Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfbsdbntdeanhrtjrm

pytanie do samotnych 25+

Polecane posty

radosław->to miło:), ja patrząc na moje koleżanki zastanawiam się gdzie one poznały tych swoich chłopaków a potem narzeczonych, ja niestety przespałam swój czas bo kiedy one ganiały na zabawach i korzystały z zycia ja byłam na studiach, ktore wymagały ode mnie niezłego samozaparcia i dyscypliny w nauce...no i 5 lat studiów i żadnego faceta...do dzis sie zastanawiam jak ja dałam radę:) a teraz mi brakuje po prostu męskiego ramienia i co tu dużo kryć...bliskości...

24 latka->ehh poniekąd masz racje, że nowa bluzka czy spodnie czy cokolwiek innego nie zastąpią ci kogoś bliskiego, ale pomysl z drugiej strony czy chcialabys byc np na cudzym utrzymaniu i byc uzależnioną od swojego faceta, nie miec zadnych planów???

Gość radoslaw,.25
"bliskości..." no wiadomo kazdemu samotnemu tego brakuje. ja tez czasami mysle ze przespalem swoje mlodziencze lata. Teraz niestety duzo trudniej poznac kogos na stale. Bo najczesciej sa juz zajeci. Zdradzisz mi jakie studia skonczylas ?

Gość radoslaw,.25
"chciałabym mieć "kłopot" co kupić chłopakowi na urodziny, na walentynki, albo zastanawiać się gdzie byśmy mogli jechać na weekend" dobrze to ujęląś, tez chcialbym miec ten klopot

skończyłam historię:P, ale nie pracuję w swoim zawodzie z praktycznej przyczyny - brak pracy w tym zawodzie, dlatego wzięłam sprawy w swoje ręcę i załozyłam własną działalność...i nie narzekam:)

Gość cxvxcvxc
i ja , 24 latka-czemu?

Gość radoslaw,.25
no to widzę że przedsiębiorcza jesteś :) a Ty często zaglądasz na to forum ?

Gość dołektotalny
To moze ja doloze moje 5 groszy. Zgadzam sie w pelni z Fjolsfinna - jesli mezczyzna mnie nie pociaga, to nie bede zaczynac takiego zwiazku po to , zeby go zaciagnac do oltarza i zebym potem zakladala tematy o nieudanym zyciu seksualnym (albo on by takie zakladal). Niby lubie byc sama, miec spokoj, ale... kiedy ide do pracy i widze,ze tylko ja tam jestem w stanie wolnym, to zaczynam myslec, ze cos jest ze mna nie tak. No bo nagle kazdy/kazda mial szczescie i spotkal wielka milosc tylko mnie tak pokaral los? Albo moze umieja sie dopasowac. To ze kazdy sie dziwi ze jestem sama tez nie pomaga. Nie wiem, gdzie mam chodzic i jak szukac, zeby rafic wreszcie. Jednoczesnie dobijam sie myslami, ze juz nie ma nikogo wolnego (na pewno nie w Warszawie). A samopoczucie psuje mi jeszcze zauroczenie facetem, ktory mi namieszal w glowie, a ma inna. Nie wiem czy ktos z was ma gorsze przemyslenia niz ja dzisiaj ;)

Gość facet taki.....
dołek totalny a Ty ile masz lat??

dołektotalny->cóż ci poradzić...powiedzieć...nie wiem, bo sama się w tym gubię...jedni są szczęśliwi bo mają kogoś a inni nie co nie oznacza, że nie mogą byc szczęśliwi w pojedynkę...jak sobie pomysle, że inni wokół mnie mają się do kogo przytulic, pogadac, isc na spacer to mnie normalnie cos trafia...w koncu tez mam swoje potrzeby jako kobieta...mimo mojego dziewictwa:)

Gość radoslaw,.25
Ja również wchodzę tu czasami gdy mam chwilkę wolnego czasu. W sumie to tylko wieczorem. A na co dzień to pracuje jako kierowca w dystrybucji

Gość grrryyyy
ja ma 24 lata jestem sama, i wierzę że kogoś znajdę, ale nic na siłę :D

Gość radoslaw,.25
ok dzięki bardzo :) odezwę się na pewno Miłych snów :)

i ja , 24 latka jak czytam to co piszesz to widze własne odzwierciedlenie , tyle że ja jestem facetem , też nie mam dużych wymagań poszukuje kobiety zwyczajnej , a mimo wszystko nie potrafię jej znaleźć :(

i ja , 24 latka - dziewczyno, tobie na mózg już siadło. Masz DOPIERO 24 lata!!! Ja jestem rok starsza i uważam, że mam całe życie przed sobą. Że jak zechcę, to mogę wszystko w swoim życiu zmienić. Przestań narzekać i jęczeć, bo z takim nastawieniem, to sorry. Nie znajdziesz nikogo, bo nikt nie wytrzyma z kobietą, która w siebie nie wierzy. Nie masz szans na faceta tam, gdzie mieszkasz? To wyjedź gdzieś, szukaj w najbliższym dużym mieście. Są portale, są znajomi, a jak raz pojedziesz na imprezę sama to tez nie umrzesz. Nie mogę czytać takich tekstów pisanych przez młode laski.

Gość dołektotalny
Ja mam 28, wiec juz w sumie na wylocie jestem. Widze w pracy, ze koledzy lubia ze mna rozmawiac i nie uciekaja z krzykiem, ale co z tego ;] marne pocieszenie. Jak tylko bylam zakochana, to facet mnie nie chcial bo mu cos nie pasowalo (mialo prawo nie pasowac) albo byl zajety, a ja nie zakochuje sie az tak czesto. Ale i tak nie moge uwierzyc, ze tak mi sie poskladalo to wszystko. I do konca zycia bede zyla sama dla siebie.

Gość Hania wwwww
Czytając wasze wypowiedzi mam dziwne wrażenie że wypowiadają się tutaj sami mężczyźni . Mam rację?

Gość facet taki.....
dołek totalny: nie możesz pisac ze już poznasz:) Warszawa to wielkie miasto, tysiące młodych mężczyzn

Gość addhekktl
Ja się samotności nie boję bo mam rodzinę, bliskich a nawet jeśli za XXX lat oni kiedyś odejdą to ja i tak już będę starym człowiekiem który będzie miał dość życia i wszystko mi będzie jedno dlatego nie boję się samotności. Jeśli chodzi o sprawy sercowe, mam 28 lat aktualnie i cztery poważne związki za sobą z niepoważnymi idiotkami dlatego już podziękowałem i nie mam zamiaru się z żadną wiązać. Jeśli chodzi o kontakty z dziewczynami aktualnie to interesują mnie tylko wtedy kiedy mam ochotę iść do łóżka a tak to nie bo po co mi kobieta do szczęścia potrzebna ? Mam pasje i hobby masę wolnego czasu i fajną pracę, jestem szczęśliwy i nie pozwolę żeby kolejna tępą prymitywna idiotka mi to zepsuła.

Gość radoslaw,.25
Hania wwwww a po czym tak wnioskujesz ?

Gość dołektotalny
facet taki....., ale wszyscy sa zajeci, uwierz mi ;) kazdy idzie ze swoja dziewczyna albo rozmawia z nia przez telefon. Jesli sa jacys wolni to albo chowaja sie z komputerem w domu albo nie chca , zeby przecietne laski zawracaly im glowe. Ostatnio jak tylko zaczynalam wierzyc, ze cos sie zmieni na lepsze, to okazalo sie ze facet flirtowal ze mna dla zabawy, a tak naprawde jest zajety (oczywiscie to ukrywal z premedytacja). Wiec tak, chcialabym sie zakochac tak, zeby mi buty spadly, ale rozsadek mi podpowiada, ze juz na to za pozno.

Gość Hania wwwww
24 letnia dziewica ? To jakaś ściema. Pic na wode

Gość dołektotalny
addhekktl, mozesz napisac w skrocie, co czynilo te dziewczyny idiotkami? Pewnie juz z tej wiedzy w zyciu nie skorzystam, ale i tak jestem ciekawa.

Gość facet taki.....
napewno wszyscy zajęci nie są:) jesteś rodowitą warszawianką czy z polski?

Hania wwwww - widocznie mało wiesz o życiu, skoro nie wierzysz że są dziewice w tym wieku. I starsze.

Gość dołektotalny
Rodowita. Na jednym z moich tematow pisalam juz, ze nawet kolega zajety powiedzial, ze wtym wieku to moge spotkac tylko rozwodnika albo geja, bo wszyscy fajni hetero sa zajeci. Mile prawda? A drugi kazal mi latac wszedzie i szukac. Ja na chwile obecna wybieram opcje 'czekaj i nie rob nic, najwyzej umrzesz samotnie' ;)

Gość facet taki.....
moze jakas siłownia, kurs, sauna, basen