Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfbsdbntdeanhrtjrm

pytanie do samotnych 25+

Polecane posty

Gość radoslaw,.25
"tu gdzie mieszkam więcej jest wolnych panien mogłabym je okreslić mianem "starych" tak jak ja...najwięcej wolnych jest właśnie powyżej 25 roku życia, ktorych nikt nie chce bo za stare" No ja bym wolal wlasnie dziewczyne w tych granicach wiekowych. tyle ze u mnie raczej jest malo wolnych osob w tym wieku.

Gość facet taki.....
ja mieszkam na wsi i tu w ogóle prawie nie ma młodych wolnych kobiet nie wiem dziewica gdzie Ty mieszkasz, może w mieście, tak?

Gość radoslaw,.25
dziewica jeszcze chyba troszke za wczesnie z tym stwierdzeniem "stara panna' ??

dziewica jeszcze - bo się nie nadawał do życia. I nie żałuję ani trochę. Już wolę być sama. wiadomo, czasem brakuje przytulenia czy wyjścia we dwoje, ale tak samo brakowało mi tego w związku, bo facet nawet mnie nie całował :/ uznał, że to zbędne, skoro z nim mieszkam :D

radek i facet->mieszkam na wsi, nie w mieście, żeby nie było, ja wśród tutejszej społeczności jestem uważana za "starą" i w dodatku za taką której żaden nie chce, bo nawet moj esk facet zostawił mnie dla młodszej(ba 18 latki) a faceci ktorych znam szukaja młodszych dziewczyn niż ja...

Gość facet taki.....
na wsiach jest raczej wiecej kawalerów

Gość radoslaw,.25
daj spokoj to ze Cie zostawil dla mlodszej nie od razu oznacza ze nikt Cie nie chce

Gość radoslaw,.25
facet taki..... zgadza sie, u mnie wlasnie tak jest wolnych dziewczyn praktycznie tu brak

ha...nie u mnie...u mnie w okolicy wszyscy faceci w granicach mojego wieku mają już żony, młodsi niż ja mają dziewczyny bądx narzeczone, jesli jakis wolny jest to grupo po 30tce ba blisko 40tki...czyli tzw stary kawaler:P w dodatku wiekszosc po rozwodzie wiec wybor zaden...na zabawach czy imprezach praktycznie sama młodzież...szukalam nawet na portalach ale tez lipa

Gość i ja , 24 latka
jestem samotna, sama i samotna:( bardzo chciałabym to zmienić ale chyba jestem jakaś wybrakowana bo na mnie nikt nie zwraca uwagi...moja samotność chyba wynika z tego, że nigdy nie czułam się nikomu do niczego potrzebna, pewnie nawet nie wiedziałam, że byłam bliska, albo po prostu miałam depresję. Teraz tak bardzo bym chciała z kimś być,właściwie to kochającej osoby mi brakuje najbardziej. Okropnie brakuje osoby, która przytuli, pocieszy, doradzi i pośmieje się ze mną. Czy się martwię, że zostanę sama? tak, nawet nie wiecie jak bardzo:( Boję się, że jak tak jestem sama to się do tego nieświadomie przyzwyczaję. Często łapię się na tym, że mam odruch że wszystko sama, nawet nie pomyślę, ze może ktoś mógłby mi pomóc, chyba podświadomie już wiem, że nie mogę na nikogo liczyć, ale to nie jest mój wybór,takie jest życie, jedni zmieniają jak rękawiczki, lecą na kasę, a inni modlą się o kogoś kto by spojrzał w ich stronę. Co do potrzeb...oczywiście, że mi brakuję przytulenia, pocałunku, seksu...ale co mogę zrobić, nikogo do miłości nie zmuszę. Najbardziej mnie denerwuje gadanie o takich osobach jak ja, że jestem jakaś pewnie aseksualna albo upośledzona, a ja bardzo chcę z kimś być, mieć rodzinę , dzieci ale co mam zrobić, stanąć na uszach:(

po prostu u mnie na wsi panuje takie przekonanie, że dziewczyna grubo po 20tce jest stara panną, ktorej nikt nie chce:P, mi to wali co ktoś myśli,to moje życie i moja sprawa, to, że moj eks wybrał młodszą to cóż jego wybor...zycie toczy sie dalej

Gość radoslaw,.25
dziewica a jesli mozna wiedziec to skad jestes ?

Gość facet taki.....
u mnie to nie ma gdzie poznac kobiety, na dyskotekach gimnazjum, liceum, młodzi wyjechali:( i coraz częsciej dochodzę do wniosku że czeka mnie starokawalerstwo dobijam już do 30

24 latka->bardzo dobrze cie rozumiem, bo czasami tez tak mysle, ale staram sie nie patrzec pesymistycznie na moj stan rzeczy...bo np mam to czego nie mają moje kolezanki mężatki i dzieciate...one są na utrzymaniu męzów, bez ambicji, nie mysla o tym, że przecież trzeba za cos zyc, ich jedynym "sukcesem" jest to, że mają "męża i dziecko" - ja natomiast jestem wolna, mam pracę, prawko, i napewno nie bylabym typową kurą domową...

Gość cxvxcvxc
i ja , 24 latka-moglabys podac gg?

24 latka->ja sobie tłumaczę, że niektórzy po prostu muszą trochę dłużej poczekać na swoje szczęście niż inni, nic na siłę...ciesz się życiem póki co a może miłość cie sama znajdzie

Gość facet taki.....
niedawno mieszkałem w Warszawie tam jest większy wybór a mimo to też mi się tam nie udało

Gość radoslaw,.25
nie no nie az tak daleko :) mieszkam jakies 30 km od radomia

Gość facet taki.....
na prowincji niestety cięzko kogoś poznac:(

Gość radoslaw,.25
he bardzo chetnie :) czym sie zajmujesz w zyciu ?

Gość radoslaw,.25
u mnie w okolicy wszystkie dziewczyny powyjezdzały do pracy, na studia do Warszawy, Łodzi pewnie gdzie indziej na wsiach jest tak samo

mam własną działalność:) ale szczegółów nie zdradzę na forum...wybacz:) a powiedz co ciebie sprowadziło na to forum...myslalam ze męzczyzni omijają takie miejsca szerokim łukiem:)

Gość jkhjkjkjmn
Ja mam 24 i odkąd pamiętam CHCIAŁAM być sama. Mam dreszcze na myśl o ślubie, poznawaniu rodziny partnera, przebywaniu z kimś non stop, dzieciach... Dosłownie mnie od tego odrzuca. Jestem typem samotnika i tak mi dobrze.

Gość radoslaw,.25
Nie, dlaczego maja omijac ? :) wiesz zaglądam tu czasami gdy mam chwilkę wolnego czasu Nawet nie pamiętam jak tu trafiłem pierwszy raz.

Gość i ja , 24 latka
numer gg, to nie jest dobry pomysł...:( strasznie brakuje mi drugiej połówki, pracuję, to śmiesznie brzmi bo mam pieniądze, na nic mi nie brakuje i co z tego mam, że sobie kupię bluzke czy spodnie???....mam gdzieś bluzke, chciałabym mieć "kłopot" co kupić chłopakowi na urodziny, na walentynki, albo zastanawiać się gdzie byśmy mogli jechać na weekend...okropne uczucie wiedzieć, czuć że nikomu na człowieku nie zależy:( co nie zmienia faktu, że bardzo chciałabym to zmienić...zycie jest cholernie niesprawiedliwe, jedni (dobrze stuknięci), panienki patrzące tylko na portfel (znam takie) mam facetów po kokardy a ja sama, nie mam sporych wymagań, żeby był normalnym człowiekiem, nie jakimś lalusiem, nie jakimś mega rozrywkowym, mega pewnym siebie, ja potzrebuje miłości a nie szpanowania ale ja jestem już za stara i pewnie już tak zostanie. To śmiesznie brzmi ale bardzo się o siebie martwię, boję się, że jak tam dalej będzie to zwyczajnie zdziczeje i nie będę w stanie z nikim być:(