Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mlody961

czy mam szanse u starszej kobiety ??

Polecane posty

Jeśli by sie znalazła jakaś kobieta która miała by ochote poznać 17latka z warszawy prosze o podawanie kontaktu. Nie chodzi mi o sex a o miłe spędzenie czasu

chce zapoznać jakieś starsze Kobiety ponieważ dziewczyny w moim wieku mnie zawiodły

Gość on mlodszy
Witam podlacze sie pod temat ja szukam pani do 50 ktora szuka mlodszego

To smutne. :( Ja mam 20 lat a zawsze byłam z osobami w moim wieku albo starszymi o rok i nigdy nie przeszło mi przez głowę, żeby być z dużo starszym od siebie mężczyzną.

Gość on mlodszy
Wszystko jest uwarunkowane tym jaka kobieta pociaga mlodszego sa mlodsi co wola mlodsze ale tez sa kobiety co wola mlodszych. wszystko to tez opiera sie tez o to ze mlodszy chce sie uczyc od dojrzalej kobiety sexu a dojrzala w tym czasie ma ucznia i jest zaspokajana erotycynie

Gość hhffhfnf
Mogę cię mojej babci polecić. Miała już starszego, teraz starsi od niej raczej już nie żyją, czas za młodzież się zabrać. Ostatnio śnił jej się dziadek i prosił ją, żeby sobie kogoś znalazła, niby obruszyła się na tą propozycję po 30 latach wdowieństwa ale oczy jej się śmiały, miałbyś szansę.

Był taki chłopak, który miał 16 lat i był we mnie zakochany. Lubiłam go ale jakoś dziwnie się czułam gdy wyznał mi swoje uczucia. Widziałam w nim bardziej młodszego brata niż chłopaka. :(

Gość Burburla
on najlepsze to bylo to o uczniu i zaspokajaniu :D i ty się dziwisz???, ze cie żadna normalna i rozsądna nie zechce?? jednak jesteście prości gimbusy , prości jak pas startowy na smoleńskim lotnisku :D

Gość komsi9000
Ja lubię małolatów, na związek z takim bym się nie zdecydowała, ale jakbym była wolna, to mogłabym się spotkać od czasu do czasu :P

Gość Burburla
komsi a masz kase??? bo zaraz sie okaze, ze jedyne na co go stac, to hotel robotniczy, a w restauracji sama bedziesz musiala zapłacić za was dwoje :D wiesz ta wizja sponsoringu :) w końcu to ty chcesz młodego ciałka i nie skażonego myślą umyslu