Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matka, zona, kochanka

Dlaczego trujecie swoje dzieci i niszczycie im dziecinstwo?

Polecane posty

Gość tu duskusja matki z inna babka
i tu jest jej post 13:37 [zgłoś do usunięcia]matka, zona, kochanka Na jakiej podstawie wywnioskowalas, ze napisanie opinii i wklejenie kilku linkow jest powodowane checia dowartosciowania? W jaki niby sposob mialoby to mnie dowartosciwac? WTF? Nie jestem ani szara myszka jak podejrzewasz chora osobo, ani tym bardziej umeczona matka polka. Wrecz przeciwnie, daleko mi od takiego wizerunku. Nie jestem rowniez eko maniaczka, bo jak napisalam, zdarza nam sie jesc i burgery i slodycze tylko z pewniejszego zrodla niz mc donald i sporadycznie. Pijamy rowniez wino do obiadu od czasu do czasu. Zastanawiam sie, jak bardzo niedoceniona i sfrustrowana osoba jestes tym skoro tak cie zabolaly moje slowa. Nie zrozumiem nigdy rowniez totalnego braku kultury, ktory min obajawia sie tym, ze mozna obrazac kogos ( nazwalas mnie tepa min), kogo zupelnie sie nie zna.

Gość jasne ze to prowo jest
dobra teraz jest konkurs!!!!! zgadujemy kto jest tym poyebanym podszywaczem.

i raczej nie wyglada to na podszyw, bo napisane znacznei wczesneij

podziekujcie lepiej za mozliwosc posmiania sie, a ty prawdziwa jestes sztywna, dopchaj sobie kolek w tej dupie, bo jeszcze nie daj boze znormalniejesz:O Nie mam nic i nie mialam do twoich wpisow, nick mi podpasowal tylko, ale jestes straszna sztywniara i zachowujesz sie tak jakbym uzyla twojego imienia i nazwiska a nie pomaranczowego nicka.

:O :P :D

podszywie jestes chora osoba! :o

Gość ze tez ludziom nie szkoda
energii... :O naprawde...

Gość ze tez ludziom nie szkoda
Glupkow to ty z nas zrobilas, dobrze, ze napisala prawdziwa i wiemy, ze to sciema!

Gość autor sie wystraszyl
i zwial

ja juz napisalam wam ze to prowo jakies 3 dodziny temu a wy alej swoje... lykacie jak pelikany

Gość ghyghy
zastanowmy sie kto jest glupkiem- ten ktos kto pisze o zdrowym odzywianiu, prawde czy moze ktos, kto sie pod tego kogos podszywa? Hmmm? Wnioski nasuwaja sie same.

Gość hghynbyh
:D

Gość kubusiowaaa
podszywa i przez kilka godz robi szopke- dodajmy...

Gość dzieki wam głupkom
taki troll ma ubaw:D bo wy we wszystko wierzycie,i wszystko przeżywacie jak życie codzienne

Gość Prawdziwa matka, zona,kocha
Podszywie- Przyznam sie, ze z tej swini i pizzy do pizzerii sie zasmialam ;) Z kolka w dupie tez :D a do sztywnosci mi daleko :P Night-night!

no to pilnuj by cie nie pomylono ze mna:D ja wracam do swojego nicka i pod tym pisac nie bede takze mylic moga tylko na poczatku:) P.S. ale kupno swiniaka i wynajecie chlewu niech ci po glowie nie chodzi:P

Gość do Matka, żona i kochanka
jeszcze lepszy nik :)

Gość niezaleznie od tego jak
ten topik powstal, zdumiewa mnie totalna głupota ludzi, ktorzy truja siebie i swoich bliskich i nawet nie rozumieją na czym to polega. Nie bez powodu rosnie masowo zachorowalnosc na raka .Jesli juz nie mozna zmienic powietrza i ziemi , ktora raczej czysta nie jest, to po cholere jeszcze dobijac sie chemia w kazdej postaci. Jaki organizm zniesie takie ilosci? Przecie przy wielkim wyborze w zywnosci mozna wybrac mniejsza truciznę i wcale nie jest to trudne. Wystarczy myslec. A najglupsze wypowiedzi sa w stylu - moj synek je i jest zdrowy. Nie wiecie, ze "chemia" kumuluje sie w organizmie i dopiero po przekroczeniu punktu krytycznego zaczyna dzialac jak trucizna? Skad sie tacy głupi ludzie biorą, pojecia nie mam. Nie czytacie etykietek ? Nie rozumiecie oznakowań? Zbiorowy analfabetyzm? Podstawowka nie skonczona?

Gość niech kazdy umiera na co chce
i jak chce. Co cie to obchodzi? Zyj i dac zyc innym:)