Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie nie ma tu żadnego cwaniaka

Prawiczkom zależy tylko na seksie

Polecane posty

Ci "faceci" są tak zdesperowani i żałośni że szok :D Normalny facet nie przejmuje się tym że dostał kosza, szuka dalej no i w końcu znajduje swoją ukochaną i uprawia z nią seks w końcu, ale nie robi sobie nic z tego że jest prawiczkiem. Natomiast dla desperatów i cip takich jak na kafe SEKS jest najważniejszy, bo po co inaczej mieliby się obnosić z tym że nie uprawiali go wcześniej ? Takich schizoli należy unikać. P.S. to że zamoczycie w końcu nie zmieni faktu, że jesteście nieudacznikami, pozdrawiam ;)

Gość kolejna fanatyczka szybkiego
seksu. Jakby prawiczek chciał tylko seksu to poszedłby do prostytutki. To tak ale dla was normalny facet to ruchacz.

Gość zgadzam się z tym
Normalny facet nie robi z tego problemu i nie użala się na forum bądź co bądź "dla kobiet" to musi być mega memeja.

Gość zgadzam się z tym
10:27 [zgłoś do usunięcia]kolejna fanatyczka szybkiego seksu. Jakby prawiczek chciał tylko seksu to poszedłby do prostytutki. To tak ale dla was normalny facet to ruchacz. x TAKICH IDIOTÓW UNIKAJCIE Dziękuje, że posłużyłeś jako przykład :)

Gość jprd
Dokładnie jak w temacie. Po co rozdmuchiwać na prawo i lewo że ktoś jest prawiczkiem ? Dziewice jakoś tego nie robią, wiec sprawa jest jasna

Gość kamil jgora
nieprawda. Jak ja byłem prawiczkiem to zależało mi nie tylko na seksie, ale też na pocałunkach, przytulaniu, rozmowie z kobietą itp. itd.

Gość tylko mega nieudacznicy
robią z tego problem, jakby to, że przestaną być prawikami coś zmieniało w ich życiu. Przegraniec zawsze nim będzie

Gość tylko mega nieudacznicy
PO CO ROBICIE PROBLEM Z TEGO ? NO PO CO ? jakoby kogokolwiek to obchodziło

Plucie jaden na Bogu ducha winnych ludzi nie sprawi, że Twój żywot stanie się lepszy (pomijając chwilową ulgę). Wszystkim facetom zależy na seksie, gdyby tak nie było nie zadawaliby się z kobietami, biorąc pod uwagę, że większośc dogaduje się lepiej i ma więcej zainteresowań w obrębie tej samej płci. Nikt nie będzie problemu robił z tego, że nie jest bogaty ale jezeli wokół wszyscy bogaci to zacznie go to uwierać. Normalna ludzka reakcja.

Gość no jak to po co ?
a co ma robić ciapa jak nie użalać się :D ?

Gość no jak to po co ?
Wy robicie z tego problem a nie inni, a argument że kobieta nie chce prawiczka i tylko dlatego jesteście sami jest śmieszny. Macie to na czole wypisane ? O niczym innym nie myślicie ? Wrzućcie na luz a będzie lepiej

Gość szczerze mówiąc to pobyt na
kafe sprawił, że zaczęłam inaczej patrzeć na prawiczków i teraz podświadomie boję się, że facet który nigdy nie spał z kobietą może być jakimś zjebem... przedtem w normalnym życiu nie przyszłoby mi to do głowy, ale jak poczytałam wywody kafe prawiczków to zaczęłam się bać... prawiczki z kafe, robicie strasznie czarny pr wszystkim prawikom :D

Nie wszyscy tacy są, mój partner tez był prawiczkiem i to super facet, ale jest też masa zwalonych facetwó jak "prawiki z kafe" onikać ich jak ognia, szkoda czasu na nich

Nie my, tylko ci którzy piszą prawiczkowe prowokacje, a że to przenoszone jest na nas to inna sprawa. A bycie prawiczkiem to nie jest wielki problem, natomaist cała reszta która do tego doprowadziła już owszem i to po tej reszcie kobieta wie, z kim ma do czynienia.

Gość Lars Ulrich
nie nie ma tu żadnego cwaniaka - zgadzam się w 100 %

no ja byłam z prawiczkiem i był normalny, na szczęście gdy go poznałam nie znałam kafe i nie przyszłoby mi do głowy go skreślać, ale po tym czego tu się naczytałam zaczęłam się zastanawiać na widok prawiczka czy może nie jest czasem jednym z kafe zyebów :p

Prawiczek bez wiary Nie my, tylko ci którzy piszą prawiczkowe prowokacje, a że to przenoszone jest na nas to inna sprawa. A bycie prawiczkiem to nie jest wielki problem, natomaist cała reszta która do tego doprowadziła już owszem i to po tej reszcie kobieta wie, z kim ma do czynienia. X Użytkownik: Prawiczek bez wiary (ilość tematów: 2, ilość postów: 2656) x Oczywiście ty nie robisz z tego problemu :D

Gość kobiety macie nasrane
te posty kafe prawików to piszą inne kobiety a wy łykacie to jak pelikany. Zresztą tylko nienormalna dzieli mężczyzn na prawiczków i nie prawiczków czym zaznaczacie, że facet musi puszczać się z kim tylko się da. A dlaczego mężczyźni mają kompleks prawiczka? Bo kobiety wymagają jak największego doświadczenia seksualnego.

Gość kamil jgora
Bo jest taki stereotyp utrwalony głównie przez filmy że prawiczek = morderca/gwałciciel/zboczeniec itp. Tymczasem seryjni mordercy rzadko są prawiczkami.

Gość Lars Ulrich
Bycie prawiczkiem to usprawiedliwienie : -szpetoty -braku wykształcenia -braku męskich cech -skrzywienia psychicznego Nikt normalny nie pisze jak prawik bez wiary, darker, cream, czy offerma

widać frustraci nie potrafią nawet czytać ze zrozumieniem :D

Gość Lars Ulrich
prawiczek bez wiary - nie ty wcale się tutaj nie użalasz :D

Gość po kilku nickach i to
anonimowych, często pomarańczowych używanych przez różne osoby uznajecie, że jak facet nie uprawiał seksu to jest nienormalny. To nie dziwcie się, że faceci mają swoje pierwsze razy u prostytutki ale przecież wy nie chcecie być pierwszymi.

kobiety macie nasrane - oto przykład wypowiedzi kogoś, kto ma naprawdę nasrane :D

Gość Lars Ulrich
Ej zaraz, czy wy panowie czytać nie potraficie ze zrozumieniem ;) ? Tu chodzi o takich co robią z tego wielkie halo, przede wszystkim ci "czarni" bo wiadomo że pomarańczki to podszywy

obrażasz wszystkich prawiczków mówiąc, że facet, który nie uprawiał seksu jest psycholem. To tak jak na podstawie kilku kobiet z forum pisałbym, że każda kobieta (w danej kategorii) jest puszczalską sprzedajną dziwką. Czy to prawda? Jasne, że nie ale wy tak ugólniacie względem mężczyzn.

Oczywiście, że nie robię z tego problemu. Nie z samego prawictwa. Ty natomiast chcąc coś udowodnić wstawiasz licznik postów pisanych na przestrzeni 3 lat. 123 "nie ty wcale się tutaj nie użalasz" 123 Oczywiście, że się od dawna nie użalam. Opisuje jedynie pewne zjawiska i lubie sobie tutaj na ich temat podyskutować. Ja nie widzę w tej czynności nic "nieudaczniczego" ale jestem w stanie zrozumieć, ze ktoś jest w jakis sposób niedowartościowany i zapragnie wykorzystac ten fakt, by poczuć się lepiej. Na mnie nie robi to najmniejszego wrażenia, a skoro komuś to pomaga to prosze bardzo win-win.

Gość Lars Ulrich
:o czytaj ze zrozumieniem nieudaczniku

Gość Lars Ulrich
"Oczywiście, że się od dawna nie użalam" x Robisz postępy :D Co dalej masz w planach ?

Czyli waszym zdaniem jak facet nie był w związku i nie uprawiał seksu (przygodniego, prostytucja itp. ) jest nienormalny. Czy to, że ktoś uznaje seks tylko w związku to jest nienormalne?? Związek to nie jest zabawa co można sobie ustalić "o teraz będę w ziązku" albo spotykasz na swojej drodze kogoś kto przyśpieszy Ci bicie serca albo nie. W dużej części to kwestia szczęścia.