Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modnisiaa123

pomóżcie mi dobrać buty

Polecane posty

Gość JHBCJHSB
W białek kiecce na wesele? :/ nie masz nic kolorowego? :/ Welon sobie najlepiej do niej ubierz. I białe buty.

Gość matka siedmiorga
Powiem Ci, że gdybyś przyszła na moje wesele w takiej sukience to bym przed ceremonią prosiła Cię o powrót do domu i przebranie sukienki. To jest dzień Panny Młodej!! Teraz dużo dziewczyn ma krótkie sukienki albo ecru - chcesz wyglądać jak druga panna młoda?

Gość ojojoj.....
A ty nie wiesz,że biel jest zarezerwowana tylko dla panny młodej ? kupuj inna kieckę

Gość jfxeg
Niezbyt na wesele

Gość asia4680
Ta sukienka wygląda jak elegancki szlafrok. No i jest biała. Może jednak coś innego?

Gość modnisia1234
Sukienka jest już kupiona, mi się podoba, Ja po prostu pytam jaki kolor proponujecie butów a nie czy wypada w niej isc czy nie. Czytajcie uwaznie pytania

Gość JHBCJHSB
Moja propozycja: Białe buty. Biały welon. Opcjonalnie jakiś kremowy bukiecik. Panna młoda będzie zachwycona Twoim wyglądem.

Gość modnisia12345
JHBCJHSB jestes zalosna i zacofana

Gość doska11111
ale JHBCJHSB ma racje.... sukienka wygląda jak narzutka na stój kąpielowy...i ten kolor...

Wszyscy Ci mówią, że sukienka się nie nadaje na wesela a Ty jak to cielę oczekujesz, żeby Ci pomóc dobrać dodatki. Nie da się do niej dobrać dodatków na wesele, bo sukienka jest nieodpowiednia na wesele. Koniec kropka. Czego byś do niej nie założyła, będziesz wyglądać nieodpowiednio. Nadal tego nie rozumiesz?

Gość modnisia12345
to wy chyba czegos nie rozumiecie. Ja sie nie pytalam czy ta sukienka jest odpowiednia na wesele czy nie jest, nie pytalam sie tez czy sukienka sie wam podoba czy nie, ja zapytalam jakie buty do tego proponujecie ale skoro nie potraficie odpowiedziec na takie pytanie to nie odpwiadacje wgl, proste.

Gość lipton55
szpilki nude chyba ze jestes odwazna to jakies neony np pomarancz

Nie, to Ty nie rozumiesz, że nie da się nic dobrego zaproponować na wesele do takiej kiecki, bo czego byś nie założyła będziesz wyglądać niestosownie.

Gość modnisia12345
to ja bede wygladala a nie ty

Gość asia4680
Dobra, abstrahując od wyglądu sukienki: moim zdaniem co do fasonu będą pasować klasyczne szpilki, albo szpilki na niewielkiej platformie i nienajwyższym obcasie, do 11 cm, właściwie w dowolnym kolorze, najbardziej w koralowym, malinowym, zielonym http://allegro.pl/8083-czolenka-szpilki-lakierowane-zielone-r-38-i3089959579.html http://allegro.pl/szpilki-zielone-rozmiar-37-i3091100304.html ewentualnie kobaltowym http://allegro.pl/czolenka-szpilki-zamsz-kobaltowe-niebieskie-37-hit-i3078962723.html ostatecznie złote http://allegro.pl/zlote-gold-glitter-szpilki-brokatowe-szpic-40-i3100655357.html albo w kwiatowy wzór http://www.bonprix.pl/produkt/czolenka-967071/?type=image osobiście odradzam zakładanie do tej sukienki szpilek z odkrytymi palcami, ZWŁASZCZA sandałków, nawet tych wieczorowych i eleganckich, bo to już w ogóle by wyglądało jakbyś się wybierała na deptak w Sopocie. A z kolei jak przesadzisz z wysokością obcasa i założysz któryś z tych intensywnie sprzedawanych teraz flamingów na wielkiej platformie w stylu tych http://allegro.pl/zjawiskowe-malinowe-pink-szpilki-platfotmy-41-i3070542137.html to możesz wyglądać jak fantazja erotyczna o zboczonej pokojówce, a na weselu taki efekt jest nie bardzo na miejscu.

Gość Możesz iść
nawet w gumofilcach... Albo w białych kozaczkach, co za różnica :classic_cool:

Gość asia4680
Z góry mówię, że to nie ja napisałam "abstrahować" przez ch, to głupia kafeteria poprawia na ch a potem dodaje cenzurę ;)

Gość mkkbn
złote albo srebrne :)

Gość ikmnju
Ta "sukienka" bardziej przypomina jakiś szlafrok/piżamę... Ja bym w czymś takim nie wyszła na ulicę

Gość no i co?
ty idziesz na plaże czy na wesele dlamnie to sukienka plażowa do ktorej nie nosi się butow tylko japonki

Gość coś mi tutaj śmierdoli
taka kiecka na wesele? posrało cię ? chcesz narobić komuś wstydu czy to jakaś nieudana reklama? idiotka z ciebie i tyle :P

Gość do modnisi od 7 boleści
każdy ci dobrze prawi , sukienka jest nie stosowna :( ja nie wpuściłabym cię na ceremonię i kazałabym ci po prostu się wynosić , ty sobie albo jaja robisz , albo nie masz gustu i taktu, no jeśli chcesz się ośmieszyć twoja sprawa :P

Gość modnisia123456
Ale wy jestescie chore. To moja sprawa w jakiej sukience ide na wesele, mialyscie doradzic tylo jakie dobrac buty. Ale widze, ze nie wiecie do czego sluzy to forum, wchodzicie tylko po to zeby obrazac ludzi, no bo w sieci mozecie, w relacu zapewne byscie sie nie odwazyly. Wiekoszosc z was to pewnie 100kg kaszaloty, ktore nie moga sobie pozwolic na taka sukienke, bo ona nie zakryje waszej tuszy. Jak juz wczesniej pisalalm ja nie prosilam o komentarze czy ona wam sie podoba, czy jest stosowna czy nie. No ale jak wam sie nie podobaja takie sukienki, wy wolicie w stylu "ciotka klotka" i takim to sposobem 20 letnie dziewczyny wygladaja jak wlasne babcie. Z checia bym zobaczyla na plazy dziewczyne w takiej sukience ale prawda jest taka, ze na plazy nie ma na czym oka zawiesic.

Jeżeli wyznacznikiem wyglądania młodo jest ubieranie się niestosownie i nieelegancko to sorry, wolę wyglądać jak ciotka klotka ale z klasą, a nie wybierać się na wesele w białej kiecce. Nie masz ani klasy ani taktu. A jak młoda ubierze krótką sukienkę i nie będzie miała welonu? Pomyślałaś tępa maso o tym? Pomyślałaś jak ona się poczuje? Biel jest zarezerwowana dla panny młodej!