Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mcdkv

Seks na piątej randce

Polecane posty

Gość mcdkv

Jest normalny czy wyszłam na puszczalską?

Gość mcdkv
Znam go od 7 miesięcy, od niedawna się spotykamy

Gość mcdkv
Nie chce żeby myślał , że jestem łatwa. Robiłam to zawse tylko z chłopakami, z którymi chodziłam

no ale powiedz sobie sama....nie było mu łatwo? On nie lepszy, ale...no kiepsko to wygląda.

Gość rtuuiy
Wyszłaś.

Gość mcdkv
Żałuję , że tak szybko to zrobiłam. Zależy mi na tym chłopaku.

nie rycz mała, jak cię naprawdę lubi, to nie ma cię za łatwą. W innym przypadku i tak to nic nei zmienia w relacji z nim.

Gość dfsdfsdf
Oboje mieliście na to ochotę, więc w czym problem. Chłopak na pewno się nie zastanawia czy nie wyszedł na łatwego, że poszedł z tobą na piątej randce do łóżka.

Gość jakamsa
no ale czemu myslisz o tym w ten sposob> cos jest nie tak miedzy wami chyba... ze masz takie obawy. w tcyh sprawach nie ma regul, naprawde.

Gość coramow45
A ja juz na trzecim spotkaniu go sprawdzialam czy ma czym sie pochwalic i we mnie walic

Gość dziewczyny dziś zwykle dają
na pierwszej bo nie chcą we własnym mniemaniu wyjść na porządną.

Gość kjenk
A to na której randce według Ciebie powinno się pójść do łóżka? Mi piąta wydaje się normą, dla mnie to nie jest za szybko. Ile masz lat, że chciałabyś przedłużać wielce ten moment?

Gość tralalilalila
hej może coś ci pomoże moja opinia. jak miałam 18-22 lata, to marzyłam o pięknym zakochaniu, chodzeniu za rękę, odwlekaniu seksu do słodkiego "nie wiadomo kiedy", o tym narastaniu napięcia, smakowaniu każdego kroku naprzód jak miałam 24-25 lat, to myślałam, ze na piątej randce byłoby idealnie jak miałam 25-26 lat, to myślałam, że jak facet będzie mi się bardzo podobał i ogólnie będzie sprawiał pozytywne wrażenie, to seks na drugiej, max trzeciej będzie w porządku teraz mam 26 lat , jestem nadal dziewicą, bo nigdy nie miałam więcej niż 2 randki z jednym facetem xD I nadal trzymam się tego, że na pierwszej raczej nie, ale na drugiej już czemu nie? zresztą, wiele zależy od okoliczności

kjenk A to na której randce według Ciebie powinno się pójść do łóżka? Mi piąta wydaje się normą, dla mnie to nie jest za szybko. Ile masz lat, że chciałabyś przedłużać wielce ten moment? Nie istnieje nr randki na ktorej wypada czy mozna isc do lozka. Jestem zdecydowana przeciwniczka sexu na 1 randce. Sa pary, ktore mialy sex na 3 czy 10 i sa pare lat razem a sa pary ktore czekaly np 3 czy 6 miesiecy i po paru tygodniach sie zwiazek rozpadl.

Gość gggg

Umów się na sex randkę z najlepszymi dziewczynami z twojej okolicy już teraz! ero-date.pl

-

-