Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem teściową, synowa mnie o

Jestem teściową, synowa mnie opieprzyła, czy slusznie?

Polecane posty

Gość fsdfds
synowa wyszła za maż za Twojego syna a nie za ciebie; jeśli ona nie da rady albo nie chce, to w ich mieszkaniu powinien sprzątać, prac i prasować Twój syn a nie ty; po prostu jesteś nadgorliwą matką; ja czułabym niesmak gdyby teściowa grzebala mi w łóżku i majtki prała; ale resztę przełknęłabym dla świętego spokoju

Gość jestem teściową, synowa mnie
Miejsce pod łóżkiem jest intymne? Nie rozumiem!

Ale jak wibratora można trzymać mając męża? Co to za czasy.

Gość kora82
Ja tez mam taka pierdolnieta tesciowa. Dziekuje Bogu ze z nia nie mieszkam. Kobieto ogarnij sie. Synowa chce nauczyc Twjego syna samodzilenosci bo Ty ze swoje glupoty robilas wszytko za niego. Moja kuple tez ma taka tesciowa, mieszkaja razem. On pod ich nieobecnosc grzebie im. Nawet kradnie plyny detergenty. Te tesciowe to jednak chore ludzie. Do psychiatryka sie nadaja jedynie.

I dlaczego ona tak się denerwuje?

kiedyś pod ich nieobecność przystawiałam ich dziecko do własnej piersi, żeby go nauczyć ssania (bo synowej nie umiał chwytac i dają mu butelkę) ale nic o tym nie wiedzą, to moja i wnuczka słodka tajemnica. Nic tej wrednej małpie nie powiem.

Przepraszam my chore? Jak zawsze my potrafimy okazać dobro,cierpliwość a wy od razu bluzgacie. Same kiedyś będziecie teściowymi kochane.

Nie przystawiałam go do piersi! Proszę nie pisać głupot.

Jak dałam mu kawałeczek chałwy to tak wybuchła. Nie rozumiem was kobiety. Myślałam,że tutaj dostanę wsparcie. A wy piszecie tak jak mój mąż mówi. To przykre.

Gość To i ja sie wypowiem. :)
kora82 - Ty się hamuj bo i Ty kiedyś będziesz Tesciową. XXX Autorko, ja mam porządek pod łózkiem a wibrator dostałam na wieczór panieński jako smieszny drobiazg od kolezanek. Jest mi akurat niepotrzebny, ale wiesz, może Twoja Synowa i Syn razem używają wibratora, może ich to rajcuje... nigdy nie wiesz wiec naprawde nic Ci do tego.

Gość fsdfds
no to co że mają wibrator, moze wspólnie się nim zabawiają? takie czasy... nie wiem czy to prowokacja czy nie, ale mnie się robi niezręcznie jak np mój syn bawi siew sypialni teściów i skacze im po łóżku; dla mnei sypialnia i łóżko to jest intymne miejsce; ja bym moze jakośtam nei przezywała tak strasznie takiej sytuacji, skoro teściowa chciała wejść to sypialni to niech ma za swoje, nawet jeśłi tam zużyte prezerwatywy znajdzie.

Byłam teraz u nich w pokoju tak szybko i co widzę? zaplamione majtki luzem leżące bo pranie chyba zaczynała zbierać,ale gdzieś poszła. To obrzydliwe.

Gość fsdfds
jeżeli faktycznie jesteś tą teściową to zaczernij sobie nicka, bo połowa wpisów to podszywy

Ale po co im wibrator skoro jest mój syn?

Nie które nie Ja pisałam. Pisałam o telefonie,wibratorze. Ale nie o przystawianiu do piersi!

Gość kora82
Wybacz ale jak bede tesciowa to takich bledow nie bede robic jak TY. O ile bede miec syna to nigdy nie wychowam go na takiego niesamodzielnego kaleke jak Ty to zrobilas. Pewnie jeszcze teraz bys mu tylek podcierala i karmila z reki. CHORE! Oczywiscie corki wychowuje takie chore mamusie clakowicie odwrotonie (od malego dziewczynki musza byc samodzilne) czyli twarda reka, ale synus to rozpieszczaja do konca zycia

Była też sytuacja,że kupiłam dziecku różowe śliczne body oraz różową kurteczkę. Bo widziałam,że teraz i chłopcy takie ubranka noszą. Synowa to oddala komuś.

Gość może synowi nie staje
;)

Nie karmiłabym go z ręki. Chce dla niego dobrze. On na to zasługuje,ciężko pracuje. Kiedyś kobiety nie pracowały i wszystko robiły a teraz zwykła kariera i lenistwo.

Myślę,że syn jest sprawnie fizycznie,więc nie rozumiem tych wynalazków wibratorów. Nie raz słychać jak się kochają pod drzwiami.

To też mnie krępuje,jak stanę przy ich drzwiach i słyszę te odgłosy. A kiedyś kobiety kochały się w normalny sposób. Coraz bardziej mnie te życie i nowoczesność zaskakuje.

Gość fdsfssFASDSADS
może twoj syn ma skłonności homo i używa wibratora?

Mój mąż kiedyś powiedział, że niezła laseczka z tej naszej synowej i teraz muszę jej pilnować

Tak strasznie wrzeszczą jak się kochają, że nie mogę spać całą noc z mężem, denerwuje mnie to bo i jemu zbiera się na amory a już nie daje rady, mówi, że to moja wina

Gość tggtg
walnieta

Gość helphelp help
No to ja mam taki problem ze mieszkam w domu tesciowej na wsi a ona mieszka w boloku w miescie i przyjezdza jak mnie nie ma sprzatac i co zrobic z taka :(((

Mój syn jest normalnym mężczyznom. Wyżej nie ja pisałam,ale to prawda. Mąż patrzy na synową inaczej. Jak na kobietę z playboya. A jak stanę przy drzwiach z nim,to tak chcę iść do łóżka i się kochać po tych synowej stękach. Ale ja nie mam ochoty bo martwię się o syna,o moje dziecko oby krzywdy mu nie zrobiła!Jestem staroświecka? Nie raz to usłyszałam od syna. Ale kiedyś tak nie było.

Gość kora82
kariera i lenistwo. A bo ty jestes taka glupia kura domowa co to nigdy nie pracowala. Z Ciebie to dopiero mega sierdzacy leniuch. Obudz sie zyjemy w 21 wieku. Np ja zarbiam wiecej niz moj maz. I z racji zawodu jestem kierownikiem budowy sie to nie zmieni. I co zmachana po ciezkiej pracy-bo nawet nie jestes sobie w stanie wyobrazic co to za fukcja (za glupia jestes-pewnie 8 klas podstawowki skonczylas) po prostu padam i nie jestem w stanie ogranac chaty. I tak moj maz mi w tym pomaga.

Gość PO CO KLUCZE IM DAJECIE
,,PRZYJEŻDŻA DO MNIE SPRZĄTAĆ'' TO PO CO DAJECIE DO CHOLERY KLUCZE. GŁUPIE JESTESCIE TAK POZWALACIE. USAMODZIELNIJCIE SIE I PO KŁOPOCIE.