Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matka, zona, kochanka

Dlaczego trujecie swoje dzieci i niszczycie im dziecinstwo?

Polecane posty

Gość Prawdziwa matka, zona,kochanka
Kogos bardzo bodlo, ze napisalam o zdrowym zywieniu na temacie- Używam kostek rosołowych, jemy frytki, używamy keczupu, nie chodzę ze az top zalozyl i mi swinke sprawil :) No prosze :) Jakby sie dalo, hodowalabym kurczaki na jajka podszywie, bo w zyciu bym nie zabila zwierzecia, a swinka to chyba mieso- co? Druga sprawa, ze skoro odzywiam sie zdrowo to tez raczej nie mieso wieprzowe jadam- nie wpadlas na to?

i LOL nie robie chipsow :D Nawet ich nie lubie...

Podszywie, czytam i nadziwic sie nie moge. Tym ktorzy lykneli te prowokacje tez...

Gość Prawdziwa matka, zona,kochank
ja znikam- tak dla wiadomosci czytajacych. Juz ten nick tez ktos przerobil na czarno wiec kolejne wypowiedzi nie beda moje.

Gość udajesz prawdziwą teraz
zryty łeb hahahaha

wez sie walnij w pusty lep kretynko...

Gość psa kup a nie swinie
bo swini nie wyprowadza sie na spacer na smyczy!!!!!!!!!

WSZYSTKIE JESTESCIE TEPE I GŁUPIE. MACIE CHORE DZIECI I ZYWICIE SWISTWEM. OCHYDNE GŁUPIE KOBIETY

Gość do matka, zona...
wiedzialam, ze to podszyw bo wypowiedzi na tamtym topie i na tym sie znacznie roznia. No i usuwane sa posty bardzo szybko- czyli ktos z moderacji. Zgadzam sie z prawdziwa matka, zona, kochanka, ze trzeba miec najebane zeby sie podszywajac tematy zakladac.

Gość biedne jej dzieci
az strach ze je ma, a jeszcze zwierzaka chce:(

Prawdziwa matka, zona,kochank ehhhh ja tam wole miec zryty beret i szczesliwe dzieci.Nie wiedza jak smakuje zycie !!!!! Niech beda umorusane,ale szczesliwe,niech wiedza jak smakuje hamburger i mrozona pizza !!! ALLELUJA !

Gość autor to podszyw żałosny
tak samo jak prawdziwa matka zona i kochanka. obie siebie warte

Gość pracuję w korporacji od lat
To może być prowo,ale nie musi Od ładnych paru lat pracuję w dużej korporacji jako spec od HR I widzę co się z ludźmi w korporacjach dzieje Mózg się przegrzewa i z głodnych sukcesu rekinów stają się eko-czubami Co to pasą krówki i sadzą marchew Srają do dołka w ziemi Nie mają prądu ani telefonu Nie używają leków,wolą ziółolecznictwo-chyba gandzią się leczą :D Także takie egzemplarze istnieją i co gorsza mają dzieci W USA takie oszołomki zwą się Amisze,u nas jeszcze nazwy dla tego nie wymyślili

Gość nawet moderacji nie pojmujesz
matka, zona, kochanka

Gość swiniak to zwierz
dla niektorych,nie slyszalas o ludziach co maja swinki ale traktuja je jak członka rodziny(jak psa) łyso ci?

Gość racja pracuję w korporacji od
:)

Mialam sie juz nie wypowiadac, ale zrobie to ost raz. Kochanka Franka- bylas na tamtym topie gdy ja pisalam, nie widzisz malej roznicy w wypowiedziach moich i tej osoby, ktora sie pode mnie podszyla? Jak dalej nie lapiecie to powiem, ze unikam przetworzonej zywnosci i dbam o zdrowy styl zycia, ale nie mam i nie bede miec zadnej swini, a tymbardziej juz takiej, ktora wychodzi na spacer na smyczy :D Mam 2 psy i wystarczy. Nie wyslam dziecka z pizza do pizzerii :D ani nic z tych rzeczy. Jesli ktos nadal wierzy, ze taki poyeb istnieje, to gratuluje... Ps. W zyciu nie obrazilabym kogos kogo nie znam i nic mi nie zrobill, a tymbardziej czyichs dzieci! Podszywie to co napisalas w ost poscie jest chamskie poprostu. Pozdrawiam tych zdrowo myslacych.

NIEEEEE swinka to nie zwierze.To ogier z rodziny kopytnych,wszystkozerny.Lubi sie taplac w blocie,jesc ziemniaki a potem staje sie kotletem

Gość moje dziecko jadlo pizze
dzisiaj i piło colę i hoj Ci do tego tępa kobieto. A jutro idzie na obiad do maca a teraz je snikersa popijając spritem.

Gość czyli jak ty autorko
ma cos nie z głową. Tak samo jak swinia jest swinią,tak jak ty jestes świnią:D

i co nas to obchodzi,spadaj stąd.