Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matka, zona, kochanka

Dlaczego trujecie swoje dzieci i niszczycie im dziecinstwo?

Polecane posty

Gość a ja mysle ze ta cala matka
przeciez to prowo,po uj niby autorka podnosi caly czas temat pustymi postami? bo hcce was wkurzyc,PROWO PROWO PROWO

Gość juka_juka
popieram autorkę ...ale tutaj zrozumienia nie znajdziesz... nie zauważyłaś że na kafe wyśmiewa sie idealne mamusie. Idealne to są one, bo używają kostek rosołowych, wegety, dbają o swoje cyce i nie zaniżają się do karmienia piersią. Bo cycki sa dla faceta :) szkda twojego czasu i nerwów bo one i tak wiedza lepiej.

Moja rodzina jest ze mnie dumna:) wszyscy mi mowia, ze podziwiaja moje zorganizowanie, chwala moje jedzenie i pomysly na zycie. Tylko zakompleksione osoby nie potrafia przyznac mi racji

Gość rivierra
pewnie, ze prowo :D ale chociaż zabawne ;P

Gość rivierra
hahahahahahahahaha :D Jakbym miała taką matkę jak Ty to na księżyc bym ją wysłała a nie ją podziwiała :D bez przesady! Dzieciak chce wyjść ze znajomymi na pizze- nie ma mowy! Mamunia w domciu zrobi i na koniec dzióbka wytrze :D

Gość zapodaj net
a mi to wisi co ona wypisuje:D, jak tak robi jak pisze to jej sprawa, jak ściemnia to dobra w tym jest, a myślam ze ja na kafe jestem najlpesza sciemniara - mam od kogo sie uczyc:D są takie nawiedzone, co tak robia wiec niekoniecznie to prowo,alew dla mnie szkoda zycia i czasu na glupoty

Gość do mała czarna kawka
ona tak napisała na innym topicu: "Chęć do życia powoduje u mnie mój mąż jak sie do mnie uśmiecha, jak mówi pieszczotliwie, jak codziennie rano całuje mnie w czółko jak wychodzi z pracy, jak wraca z pracy i sie uśmiecha od razu, jak się kochamy=czytaj "sex" to chęć do życia na poziomie 5+!!! Ostatnio doszło jeszcze głaskanie powiększającego sie brzucha i gadanie: dzidzia napewno bedzie taka śliczna jak mamusia, dzidzia napewno to /dzidzia tamto, a wyobrażacie to sobie w ustach 2metrowego faceta?" widać że małolata z ciebie.. kobieto zycie to nie buziak w czółko i seks.. ale ty jesteś pusta.. w tym wieku dziecko... ciekawe czy skończyłas szkołę bo pracy to ne pewno nie masz.. chyba że w firmie tatusia.

co ty pierdolisz mi dziala poprawnie i postow stukac nie musze zeby poczytac,

szkoda czasu i życia na głupoty, ale nie na ściemnianie na kafe... umarłam:):):):)

oj albo autorka to modka ktora urzadzila znowu denna prowokacje albo ma u nich chody ;) jeszcze nigdy tak szybko postow nie usuwali... :P

jesli dziecko bedzie chcialo wyjsc na pizze to nie zabronie, ale postaram sie w nim zaszczepic nawyk zdrowego zywienia. Zawsze moze wziac kawalek pizzy czy hamburgera domowej roboty ze soba:)

Ja bylam karmiona mm, pozniej parowkami, pasztetami, kostkami rosolowymi. Makaronem, czipsy i frytki tez jadlam. Pewnie jak wiekszosc z nas. Czy ktos umarl od frytek? :O

a mi jakos postow nie pokazuje dopoki nie napisze:( I nie jestem modka. Moderatorzy tutaj sa leniwi, bo forum sie psuje od dawna a oni nic z tym nie robia. Ja nie jestem zas leniwa.

Gość srele,morele,duperele
Dobrze skoro pracujesz w prokuraturze (możesz tam co najwyżej sprzątać) to powiedz jaki art grozi za wypicie piwa przy dziecku? bo z racji tego że bezpośrednio po wypiciu takiego piwa zawartość alkoholu we krwi będzie nie większa jak 0.3,a a 3h już 0.0 to powiedz jaki art za to grozi,bo na pewno nie 160kk. więc jaki? i kto w tym momencie będzie pełnił rolę oskarżyciela publicznego? picia przy dziecku nie pochwalam,sama nie piję,ale każdy jest dorosły i żyje jak uznaje. to fajnie z wizytą u tych teściów. pojechali bez ciebie- czyżby to była próba ucieczki od wariatki?

do mała czarna kawka Coś ci przeszkadza że jestem szczęśliwa?:) widze że jesteś bardzo sfrustrowana i gówno cie obchodzi ile mam lat co przeszłam aby mieć to dziecko i to jak dogaduje się z mężem-widac twój dupczy inną na boku i stąd ten post:(:(

nikt nie umarl od frytek, parowek czy pasztetu, ale nie lepiej zrobic samemu pasztet czy frytki? Wtedy przynajmniej wiesz co jesz:) A tak to pakujesz w siebie sama chemie i umrzec nie umrzesz od razu, ale na raty jak powoli bedzie ci sie zdrowie sypac.

I na temat życia wiem swoje, i życie to też buziaki w czółko i fajny seks-widac że ty zgorzkniałaś jak stare próchno moja droga-jakie jest nasze życie zalezy od nas samych-twoje nie wyszło ci...cóż współczuje:( moje jest the best :)

Tak dzieciak pójdzie ze znajomymi do pizzerii ze swoim prowiantem w pudełeczku? To jest dopiero krzywda-psychiczna,zrobisz z niego pośmiewisko.

Zaskocze Cie, bo ze mna jest wszystko w porzadku. Co jakis czas robie badania i jeszcze nie umieram. W dzisiejszych czasach kobiety oszalaly. Przeciez cale pokolenia jadly te parowki, pasztety i frytki (nie codziennie, ale raz na jakis czas) i bylo ok . Indeks glikemiczny, beglutenowe jedzenie. OSZALALY TE MATKI POLKI :O :O

taaa zbawianie ludzi na kafe...ot twoje kilka rzeczy :D

a coz zlego jest w tym, ze dziecko wyjmie z pudeleczka hamburgera czy kawalek domowej pizzy? Ja ostatnio bylam w MacDonaldzie, bo znajoma koniecznie chciala zjesc hamburgera (jest uzalezniona od tego swinstwa) i ja wyjelam sobie jablko z torebki i domowa kanapke. I coz w tym dziwnego? Moja kanapka miala wiecej smaku niz ten syf.

To dowiem się jak będzie z tym art i kto będzie oskarżycielem publicznym? no i do jakiego to sądu trafi?

Gość bjhkhkjh
jjjjklk

No fakt jaka jest różnica między dzieckiem a dorosłym? hmm... może np wiek i dojrzałość? choć o tej u ciebie trudno mówić :O w dzieciństwie nie miałaś koleżanek co? i niestety nie wiesz jak zachowują się dzieci w grupie :O

mialam i mam kolezanki. Przeciez nie napisalam, ze zabronie dziecku zjesc pizzy poza domem tylko, ze postaram sie zaszczepic w nim milosc do zdrowego jedzenia oraz naucze by nie wstydzilo sie zdrowej zywnosci. Nalezy byc dumnym z tego, ze sie zdrowo odzywia, a nie sie wstydzic i malpowac od innych (czyli jesc syf).

a dzieci dzis sa niewychowane dlatego sie tak zachowuja, bo matki zamiast zjaac sie nimi puszcza bajke i maja gdzies wlasne dziecko. I potem wyrasta taki maly czlowieczek na bezczelnego chama. A wystarczy przeciez zajac sie i zainteresowac wlasnym dzieckiem.