiem, że też nie zasługujesz na szacunek. ­ więc możesz po prostu wypierdalać z mojego topiku :)

Hmmm...Może lepiej zamiast koszulek, kubków i breloczków sprzedawać środki na przeczyszczenie, nocniki i papierowe torebki na treść żołądkową?

Gość kihyyyuu
zabsko intelektem Ci do piet nie dorasta Ikusiu❤️

"Maciek nie chcesz opatentować log fiku mikuuu?" Zrob aukcje na e-bayu, moze zloze oferte;)

@miszcz: po moich daniach sie nie choruje, tylko kwitnie🖐️ Pozniej wydam pieknie ilustrowana ksiazke kucharska, oparta na bazie channelu i bloga.