Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonaoliwka***

Od 13 marca zaczynamy- z piękną figurą lato powitamy!

Polecane posty

Gość Rozowalandrynka
Zapomnialam dodac ze nie jem miesa tylko ryby, jajka I nabial. Moze ktorac z Was je podobnie I moglybysmy wymienic sie przepisami.

ja niestety jestem miesozerna;] ale chętnie poczytam jakieś przepisy z rybami;)

witam nowa kolezanke:) ja tez jestem miesozerna,a ryby jem tylko wedzone lub tuńczyka/szproty w puszkach.albo jak nam kolega złowi to z grilla i sledzie smazonej nie lubie w zadnej postaci

A u mnie z wagą nie wiem jak bo waga mi się popsuła-muszę w tym tyg kupić nową... Diete trzymam jako tako ... Od jutra zaczynam od początku bo to pojadanie mnie zgubiło ...

Gość Anna-stazja
A ja wam powiem, ze mi sie udalo schudnac bez jakis wiekszych wyrzeczen, dzieki suplementowi foreverslim :) oczywiscie ruch ruchem i jak najbardziej jest on dla zdrowia wskazany, jednak tak serio to dopiero dzieki tym tabletkom udalo mi sie tyle schudnac i utrzymac wage (co wcale nie jest takie proste w przypadku restrykcyjnych diet, bo potem sie czlowiek na wszystko rzuca:/) a poza tym czuje sie zdrowa i piekna jak nigdy dotad, niech tylko ten snieg juz zniknie! :)

dzien doberek :D no ja dzis az tak malo nie zjadlam jak zamierzalam...ale no coz..jakies 600 kcal zjadlam ..na samej sledzie :P ale pocieszam sie, ze przynajmniej zdrowe ;) jak gdzies czytam, ze "udalo mi sie schudnac bez jakis wiekszych wyrzeczen" i "dzieki tym tabletkom"..to mam jakis odruch wymiotny...na reklamy.. :O gdyby tabletki dzialaly..nie byloby zadnych osob, ktore maja nadwage!... dzis musze troche pocwiczyc na orbitreku...trzeba jakos spalic przynajmniej 300 kcal... do tej pory zjadlam juz jakies 1200 a tu dopiero 16 godzina...w sumie chcialam jesc codziennie ok 1100-1200...ale na caly dzien..a nie do popoludnia ;) musze zjesc wieczorem cos lekkiego...macie jakis pomysl na cos malokalorycznego na wieczor?

czerwonawisienka..tez mam czasem takie "ochoty". czytalam w jakiejs ksiazce..ze to z powodu tego, ze brakuje naszemu organizmowi kalorii (energii)..i ten domaga sie wlasnie w ten sposob bysmy go "nakarmily" . w tejze ksiazce bylo tez napisane, by w danym momencie zajac sie np. swoim hobby..albo czyms co bardzo lubimy robic..wtedy "zapominamy" o naszej zachciance. wypic tez np. szklanke wody..albo herbaty.. u mnie sprawdza sie metoda wypicia np. 2 szklanek herbat...(oczywiscie nie na raz ;) )

Czasami masaakra tak się chce zjeść coś kalorycznego ale rzeczywiscie najlepiej jest sie czyms zajac, zauwazylam ze jak jestem w pracy to wogole nie mysle o jedzeniu bo nie mam na to czasu naawet;) jestem tak napompowana dzisiaj bo jestem przed okresem i nie moge sie patrzec na swoj brzuch.

Nie mogę sobie darowac,że przez własną głupotę muszę zaczynać wszystko od prawie nowa. A tak super wygladałam;(

nona...w sumie to ja tez zaczynam od nowa... biorac pod uwage wczorajszy "pozegnalny dzien" ;) musze zaraz wskoczyc na oribtreka..bo pozniej na pewno mi sie nie bedzie chcialo..(a juz jestem zmeczona.. :( )

Gość onabezogona29
A mi dziś 9 dzień na diecie zleciał. Tez korciło mnie na słodkie ale zamieniłam mały batonik na obiad :) 260kcal

to super;) aja po kolacji-trzy kromki razowca chrupkiego przesmarowane serkiem na to jedno ugotowane jajko, kawalek ogorka i jeden korniszon;) a teraz herbatka czerwona.

Gość onabezogona29
Nona- jeszcze jakiś czas temu pomyślałabym, że głodujesz. Dziś wiem , że żolądek się dopasowuje po czasie i taka ilość jedzenia wystarcza :))))))))))))))))))))))))))))) Ja nie czuję głodu... tylko ciągle mi zimno

nona, przestan jesc tego korniszona! :P po takiej przegryzce..po jakims czasie zacznie ci sie znowu chciec jesc :P ja kupilam dzis roznego rodzaju orzeszki...gdy zlapie mnie ssanie..badz po prostu apetyt..zjem kilka..przynajmniej zdrowo :P (lepsze zamiast np. czekolady albo chipsow)

hej,na śniadanie był banan i kr,omka chleba pszennego z serkirm śmietankowym+kawa bez mleka. Wczoraj zrobiłam ostatecznie 2000stepów-rano 600 i wieczorem 1400 a dziś na wadze 58kg,trzymam od poniedziałku dietę ,a tu takie rozczarowanie.odechciewa mi się już wszystkiego.

gosh1989 nie martw się tak bardzo wagą.... Zrób sobie też pomiary-biodra,uda,talie itp. Gdy ćwiczysz spalasz tłuszcz a mięśnie puchną - więc więcej ważą.... Ostatnio zakupiłam sobie błotko GUAM na cellulit i muszę wam się pochwalić że po nałożeniu 2x efekty niesamowite-jeśli któraś ma cellulit to szczerze polecam! your_soul , Nona22 - Nie ma co się poddawać! :) Każdy z nas ma chwile słabości...

hej lachonki :D ja dzis weszlam na wage..ktora pokazala 60,3 kg..hmm schudlam dzieki wizycie w mc? :P canabista..ja tez wlasnie musze zrobic cos z cellulitem.. :/ musze popatrzec czy uda mji sie jakies "blotko" znalezc :P gosh nie poddawaj sie..najgorsze poczatki...niedlugo i ty zobaczysz upragnione kg na wadze :)

your_soul to to niezle że waga po mc pokazała mniej :) Innego błotka nie używałam-a to poleciła mi koleżanka która pozbyła się cellulitu całkowicie ;)

witam lasencje. Canabista_ a gdzie to błotko kupiłas? jesli pomaga to na bank je kupie i napewno zdam relacje. u mnie waga minimalnie w dół.

gosh- nie poddawaj sie!;) ja po sniadanku-jogurt z musli i czerwona herbata;) dzisiaj w koncu do pracy po dwoch dniach wolnych, juz sie stesknilam za praca ;D ja tez mam cellulit(fuj!).;(

dzieki nona. mały ale jest i to mega motywuje i cieszy. dziewczyny moglybyscie sobie wagę wpisac w stopkę i spadki? bo ja uwielbiam patrzec jak komus waga spada:)

u mnie waga stoi -jest 67,2 :) ale sama czuję się lepiej i bez problemu dopinam się w spódnicy z przed zimy więc jst ok ;) na obiad planuję ryż z brokułami i marchewką a i kupiłam sobie ziloną herbatkę i piję na zmianę ze skrzypem ;) i się przerzuciłam ze śmietanki do kawy na mleko 0,5 tłuszczu .

ja juz po obiadku. byla piers z kurczaka duszona. mniam pycha, zjadłam połowę i ledwo dycham. zaraz spacerek z córkami a pozniej kawka z kumpelą.

Gość Rozowalandrynka
Kochane dziewczyny Zaczynam od dzisiaj za 2 miesiace jest komunia mojej corci I chce wygladac super. Na sniadanie zjadlam owsianke z feta ubostwiam I wypilam super zielona herbate o smaku pomaranczy. Mam zamiar cwiczyc 1 godzine I zaczac walczyc z cellulitem. Pozdrawiam Ps Ajak zrobic stopke z wags?