Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaiggg

Seks bez zobowiązań jako pierszy raz

Polecane posty

Gość fbgfhnjmjhnhgfb
Owszem, nie warto się oddawać pierwszemu lepszemu i to autorka wie. Ale z drugiej strony czekając na szaleńczą miłość można się nie doczekać :(

Gość cukierekkrowkaitakietam
Korzystaj, kobietko! nie zastanawiaj się. To będą zapewne niezapomniane chwile, powodzenia!

Gość takatampieknalaska
też bym skorzystala, będzie fajnie, w końcu się znacie :)

Gość tralalilalila
ZA. Pierwszy seks musi być ze szczerego pożądania. Ja byłam przekonana, że musi być z facetem którego się kocha i tym sposobem za parę mcy skończę jako 27-letnia dziewica xD Dlatego że niemal każdy chciał ode mnie tylko seksu :P

Gość tfuu
Dokładnie, każda chce z wymarzonym facetem, ale nie zawsze warto czekać. Przyjemnosci autorko :)

Gość a ja teżżż
Też kiedyś myślałam że wielka miłość i te kwiatki. Teraz już uważam że wystarczy żeby COŚ było, wystarczy pożądanie i te sprawy :) A nie love forever bo się można nie doczekać :(

Widzę, że wiekowo jesteśmy prawie tak samo ;) Dam Ci małą rade :) Wiem, że czasem ciekawi to jakie to uczucie itp itd. Poczekaj jeszcze troche... Ja tez nie wierze w wielka miłość, motylki w brzuchu itp po po negatywnych doświadczeniach patrze na świat racjonalnie, ale ta czystość u kobiety to jedyne najcenniejsze co może mieć... Poczekaj, ochłoń z pół roku, rok. Po prostu później możesz żałować i czuć się wykorzystana... A jeśli nabawisz się takiego urazu to później miłości w ogole nie znajdziesz. Kuźwa po co doświadczenie. Trafisz na wyjątkowego to wtedy mozesz je praktykować ile chcesz, a jeśli nie trafisz to rób to nie wszystkim jest pisana miłość :)

Gość SłodkoGorzkiSmakŻycia
Każdy robi co chce, byle by jak najmniej żałować. A jeżeli już - to chyba lepiej żałować błędów niż straconych okazji.

Odradzam. Pierwszy seks to moment, którego się nie zapomina. Warto poczekać i tu nie chodzi o jakąś wielką miłość do końca życia ale po prostu na osobę, którą obdarzysz większym uczuciem niż kolegę. Wtedy nawet jeśli pierwszy seks nie będzie udany to i tak będziesz to mile wspominać bo nie zrobiłaś tego z byle kim.