Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KLASYKA NA TOPIE

Jak matka może zostawić w szpitalu dziecko?

Polecane posty

Gość gość
Skoro masz chore dziecko z IGUR to ile wazy i mierzy obecnie? Jest aż tak malutkie? W zdrowej ciazy ruchy dziecka czuć ok 20tc dziecko wazy wtedy nie za sporo ale skoro Ty nawet ruchów nie czujesz i nie czułaś to z dIdckiem jest bardzo złe? Trzeba jeszcze urodzić...współczuje

Gość haafissa
Jak byłam w szpitalu z synem, to na tej samej sali leżał sześcioletni Rafałek (był tylko 5 dni). Rano był z nim dziadek, po południu tata, a na noc babcia (taki dziwny przepis, że mężczyźni nocować nie mogli). Kiedyś usłyszałam ( i jego ojciec też) jak jedna z matek najeżdża na matkę Rafałka, że ani razu nie przyszła. Dowiedziałam się wtedy od jego ojca i babci, że matka od tygodnia ma ciężkie zapalenie przewodu pokarmowego, leży w łóżku z 40 stopniową gorączką, odwodnieniem i bólami, poza tym ma problemy z kręgosłupem i kilka dni spania na macie i siedzenia na krześle szpitalnym to dla niej autostrada do wózka inwalidzkiego. Ta kobieta ciągle do synka jednak dzwoniła i słyszałam jak mały mówi; mamusiu nie płacz, niedługo wrócę. Widzicie, nie każda matka, która nie jest z dzieckiem w szpitalu to zimna, wygodna suka. Tą mamę Rafałka, jakby przyszła do szpitala zarażona, sama bym wyrzuciła.