Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matka, zona, kochanka

Dlaczego trujecie swoje dzieci i niszczycie im dziecinstwo?

Polecane posty

Gość ZGŁOSIŁAM CIE AUTORKO
ŻE SIĘ PODSZYŁAŚ,SPRAWA SIE TOCZY,WIEC ZMIATAJ STĄD!

Gość widzialam twoje posty
na tamtym temacie i tak czulam ze to podszyw, ludzie sa po wa leni

Gość hyhy
A moje biedne dziecko matki alkoholiczki śpi:P

Gość JESTES PODSZYWEM I ZOBACZYSZ
PISZ DALEJ I CZEKAJ GRZECZNIE:)

Gość Prawdziwa matka, zona,kochan
Kochanka Franka- prosze bardzo. Kolo poludnia napisalam kilka postow, pozniej zniknelam bo wyszlam z psem. Od tamtej pory pisal ktos inny. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5536210&start=390 ps. wszystkie nicki, ktore uzywalam sa juz czarne :) ale si ekomus nudziii....

Gość Prawdziwa matka, zona,kochan
prowo, prowo nie sadze, aby ktos przy zdrowych zmyslach wychodzil na spacer ze swinia :) tymbardziej, gdy ma psy :)

Gość łucek
nooo baaa juz twój nick woła o pomste do nieba ... bo jako kochanka to swiecisz przed dzieckiem najlepszym przykładem jak powinna sie prowadzic kobieta.

Gość Prawdziwa matka, zona,kocha
Dodam, ze moje posty byly skierowane do osob, ktore notorycznie jadaja niezdrowo. Nie do tych, ktorzy od czasu do czasu tak jadaja ( my rowniez raz na jakis czas zamowimy pizze czy dobrej jakosci burgery) Ja uciekam, mam nadzieje, ze juz nikt nie nabierze sie na ta scieme...

Gość jasne ze to prowo jest
no to juz wiemy ze jakas modka sie zabawia :O MODKO JESTES ZALOSNA CIPA

A do glowki nie przyszlo, ze mozna DLA WLASNEGO MEZA byc zona i kochanka w jednym?? To mialam na mysli zakladajac taki a nie inny nick... No ale jak sie chce ktos przywalic to zawsze cos znajdzie, nie? Pozdr i zegnam. Ps. Autorko masz cos z glowa na bank!

pROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO pROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO pROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO pROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO pROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO pROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO pROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO pROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO pROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO pROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO pROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO pROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO pROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO pROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO pROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO pROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO pROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO pROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO pROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO PROWO

Gość Prawdziwa matka, zona,koch
powyzszy post byl do lucek Modke bodlo, ze ktos lepiej sie odzywia niz ona :D LOL Za kazdym razem gdy pisze post, musze skrocic nick o literke bo juz zajety... Masakra... Teraz juz naprawde znikam, pozdrawiam wszystkich przy zdrowych zmyslach.

Gość A gdy jem notorycznie to co
Prawdziwa matka, zona,kocha Jak nie Twoja sprawa? Jemy co weekend maca i co z tego? Ja się nie wpieprzam w Twoje życie a Ty zostaw moje.

dobranoc prawdziwa,a modka to pewnie tlusta gruba swinia dlatego takie pierdoly wypisuje ;)

Gość to weź na czarno a nie narzeka
sz

matka, zona, kochanka Glupota ludzi mnie zalamuje. Jak mozna chwalic sie tym, ze szpikuje sie cala rodzine chemia, dodatkowym cukrem etc? Pomijam niesprzatanie, (nie)wychodzenie z dziecmi na dwor, zabawe z nimi etc. To jeszcze ujdzie w tlumie, ale nie pojmuje jak mozna zywic niezdrowo wlasne dzieci i jeszcze chwalic sie tym. Jedzac zdrowo zapewniacie swoim dzieciom zdrowie na dlugie lata, a dieta oparta na chemi i tluszczu da plon za pare lat. Niewazne, ze teraz jestescie szczupli i wszystko jet ok. Moj dziadek jadal niezdrowo i cale zycie byl szczuply- w chwili smierci tez, szkoda tylko, ze jego tetnice zatylkal tluszcz... Moje dzieci jedza zdrowo i pysznie na codzien- nie wiem kto powiedzial, ze zdrowa zywnosc jest gorsza od tej niezdrowej. Jest wrecz przeciwnie. Czasem zdarza nam sie zjesc burgera, ale nie z Mc Donalda z zerowa zawartoscia miesa.. tylko z prawdziwej wolowiny, a nawet i frytki od czasu do czasu. Z tym, ze to od czasu do czasu to raz na 2-3 msc, a nie w tyg.. Slodkie produkty staramy sie robic sami (co kilka dni pieczemy zdrowe ciastka owsiane, robimy desery owocowo- jogurtowe, czasem tez pieczemy krajanke owsiana, robimy sernik etc) a kupujemy wlasciwie tylko czekolade i lody- raz na 2 tyg, czasem rzadziej. Wspolczuje waszym dzieciom, naprawde TO JEST LIST PRAWDZIWEJ MATKI ZONY I KOCHANKI Z POPRZEDNIEGO TEMATU

dobranoc- jasne :) Pozdr cie rowniez! :)

Gość tak tłumacz sie małolato
zakładasz głupie tematy podszywajac sie chore

styl pisania tego podszywa jest dosc znajomy.... musze pomyslec,jest tutaj jedna taka glupia cipa ktora robi sobie takie jaja...

Gość LIST LIST??
Kochanka franka lol...

Gość autorko napisz mi
z czego robisz hot dogi? moze było ale czytanie 7 stron nie jest tym co chciałby m robic niedzielnego wieczora

Gość tu duskusja matki z inna babka
12:39 [zgłoś do usunięcia]matka, zona, kochanka Mam nadzieje, ze to, ze trujecie swoje dzieci wynika z niewiedzy- stad linki powyzej. Moze, jesli mam racje, ktos sie doksztalci nieco w tej dziedzinie i przestanie robic krzywde swojemu dziecku- taki byl moj cel zyciowa niedojdo... 12:45 [zgłoś do usunięcia]nie wiem co ten wywod o to widac, ze masz swiatle i ambitne cele w zyciu od glupiego hamburgera z MacDonalda raz na 2 miesiace nikt jeszcze nie umarl, na raka tez raczej nie zachoruje, ale rozumiem, ze w zyciu jestes wlasnie taka niedojda, szara mysza, ktora nieiwele ma do powiedzenia, a jak juz ma to nikt i tak jej nie slucha i chcesz sie dowartosciowac w wirtualnym swiecie. Mam nadzieje, ze sie udalo i twoje ego troszke uroslo 12:54 [zgłoś do usunięcia]matka, zona, kochanka Ty powaznie? Jest takie powiedzenie- kazdy sadzi wedlug siebie- wnioskuje, ze masz tak szare zycie jak opisales/las i dlatego musisz swoje frustracje tu wylewac.