Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfbsdbntdeanhrtjrm

pytanie do samotnych 25+

Polecane posty

Skąd ja to znam... Z resztą, ja nie mam jakiegoś wielkiego parcia na seks. Tak samo jak ze związkiem - znajdzie się odpowiedni facet, którego pokocham z wzajemnością, to będzie i związek i seks. Nie znajdzie się - samej też mi niczego nie brakuje.

Ale zdobyłabys doświadczenie, a teraz możesz zostać dziewicą do końca życia.

No to co? Ubędzie mnie od tego? Doświadczenie z byle kolesiem nie jest mi do niczego potrzebne. Znajdę odpowiedniego faceta, to się ucieszy.

Wiesz ile kobiet by się załamalo w twojej sytuacji? Pomyśl, twoje kolezanki już sie dymają regularnie od 10 lat, to ile stosunków już przegapiłaś?

No to niech się dymają. Ja nie muszę. To nie jest coś, co jest mi niezbędne do życia. Czym się tu załamywać? Wiem natomiast ile moich koleżanek nie ma studiów,pracy i jedyne co mają od życia, to dymanie.

Nie, Michałku, ja nie zazdroszczę. Gdybym się chciała dumać, to bym to od dawna robiła.

michał3->na szczęście takie osoby nie są mną, i naprawdę wolę być dożywotnią dziewicą niż zrobić to z jakimś patałachem, ktory potem i tak zostawi mnie dla młodszej du...y!

dziewica jeszcze, skoro tyle lat czekasz i nadal nic, to nie zamierzasz się po prostu puścić?

Ale napradę nie jest wam wstyd, że tego jeszcze nie robiłyście? Jak poznacie faceta to tak po prostu bez żenady mu o tym powiecie?

Ja nie mam małego, po prostu jestem wybredna. Nie rozumiem, czego miałabym się wstydzić? Tego, że podjęłam taką a nie inną decyzję? Jestem dorosła, sama ustalam zasady. I nie, nie krępowałam się powiedzieć facetowi, że mam 25 lat i jestem dziewicą.

Ale pomimo tego, że jesteście dziewicami to macie duże wymagania co do facetów? Chodzi mi o ich doświadczenie seksualne.

Nie mam w tej kwestii żadnych wymagań. Ważniejszy jest dla mnie wygląd, charakter, wykształcenie, praca i tak dalej. To czy z kimś spał i ile tych bab było, to coś, co mi wisi.

Nie pytam o to. Chociaż wolałabym, żeby nie był prawiczkiem. Jak będzie, to go nie pogonię. Ale woleć sobie mogę.

Doświadczenie seksualne nie ma zadnego znaczenia jesli chce sie z kims naprawde byc, wszystkiego mozna sie nauczyc.

Ma znaczenie, przecież wy bardzo lubicie ten sport i żadna nie chce być z początkującym.

To czy lubimy czy nie to juz indywidualna sprawa ;) ja owszem wole takiego ktory wie c z czym połaczyc ;) ale nie oznacza tego że prawiczek nie mial by u mni szans, troche szkoły i nauczyl by sie wszystkiego :) Miałam na mysli to ze jesli komus zalezy na drugiej osobie to nie ma znaczenia z iloma osobami spał wczesniej, lecz lepiej zeby nie było ich az tak dużo bo to kiepsko świadczy.

migotka-> na początku każdemu imponowało...ale potem każdy robił się bardzo napalony i naciskał na mnie, dopiero z moim ostatnim facetem układało się w tym względzie bo on też chciał czekac do ślubu...ale cóż los nie dał nam szansy bycia razem i wybrał inną...a na koniec nazwał mnie "zatwardziałą zakonnicą":P i powiedział mi, że woli taką, która mu przynajmniej loda zrobi a nie taka cnotka jak ja...wiec tak czy siak moje dziewictwo zawsze doprowadza do konca związku

Gość tralalilalila
nie, nie boimy się. Jak ktoś żyje sam 26 lat, to generalnie nie boi się już w ogóle życia :]

Gość dołektotalny
" nie, nie boimy się. Jak ktoś żyje sam 26 lat, to generalnie nie boi się już w ogóle życia :]" Fajna odpowiedz :D Ja obecnie czuje, ze sie nie boje, w koncu jestem sama dlugo, ale za jakis czas jak wszystkie kolezanki sie wypna na mnie to nie wiem jak bedzie.