Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfbsdbntdeanhrtjrm

pytanie do samotnych 25+

Polecane posty

Gość sfbsdbntdeanhrtjrm

Boicie sie ze juz zostaniecie sami/same ? w tym wieku niestety juz wiekszosc osob zajetych

Gość pseudoxxx
ja jestem, mam 31, czasem się nad tym zastanawiam ale przemyślalam sobie kilka rzeczy i aktywnie szukam faceta , ale dopiero od niedawna przyznalam się przed sobą, że chce faceta/związku

Gość sfbsdbntdeanhrtjrm
Ja tez wlasnie niedawno przyznalem sie do tego przed soba. jestem 25 letnim facetem

Gość kot_,_ Sylwester
nie ma nic gorszego w życiu niz samotnosc we dwoje :P, :P, :P

Gość samochód w deszczu
zgadza się,lepiej być samemu niż w tłumie byle jakch ludzi

Gość motopompa
samemu jest zajebiście,boję się,że kiedyś mogę ulec pokusie żeby to zmienić i to mnie martwi

Gość eagheeds
fjolsfinna wiec wybierasz zycie w pojedynke ? czemu tak ?

A czemu nie? Skoro nie potrafiłam znaleźć faceta, który będzie mi odpowiadał i który będzie chciał się ze mną spotykać, to trudno. Nie będę płakać z tego powodu, ani nie będę się wiązać z pierwszym chętnym, żeby tylko z kimś być. Mam wysokie wymagania, a do samotności jestem przyzwyczajona.

Gość Radoslawhhf
No to jesli masz takie wymagania to lepiej kup sobie kota i siedz na tym staropanienstwie

Nie lubię kotów i nie jestem starą panną. To kwestia wyboru. Gdybym chciała mieć byle jakiego faceta, to nie miałabym problemu. Tylko co mi po facecie, do którego nic nie czuję i nawet do łóżka z nim nie pójdę, bo mnie totalnie nie kręci?

Gość Rgglawhhf
Dobra dobra tak sobie tlumacz :D

Gość Rgglawhhf
Dobra dobra tak sobie tlumacz :D pewnie jestes jakas wybrakowana i stad ta samotnosc

Gość SW 1313
Najgorsze w czymś takim jest to, że takie osoby przestają kogokolwiek obchodzić. Nikt im nie poświęca takiej uwagi, jak poświęca się małżonce, mężowi, dzieciom, gdzie ta więź emocjonalna jest bardzo silna. Znajomi bliską rodzina nigdy nie będą.

ja jestem sam i nikogo nie szukam na siłę, bo boję się, że jak będę z kimś do kogo nie mam pewności że to ta jedyna osoba, to że jak spotkam właśnie tą osobę to będę musiał zostawić tą z którą byłbym dotychczas, a może właśnie tak powinienem robić, wykorzystywać inne osoby dla własnego dobra

Gość resrs
najgorsze jest to ze ja np sama do najatrakcyjeniejszych nie naleze a chcialabym faceta, bogatego inteligentego i zajebistym charakterem spotykam sie teraz ze zwyklym chlopakiem i nie czuje takiej chemi choc powinnam bo to poczatki.. podejrzewam ze sytuacja odwrotna wystepuej tez u facetow i zakochac sie oni potrafia jedynie w mlodych pieknych dziewczynach

Ja nie musiałabym mieć jakiegoś modela z jaguarem, ale nie wejdę w związek z facetem, który mnie nie kręci seksualnie. A mało który ze znanych mi facetów, budzi we mnie takie myśli. I oni sa niestety poza zasięgiem. Ja na siebie nie narzekam, jestem w miarę ładna, nie jestem gruba, mam fajny biust i tyłek, swoje pasje, studia skończone i tak dalej. Nie wymagam od faceta cudów, ale jak iść do łóżka z kimś, kto nie wywołuje żadnej reakcji.

Gość zssadccdare
trzeba brac co jest pod reka :D

Gość Aparat007
@Fjolsfinna - przyznaje Ci racje i rozumiem Cie doskonale. Jako facet mam tak samo z kobietami. Musi byc iskra by powstal plomien i tyle. Z tym, ze ja mam 30 z mlaym plusem :)

Gość facet taki.....
zostanę sam do końca życia mam 29 lat i straciłem wszelkie złudzenia dotyczące mojej przyszłości nie wyobrażam sobie że jakaś kobieta może kochac takiego faceta jak ja

Gość facet taki.....
a ile masz lat

Gość facet taki.....
wydaje mi się że samotnych facetów jest więcej niż samotnych kobiet więc taka kobieta raczej ma większe szanse:)

Ja tez miałam faceta. I sama go rzuciłam, bo nie był odpowiedni. Nie rozumiem nad czym tu lamentować.

facet->nie zgodzę się z tobą, tu gdzie mieszkam więcej jest wolnych panien mogłabym je okreslić mianem "starych" tak jak ja...najwięcej wolnych jest właśnie powyżej 25 roku życia, ktorych nikt nie chce bo za stare, tu gdzie ja mieszkam faceci szukaja sporo młodszych w przedziale 18-22...

Gość dhqwjdhiqwhdc
ja też niestety jestem sama, ogólnie nikt mi nie pasuje i nie wyobrażam sobie sytuacji, żeby przebywać z kimś 24h na dobę.. Nie wytrzymałabym tego i po chwili bym uciekła. Pogodziłam się z tym, że już zawsze będę sama i nie przejmuję się tym :) bardziej przejmuję się rodziną i docinkami z ich strony, ale z czasem im przejdzie. Boję się tylko, żebym po 30tce nie została zgorzkniałą, złośliwą babą :P