Żwirbilis 1 Napisano 8 godzin temu Właśnie dostałem takiej sraki że kibel pękł, a wam życze takiego stolca żeby doopska wam rozklepało 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 85 Napisano 8 godzin temu 36 minut temu, Mgła napisał: Żadna kobieta sama nie wysyła nudesów, tylko musi mieć zachętę ze strony typa i co tu powiesz, że Ci się omsknęło? Skoncz kùrwa bo i tak już bardziej żałosna nie będziesz. Przebiłaś wszystkie dramy półrocza na kafe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 288 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Toya napisał: Ty wiedziałaś o tym i rozkładałas po niej bez żadnych oporów, nie graj teraz A Ty wiedziałeś o Przemku i jego gófnie na patelni, a po nim o nudle skomlałeś I brałeś tzipe Eli po oblechu szczającym w szklankę bo kibel wywala a ha ha ha Edytowano 8 godzin temu przez Mgła 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 32 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Mgła napisał: Dokładnie. Ale tylko mi nie może przemknąć myśl o tym z innym facetem niż M macie to od mateusz dzienkuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 152 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Toya napisał: Ale ty się boisz spotkać, bo nie masz połowy zębów? Ty przecież do żadnej pracy nie pójdziesz. No i nie mówiłaś o cyberku, a jak wyszło, to że się omsklo i to normalne twoje ciało się psuje od środka,na ty nawet ubezpieczenia nie masz. Możesz postekac ewentualne, bo ty jak żona to tylko problemy. Mentaln 15 latka? Miesiąc w życiu przepracowałas? I ty sie z domu mamusi nie ruszysz, bo jeszcze nie doroslas. Koleś ma przyjechać, dodatkowa para rąk i kasa. Mama lubi jak pracowity, bo wtedy może dalej siedzieć z córką. Przekonana o swojej wyjątkowości czystej karty bez dzieci i faceta, a chętnych brak. Masz ból dopy do elka , czy gabcio układają sobie życie, bo ty uważasz się za bardziej atrakcyjna , bo karta czysta. Ale trzeba przyznać że miłym obejściem i usługami sexualnymi potrafi ująć, weź wyluzuj i pogódź się że woli być w haremie typa przy którym nie zginie i dobrze rûcha skoro ty nie umiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 32 Napisano 8 godzin temu niewiem po co mi wasze imiona ale fajnie znac mateusz tomek piotr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 79 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Tyle ze malowany żadnych cyberków mi nigdy nie proponował. Może torby na wymioty mu się skonczyly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 62 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Toya napisał: e ty się boisz spo daj jzu spokoj z tym wywlekaniem braku zebow jak widac ma cos w sobei skor bez zebow a ty placzesz bo cie olala dla ojca roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 79 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Żwirbilis napisał: Właśnie dostałem takiej sraki że kibel pękł, a wam życze takiego stolca żeby doopska wam rozklepało Właśnie sřam na kompost 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 288 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Toya napisał: Ale ty się boisz spotkać, bo nie masz połowy zębów? Ty przecież do żadnej pracy nie pójdziesz. No i nie mówiłaś o cyberku, a jak wyszło, to że się omsklo i to normalne twoje ciało się psuje od środka,na ty nawet ubezpieczenia nie masz. Możesz postekac ewentualne, bo ty jak żona to tylko problemy. Mentaln 15 latka? Miesiąc w życiu przepracowałas? I ty sie z domu mamusi nie ruszysz, bo jeszcze nie doroslas. Koleś ma przyjechać, dodatkowa para rąk i kasa. Mama lubi jak pracowity, bo wtedy może dalej siedzieć z córką. Przekonana o swojej wyjątkowości czystej karty bez dzieci i faceta, a chętnych brak. Masz ból dopy do elka , czy gabcio układają sobie życie, bo ty uważasz się za bardziej atrakcyjna , bo karta czysta. No a zobacz ile dni płaczesz za takim niczym jak ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 733 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Tobie nie trzeba akurat od słowa do słowa i pyk. Co pyk bo kúrwa czegoś nie rozumiem teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 22 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: A co Ty se myślisz że kim jesteś że mam Ci mówić? Moim spowiednikiem?! Czy ojcem? Niby z jakiej paki ja mam Ci takie rzeczy mówić tu i teraz zaraz jak padło pytanie? Robisz za samozwańczego obrońcę mojej cnoty czy jak? Lecz sie. No niby odmowilas że względu na mnie, czujesz ze mną więź i to będzie jak zdrada. Więc sobie odpowiedz? Odświeżyć pamięć screen? Tobie o samego gadania robiło się mokro jak chciałem audio to tak o 🫰i stekasz. Może każdemu tak robisz nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 79 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: A Ty wiedziałeś o Przemku i jego gófnie na patelni, a po nim o nudle skomlałeś I brałeś tzipe Eli po oblechu szczającym w szklankę bo kibel wywala a ha ha ha Właśnie mi się portfel zamknal na dentystów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 32 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, lybed napisał: daj jzu spokoj z tym wywlekaniem braku zebow jak widac ma cos w sobei skor bez zebow a ty placzesz bo cie olala dla ojca roku. moze na nfz zrobic proteze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 3 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, JajaWywalonė napisał: Skoncz kùrwa bo i tak już bardziej żałosna nie będziesz. Przebiłaś wszystkie dramy półrocza na kafe. a co sie stalo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 79 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Ale trzeba przyznać że miłym obejściem i usługami sexualnymi potrafi ująć, weź wyluzuj i pogódź się że woli być w haremie typa przy którym nie zginie i dobrze rûcha skoro ty nie umiesz Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 326 Napisano 8 godzin temu Zaraz do Leżaka będzie pytanie czy audio też dostawał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 22 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: No a zobacz ile dni płaczesz za takim niczym jak ja. Ja nie jestem tobą, żeby się czegoś wypierać. Zawsze byłaś kimś ważnym, tylko ty teraz próbujesz budować inny obraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 62 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Toya napisał: Przecież to jaja były, ale musi cos powiedzieć jelsi by to byla prawda to przestan pic ja ci dobrze radze. pozniej to jest tylko fantazjowanie o mlodych chlopcach 7 minut temu, Mgła napisał: Dokładnie. Ale tylko mi nie może przemknąć myśl o tym z innym facetem niż M chlopy sie o ciebie bija powiedz matce bedzie dumna. tez cie tu nie docenialismy 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Uwierzyć jak już matole dzisiaj masz chyba najszczeliwszy dzien w roku jak sie dowiedzialas ze jakich chlop mial fantazje z toba na stole ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 85 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, BellaS napisał: a co sie stalo? Drama uczuciowa Malowany kontra dziewica orleanska która tutaj każdego umoralniala a się okazało że lexowi żonatemu tatelowi dala. I Malowany placze że nie był pierwszym. To tak w skrócie. W każdym razie czuje wstyd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1157 Napisano 8 godzin temu Ten temat to beka wiosny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 62 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Mgła napisał: A Ty wiedziałeś o Przemku i jego gófnie na patelni, a po nim o nudle skomlałeś I brałeś tzipe Eli po oblechu szczającym w szklankę bo kibel wywala a ha ha ha dobre wyrabniasz sie przy tym lexie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 3 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, JajaWywalonė napisał: Drama uczuciowa Malowany kontra dziewica orleanska która tutaj każdego umoralniala a się okazało że lexowi żonatemu tatelowi dala. I Malowany placze że nie był pierwszym. To tak w skrócie. W każdym razie czuje wstyd w realu dała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 79 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, JajaWywalonė napisał: Drama uczuciowa Malowany kontra dziewica orleanska która tutaj każdego umoralniala a się okazało że lexowi żonatemu tatelowi dala. I Malowany placze że nie był pierwszym. To tak w skrócie. W każdym razie czuje wstyd Roochal jom lex? To tera tablica medelejewa jak elka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 326 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ten temat to beka wiosny No, takiej dramy to dawno tu nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 733 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Roochal jom lex? To tera tablica medelejewa jak elka Dêbil. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 288 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Toya napisał: No niby odmowilas że względu na mnie, czujesz ze mną więź i to będzie jak zdrada. Więc sobie odpowiedz? Odświeżyć pamięć screen? Tobie o samego gadania robiło się mokro jak chciałem audio to tak o 🫰i stekasz. Może każdemu tak robisz nie wiem Wszystko co pisałam było prawdą dlaczego nie chciałam z L, ani innym. I tak przy okazji skoro wspominasz.. 1 minutę temu, Toya napisał: Może każdemu tak robisz nie wiem No właśnie- jesteś yebniety. A konkretnie: kompleksy, ego zranione, mental ofiary i stąd nie potrafisz uwierzyć jakie miejsce zajmowałeś i od początku jak mamy priv, to o Lexa był ból doopy i mnie obraziłeś raz takim zarzutem że pewnie wszystkim to daje co Tobie. Pamiętasz? Jaki chaam! I małe biedne zranione dziecko wewnętrznie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 85 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Roochal jom lex? To tera tablica medelejewa jak elka Elka jest uczciwa bo nigdy nie zaprzeczała że lubi seks jak koń owies i nigdy nie umoralnia a tamta jest chodzącym fałszem a mje to brzydzi w chùi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 62 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, BellaS napisał: a co sie stalo? a ty wiecznie niezorientowana a podobno skriny masz na wszystko zlituje sie - czworokat jest elka, iskra malowany i lex kazdy z kazdym sie wirtualnie bzyka i drama sie zrobila bo sie zazdrosc uruchomila. cyce, pipy na sedesie i inne takie rzeczy sie dzialy Edytowano 8 godzin temu przez lybed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 152 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Mgła napisał: No a zobacz ile dni płaczesz za takim niczym jak ja. On jest chory psychicznie. Powinni go zawinąć na izbę wytrzezwien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach