Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narghaja

czy wy też nie lubicie Adamczyka, Szyca i Karolaka?

Polecane posty

Gość narghaja

ja mam alergię zwłaszcza na Adamczyka :O

Gość Zegda/
też

ja na karolaka i ten jego furtkowaty uśmiech....

Gość lubieJapka
najbardziej nie cierpię Karolaka i Szyca.Ogólnie to tvn lansuje w kółko te same pseudogwiazdy nie wiem czemu- to samo Róższczka, Dereszowka i Małach.Nie cierpię ich.

Gość sasaneczka1
nie cierpie karolaka i szyca :/

Gość a kto to jest ? tacy oni
Nawet nie wiem kto to jest , ci których wymieniasz, bo mnie nie interesuja osoby medialne, No i ja nie trace energii na nienawiść na jakies tam nieznane mi osoby pojawiające sie na małym ekranie telewizora Są mi obojętni jak tez cały tłum innych twarzy

Gość to tylko
Szyc sepleni :( jak on zdał te wszystkie egzaminy, czy teraz już tak jest obniżony poziom w tych szkołach filmowych, że przepuszczają takich z wadami wymowy

Gość narghaja
a Adamczyka? jest w nim coś odpychającego. poza tym we wszystkim gra tak samo. a ostatnio samych nierozgarniętych, ciapowatych facetów... czy w Polsce nie ma innych aktorów? tych trzech wszędzie pelno :O

jak widze Karolaka to mi sie nóż w kapsie otwiera, a jak slysze ze to przystojniak i bozyszcze to rece opadaja....Szyc jest mi obojetny ale nie pałam do niego miloscia, a Adamczyk nie jest zly!

Gość kukuak
WE wszystkich filmach ciągle tylko oni, zawsze ten sam sklad, to tak jakby jedno i to samo serialidlo oglądać. Jak już się dorwali do filmu to nikogo nowego nie dopuszcza, nudna klika. Dlatego nie oglądam polskich filmidel,bo zawsze te same mordy .

Gość a ja myślałam że mam
jakiś spaczony gust, bo nigdy mi się Szyc nie podobał a wszędzie piszą że takie ciacho :( Dla mnie to po prostu beznadziejny facet. Nigdy bym na niego nie spojrzała nawet gdyby nie kino czy tv

Gość ALDONA ORMAN
wyobraźcie sobie jak ta KOŁAKOWSKA musi sie czuć jak KAROLAK pierniczy takie głupoty

Gość do a ja myślałam że mam
Karolak to samo

Na Karolaka patrzeć nie mogę, obrzydliwy jest :o Szyc jaki taki obleśny :o A Adamczyk jest mi obojętny.

Gość lubieJapka
no ja właśnie nie rozumiem czemu ta durna Kołakowska tak się go trzyma tego grubego knura,widzieliście ją u Krzyśka Ibisza jak żenujące to było,nie potrafiła sama powiedzieć czemu z nim jest...chyba dla kasy jednak.

Gość passurra
najgorsze bagno

Gość huighg
ja bardzo lubie szyca, moze gra we wszystkich co mu zaproponuja ale to naprawde jeden z najlepszych polskich aktorow. Mialam o nim zle zdanie ale po obejrzeniu 3 czesci oficerow zmienilam o nim calkowicie zdanie

Gość no dobra ale umowmy sie
ze ta cala kolakowska tez uroda nie grzeszy taki szczur troche i mowie to ja jako facet. Widocznie zostala wypromowana ze dali ja do tych playboyow czy czegos ale naprawde troche chujowa. Jak stoje na przystanku to zawsze znalazlaby sie jakas ladniejsza do niej. Tyle ze nie wypromowana

Gość erlib
szyc to dobry aktor tylko ludzie go nie lubia bo pcha sie wszedzie...ale talentu mu nie mozna odmowic

Gość a ja bardzo lubie Adamczyka
;)

Gość hjvhb
ja tak samo z podanej trójki lubię Adamczyka :D

ja nie lubię żadnego, kiedyś lubiłam Adamczyka, a Karolak w ogóle nie ma talentu ani charyzmy i wydaje mi się, że ktoś go po znajomości wciągnął do showbiz

Gość kldjfj
Adamczyk kazda rolę gra tak samo ??? no gratuluję wrazliwosci na sztuke filmową :O

Gość ale karolak głowę do interesu
ma. wykręcił niezły biznes, kupił teatr za bodajże 1,5 miliona złotych i działa. zrobił drugiego dziecioka tej szkapie Kołakowskiej:O

Gość ale karolak głowę do interesu
kołakowska pochodzi z biedy, czytałam o niej artykuł--pochodzi z patologicznej rodziny gdzie była przemoc. zawsze od młodości marzyła,żeby się wyrwać z tego piekła i iśc w świat---oto dlaczego się trzyma Karolaka.

Gość Jdjdoen
Trzej knurowie!!!