Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moja znajoma chce

moja znajoma chce zaliczyc celową "wpadke" jak mnie takie denerwują...

Polecane posty

Gość Moja znajoma chce

Odwiedziłam znajomą, której dawno nie widziałam ( kilka lat ) bo akurat przypadkowo ja spotkałam odwiedzając babcię. Jej priorytetem od ok 16.r.z. było miec chłopaka. Szkoła itp nie wazne. No i ma tego swojego chłopaka ( teraz ma 21 lat ) nic specjalnego, przeklina strasznie, co drugie słotowo na k...( wiem bo miałąm przyjemność z nim pogadać chwilę ) Zaczeła mi mówic, że jej facet nie chce sie z nia ożenic puki ona nie znajdzie sobie pracy - to akurat popieram. Znajoma jest fryzjerka, ale tlyko dlatego, że nie miała żadnego pomysłu na siebie. Nigdy nie pracowała ( z wyjątkiem praktyk ) bo jak twierszi tak została wychowana, że mężczyzna zarabia, a kobieta zajmuje sie domem. Więc wymysliła,że facet sie z nia ożeni gdy ona zajdzie w ciążę. Dlatego okłamuje go że bierze tabletki antykoncepcyjne. Załamałam ręce. Nie było nawet co tłumaczyć, bo ona uważa że to świetny pomysł. Skąd się takie głupie cipy biorą? bo juz kilka tematów na kafe widziałam gdzie dziewcyzny opowiadały jakie maja sposoby na "wpadkę"

Gość hkhhkh
Wiesz... oczywiście jest to prymitywne działanie ale z perspektywy czasu zauważam że jest to nawet niezły sposób na ustawienie się w życiu - pasożytniczy bo pasożytniczy ale skuteczny.

Gość powinny sie dogadadac z faceta
mi, ktorzy chca babe zlapac na dziecko. Tacy nie uzywaja gumek i nie potrafia kontrolowac swoijego wytrysku, bo im nie zalezy na antykoncepcji.

Gość po czym
facet ją zostawi i będzie go ciągać po sądach po alimenty. to już nie te czasy, że ciąża=ślub

Gość fsafsafsa
coz...

Przynajmniej ma jakis cel w zyciu :D A tak na powaznie to pewnie bedzie tak jak ktos wyzej napisal. Koles sie wypnie i bedzie sie z nim dziewczyna szarpac po sadach o 300zl lub mnie alimentow :)

Gość Izabelka......... ...:)
moja kolezanka zaliczyła taka wpadkę. Co prawda była zaręczona, ale jej narzeczomy miał wyjechac na kilka miesięcy do pracy za granice. Onba nie chciała żeby wyjeżdżał i jak to okresliła "cos musiała zrobić" czyli zaliczyła "wpadkę" w tej chwili sa po rozwodzie. Ich małżeństwo przetrwało 3 lata, tatus ma w dupie dziecko, alimentów nie chce płacic itp