Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minia17890

czy to ciaza?

Polecane posty

Gość minia17890

Witam mam problem... Od pazdziernika czuje jakies dziwne ruchy w brzuchu. Na poczatku mialam te ruchy w dole brzucha po bokach i u gory.. Bylam u lekarza i dal mi jakies leki na jelita ale nie pomogly.. Pozniej te ruchy ustaly ale byly w samym dole brzucha.. Minelo od tego czasu praktycznie 5 miesiecy oktes mialam regularnie ale troszke slabszy i krotszy ale ze skrzepami... Przez ten okres zrpbilam okolo 20 testow ciazowych... A dzisiaj znow sie martwie bo czuje mocniejsze ruchy po lewej stronie od pepka jakby drgania juz od kilku godzin i znow panikuje... Czy to moze byc jednak ciaza? Dodam ze to nie moze byc aorta brzuszna poniewaz jestem dos otyla w dodatku w ciagu ostatniego roku przytylam 20kg i aorta przy takiej tuszy nie powinna byc tak wyczowalna... Co to moze byc? Ostatnio tez boli mnie w dole kregoslupa bol promieniuje do prawego biodra i jakby prawy jajnik.. Ginekologa mam dopiero za poltora tyg dlatego najpierw prosze tu o pomoc puki nie polece po kolejny test... Pomozcie...

Gość minia17890
Pomozecie?

Gość Już kiedyś o
tym pisałas.Nadal nie byłaś u lekarza? Ciąża to nie będzie zważywszy na to, że ruchy dziecka odczuwalne są ok 5 miesiąca- teraz już byś urodziła.

Gość hmm mm
o ja ku*wa pier*ole! poje*ana jestes

Gość porazkaaaa
Wiecie co? Straszni jestescie... Dziewczyna tyle miesiecy martw sie ze moze byc w ciazy prosi kogos o pomoc a wy tylko potraficie napisac ze jest poj*bana iyd. A wystatczyloby zeby kilka osob jej wyjasnilo dlaczego to nie mozliwe zeby byla w ciazy itd i by sie uspokoila a tak tylko przez was sie pograzy