Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matka, zona, kochanka

Dlaczego trujecie swoje dzieci i niszczycie im dziecinstwo?

Polecane posty

Ej no ona nie jest smieszna tylko pokręcona :D biedne te jej świnki co je pohoduje w wynajętym chlewiku i bedzie na spacerki wyprowadzac.. jak będziesz jej gotowała to wiesz bardzo lubią rosół z kury :D

Moim zdaniem to prowokacja:) Świnkę na spacer zabierać będzie :D Tak z drugiej strony,autorko dlaczego tak mocno to Cię interesuje kto czym żywi dzieci i jak wychowuje? Ja jak mam ochotę na piwo, to napiję się,tak przy dzieciach(albo i nie). Jak mamy ochotę tak pójdziemy to mcdonalda. Po za tym jemy domowe posiłki w domu,ale czasami lubimy zjeść coś z typu fast food. Nie można przeginać w żadną stronę!

Gość hyhy
Ta prokurator na kafe:))))hahahhahahahahahhahahaha padłam

napisalam ze swinka sie ma pasac a nie wyprowadzac ja na smyczy. Nie jestem prokuratorem, a pracuje w prokuraturze. Nie wiem co widzicie dziwnego w moim temacie. Ale rozumiem, ze osoby swietnie zorganizowane i po prostu dobre we wszystkim moga was dziwic.

Gość ytgreger
kobieto opamietaj sie bo piszesz bzdury! osobiscie mysle ze autorka tego tematu siedzi w psychiatryku i uszczesliwia nas swoimi opowiesciami bo leki zaczynaja dzialac ps. zapomnialas dopisac ze jestes tez idealna kochanka. przeciez to bardzo wazne :D

Gość Prawdziwa matka, zona,kochanka
PODSZYWIE- SWIETNY POMYSL! CZYTAJACY TEN TOP POWINNI WIEDZIEC, ZE TO NIE JA JESTEM AUTORKA TEGO DURNEGO TOPU. NA INNYM TEMACIE KOMUS SIE NIE SPODOBALY MOJE WYPOWIEDZI I POSTANOWIL ZALOZYC MI TEMAT- ZALOSNE...

Gość hyhy
Nie..to musi być prowo bo nie wierzę że są takie osoby, które będą świnkę na spacer wyprowadzać:P

eee tak na serio to świniom powinno sie dac ze 2 opony stare do zagrody-wtedy sie nie nudzą i sie bawią-nawet takie przepisy weszły że swinie w zagrodach powinny miec zabawke:)

eeee tam.Z niej prokurator jak ze mnie organistka w kosciele ;) Faktycznie,najwazniejsze w tym temacie jest jakie uprawiamy zawody haha.Przewaznie tak jest,ze ktos kto ma male mniemanie o sobie jest na kafe,prokuratorem,sedzia,chirurgiem itp. .....a teraz drogie dzieci idziemy ze swinka na ostatni spacer,pobawcie sie z nia ostatni raz,bo potem musia wezmie siekiere i pier..dolnie swince w leb.Ktore z was przytrzma za nozki???? Ona juz podobny temat zawalila.dziewczyny przedstawialy sie jako nie "idealne" matki tzn,nie zawsze chcialo im sie pozprzatac czy wyprac.Albo dzieci ogladaly czasem wiecej TV.Potem pojawilo sie to nawiedzone babsko i zniszczylo temat.jak juz napisalam.Wszystkie okazalysmy sie alkoholiczkami. A ja wlasnie sobie PALE I PIJE DRINKA.Dzieci smierdzace spia,chyba??? :D

Gość do matka,zona itd
buhaha widzialam cie na innym topiku,ale tu to juz pojechalas z grubej rury:D Wynajac sobie chlewik:D:D wiesz...cale zycie o tym marzylam:Di jeszcze popierdaaalac ze swinka na spacerki,snie o tym po nocach:D Dziewczyno,stuknij sie w swoja mozgoczaszke wypelnionapo brzegi galareta a nie mozgiem.

Gość gfgggfffffffffffffffgggggg
Jak byłam mała to rodzice hodowali świnie, czasami wypuszczali je z chlewu, żeby ojciec mógł porządnie im posprzątać. My tych świń z siostrami z widłami w ręki pilnowałyśmy w ogrodzie, jak koleżanki z ulicy nas zobaczyły to tarzały się ze śmiechu, a my ze wstydu nie wiedziałyśmy czy się za te widły chować czy świni pod ogon. Raz jedna świnia jak mnie zaatakowała i mi w dupę ryjem przywaliła, to pól roku się jąkałam.

matka, zona, kochanka napisalam ze swinka sie ma pasac a nie wyprowadzac ja na smyczy. Nie jestem prokuratorem, a pracuje w prokuraturze. Nie wiem co widzicie dziwnego w moim temacie. Ale rozumiem, ze osoby swietnie zorganizowane i po prostu dobre we wszystkim moga was dziwic. W prokuratorze mozna i byc strozem nocnym :D W twoim temacie nie widzimy nic dziwnego.Widzimy za to chora babe,ktora maltretuje wlasne dzieci. Nie jestes dobrze zorganizowana,bo zamiast isc z dziecmi na spacer zostalas w domu,bo braklo ci czasu,ktory spedzilas na kafe.

Gość hyhy
kochanka franka, ja piję sobie browara z mężem:)

Gość do matka,zona itd
wlasnie przeczytalam mezowi kilka twoich wpisow i tak sie smieje,powiedzial ze takiej tepej baby jak ty to by kijem nie dotknal

Gość srele,morele,duperele
A jakby ktoś był zainteresowany poprawną odpowiedzią na moje pytanie dot 1 piwa i opieki nad dzieckiem. Jeżeli nawet ktoś by się przyczepił to ewentualnie z kodeksu wykroczeniowego POLICJA mogłaby dać mandat 50zł za pozostawienie dziecka do lat 7 bez opieki,bo teoretycznie mając te 0.3 człowiek nie powinien pracować opieki,więc uznaje się że dziecko nie ma opieki. Ale wtedy oskarżycielem jest POLICJA sprawa odbywa się w SĄDZIE REJONOWYM w wydziale karnym,odnotowana w rep W. w wydziale rodzinnym jeśli pojawia się prokurator to TYLKO W SPRAWACH niesfornych małoletnich-czyli gdy dziecko coś nabroi-ale dziecko musi mieć skończone 13lat aby odpowiadać. a jeśli idzie o narażenie zdrowia i życia-czyli podany przeze mnie art 160kk to odpowiada się z niego wtedy jeśli opiekun jest w stanie upojenia alkoholowego a sprawa jest prowadzona w wydziale karnym i odnotowana w rep K. Owszem,również prawnicy tutaj piszą-dla relaksu.

Gość do matka,zona itd
nie no ja sobie chyba tez strzele jednego browca:D ojj kusisz,kusisz autorko.Ty chyba taka pomylona jestes od tego NIEPICIA i twoich chipsow z piekarnika:D Idz sie napij,moze znormalniejesz

Gość Prawdziwa matka, zona,kochanka
Pewnie nie widzial tak tepej baby bo to prowokacja podszywa z moim nickiem... nie realna osoba... PODSZYWIE- POJEBALO CI SIE Z TYM ALKOHOLEM, BO JA NIE NA TAMTYM TEMACIE NIC NA TEMAT % NIE PISALAM, OPROCZ TEGO, ZE CZASEM WYPIJE LAMPKE WINA DO OBIADU. ZALOSNE, TY TO MUSISZ MIEC JALOWE ZYCIE, ZEBY ZAKLADAC TEMATY W CZYIMS IMIENIU.... ZALOSNE