Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wścieklizna

Mam ochotę na nauczyciela angielskiego

Polecane posty

Gość wścieklizna

Chyba się w nim zakochałam. To jeszcze nic, bo kochają się w nim wszystkie dziewczyny ze szkoły. Często wyobrażam sobie jak się całujemy, albo jak wkłada mi rękę w majtki. Jak mu okazać, że chcę zrobić z nim coś więcej? Moje koleżanki to jeszcze dziewice i może są w nim zakochane, ale nie dadzą mu tego, co mogę dać ja. Co zrobić żeby on zwrócił na mnie uwagę i wiedział, że mam już za sobą sex i mogłabym z nim to zrobić?

Gość miky80
postaraj sie zostac po klasie sama z nim i wtedy ubierz cos seksi, od razu sie skapniesz po jego zachowaniu czy ma ochote na cos wiecej :)

Gość wścieklizna
Nie mogę chodzić po szkole z pupą na wierzchu. I jak mam go zatrzymać w klasie po lekcjach? Co powiedzieć?

Gość miky80
nie mowie z pupa na wieschu, ale cos jak bluzeczka, toz po klasie rozpinasz troche bardziej a co do tematu, to zawssze mozesz blondynke zgrywac mowiac ze czegos nie zrozumialas, albo ze chcesz napisac cos po angilsku i nie wiesz jak to ujac ;)

Takie sprawy bardzo często wychodzą na jaw - jak jesteś atrakcyjna to jest szansa, że facet się połasi, ale jak to się wyda to straci pracę i to z wilczym biletem jeśli chodzi o szkolnictwo - zastanów się jakiego bałaganu możesz narobić

Gość Doświadczony przez życie
A nie możesz przyjść do szkoły w spódniczce, pełny klosz, plisowana lub coś podobnego, niezbyt krótka, by na około nie pokazywać za dużo, do tego pończochy, oczywiście tak, by koronki chowały się pod spódniczką, a przed angielskim ściągasz majciochy. jeden "nieostrozny" ruch kolan i pan wie co musi wiedzieć. A jeśli przy tym masz kolczyk intymny, to nic więcej nie trzeba mówić.

Gość ciekawskiiiii
a później chłopa wyj.... z roboty stara go pogoni on zacznie pić bo sobie nie poradzi a ty dalej bedziesz szukać naiwnych ???????????