Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynaaaa888881

przytyłam po antydepresantach. czy ktos tak miał???

Polecane posty

Gość justynaaaa888881

psychiatra stwierdzil u mnie depresje poporodowa i fobie spoleczna. od dwoch miesiecy biore rano i w poludnie po jednej tabletce Setaloft 50 mg. a przed snem jedna tabletke Deprexolet 30 mg. musialam wlasnie pokupic nowe ciuchy bo w stare nie moglam sie wcisnac. przytylam z 47 kg do 55. synka karmilam rok i praktycznie sama zajmujac sie dzieckiem (maz ciagle w pracy a na tesciow i rodzicow nie moge liczyc) nie mialam jakos czasu i ochoty na jedzenie. czuje ze powoli wychodze z dolka. czy ktos podzieli sie swoimi doswiadczeniami jesli mial depresje a szczegolnie ta poporodowa? i czy tez zaczeliscie tyć po lekach antydepresyjnych???

nie miałam poporodowej, ale depresję miałam, niestety dostałam lek który jest zapisywany również na bulimię,więc całkowicie straciłam apetyt z 50 kg na 48spadała mi waga, całe dnie nic nie jadłam...teraz nie biorę żadnego leku i tyję :)

Gość ewrwrr
sporo osob tyje po nich, choc reakcja jest indywidualna. Czasem jedni po danym leku tyją, inni chudna po tym samym... chcociaz dzieje się to raczej przez zwiększenie apetytu.. warto jednak po terapii zbadac tarczyce, bo antydepres. ja często rozwalają

Gość dix ae
bardzo czesto antydepresanty powoduja tycie, niestety. ale coz, coś za coś, w sumie lepiej mieć pare kilo wiecej i czuć sie dobrze.

Gość jjjjjjjjjjjjjjj6755
.

Gość justynatjvucvjc
ktos jeszcze sie wypowie?