Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wavn.28

w jaki sposobDajecie do zrozum.facetowi ze chcialybyscie sie z nin umowicc

Polecane posty

Gość rrrooo
wavn.28, na jaka literę zaczyna się Twoje imię?

Gość rrrooo
wavn.28, nastawienie do życia się zmienia, jestem bardziej pogodny uśmiechnięty...chce mi się żyć... i tak fajnie jest w ogóle ciężko mi to opisać słowami...

Gość wavn.28
Rrorrr. Czemu jestes taki ciekaw na jaka litere jest moje imie? Ja nie mogę być nią, bo ja wiem że ty nie jesteś nim. Jestem pewna bo Tobie na kontakcie z nia zalezy, a jemu na mnie nie. W przeciwnym razie juz dawno zagadal by do mnie na "gruncie" neutralnym chocby takie gg czy takie inne. ;)

Gość wavn.28
No to zrob cos, dzialaj, nie czekaj. Kobieta na to czeka. Po pierwsze nawiaz kontakt na gruncie neutralnym chocby przez internet, po drugie okaz ze cie ona interesuje, podchodz jak ja widzisz, nie graj, nie udawaj, bo to rani. Jak kobieta cos czuje. Da ci to do zrozumiena. Nie wprost, jesli jest niesmiala. Pokaz ze orientujesz sie w sprawach dla noej waznych, pomoz jej niech wie ze moze na CIEBIE liczyc. No i przede wszystkim pokaz ze jestes pewny siebie, a dalej to juz samo pojdzie. Powodzenia:) ttzymam kciuki. Napisz co ona robi. To moze cos CI PORADZE okresle na ile moze ona byc zainteresowana znajomoscia blizsza z Toba:)

Gość rrrooo
wavn.28, moja pierwsza litera imienia to R . Przez internet to nie będę do niej pisał bo mam przecież jej numer telefonu:) Widzisz nigdy nie bawię się w jakieś tam gierki ani nie udaję, bo uważam że to głupie. Jak się z nią nie widzę to pisze jej smsa:) Dzwoniłem na Dzień Kobiet (bo nie mielismy się jak zobaczyć) była mile zaskoczona:)

Gość wavn.28
W takim razie zycze powodzenia:) i wiecej odwagi. I pamietaj nigdy nie rezygnuj z marzen:)

Gość rrrooo
wavn.28, hej to jaka jest Twoja pierwsza litera? Ja Tobie napisałem:) Ten chłopak co Ci się podoba ma do Ciebie numer tel?

Gość wavn.28
moja to B

Gość rrrooo
wavn.28, to co B:)Ma on numer do Ciebie? Bo jak ma i sie nie odzywa...

Gość wavn.28
Heh mozliwe;) w razie czego wie gdzie mnie szukac. . Tu jest troche ciezsza sytuacja niektore rzeczy przychodza latwo, a niektore trudniej. Ale jak sie naprawde czegos chce i sie do tego dazy, ale nie na sile i zwazajac tez na dobro i pragnienia innych- Istnieje duza szansa ze sie powiedzie. Na wszystko potrzeba czasu i jak nam tego czasu nie szkoda na wiare w realizacje naszych marzen-trzeba czekac. Siebie nie przeskoczymy. Nie da sie miec wszystkiego od razu. Hmm:) a Ty rorr ile masz lat?

Gość zuza grabowksdfg
robercie !

Gość wavn.28
Zadne z nas do siebie nie pisze an ni dzwoni, trzeba dzialac w bezposrednim kontskcie wykorzystywac szanse, net to ostatecznosc, pewnie ze najprosciej by tak bylo ale nie znamy sie na tyledobrze zeby do siebie dzwonic albo pisac.

Gość rrrooo
wavn.28, troszkę starszy od Ciebie jestem:)

Gość rrrooo
zuza grabowksdfg, skąd wiesz że Robert? a może Rafał, Radek

Gość rrrooo
wavn.28, szkoda że gg nie masz byśmy sobie pogadali:)

Gość ale jednak robert
skąd ?

Gość rorororo ;)
:P

Gość gg nie ma bo nie ma
kompa nie ma

Gość rrrooo
ale jednak robert, z kątowni:)

Gość rrororor
jak mamy tak pisac , to lepiej wcale ;) pzd

Gość rrrooo
rrororor, to czym chcesz pisać?

Gość one way only
To nie jest tak jak piszecie czyli "jak facet jest nieśmiały to i tak znajdzie sposób żeby się umówić". Ja jestem a raczej byłem nieśmiały i objawiało się to tak że właśnie bałem się okazać jakiekolwiek zainteresowanie. Rozmowa tylko na neutralnym gruncie, ale zeby wziąć numer czy gdzieś zaprosić to miałem silną blokadę. Wiele atrakcyjnych kobiet się koło mnie kręciło i aż się prosiły żebym zrobił ten krok a ja nic. I tak nic z tego nie wyszło. One też nie wyszły z żadną inicjatywą. Jeśli facet jest nieśmialy tak jak ja, to będzie może się patrzył rozmawiał ale to wy musicie zrobić tu pierwszy krok, bo on choćby bardzo chciał to może nigdy się nie przełamać.

Gość wavn.28
Ja wlasnie nie wiem czy on jest niesmialy. Chyba raczej nie... a ty rorr powinienes zrobic cos zaproponuj spotkanie. Ale jak piszesz do nie smsy, dzwoniles na dzien kobiet to ja uwazam ze ona doskonale wie ze ty czegos chcesz, i nie wiem czy to odwzajemnia ? Hmm.. ona to w ogole wolna jest?

Gość weqwweewe
Czytam i mogę uwierzyć.Czy wszystkie kobiety tak sobie komplikują życie? Czy tak trudno się domyślić,że facet to osobnik,który lubi konkrety,a nie jakieś głupie gierki, domysły i tak dalej. Dla mnie,to albo grasz w otwarte karty albo trzymaj się z dala ode mnie. Chyba dosyć dosadnie się wyraziłem.Teraz przełóż to na Twoją sytuację.

Gość wavn.28
Jasne. Jakby chcial zrobilby cos uwazam ze wskazane jest czekac na bardziej konkretne sygnaly

Gość erwwerre
No tu chłopak jeden napisał, że są goście co nie zrobią nigdy odważniejszego kroku, tak mają i koniec. Czasem jak dziewczynie bardzo zależy, to może ona zrobić odważniejszy krok, korona jej z głowy nie spadnie. A może wyjść z tego wszystkiego coś wyjątkowego, jak u tej dziewczyny, co wyszła za mąż za nieśmiałego chłopaka.

Gość wavn.28
Czyli rozumiem ze powinnam ja zrobic ten niby odwazniejszy krok? Co np proponujecie?

Gość wavn.28
Moze i powinnam wyskoczyc z czyms, ale bardzo sie boje, czuje ze moglo by to spowodowac ze nastapilaby niezreczna sytuacja.. chcialabym zeby to facet pierwszy... wychodze z zalozenia ze jak facet chce to zaproponuje spotkanie. Sama nie jestem w stanie zaproponowac jakiegos wyjscia.poprostu nie lubie si narzucac

Gość wavn.28
Jest tu ktos jeszcze? ::-)

Gość mimoniak
Hej . Ja mogę z tobą pogadać . Nawet mam wrażenie , że jak piszesz to opisujesz moją historię :)