Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trele morele ple ple

Dlaczego za brak wiary w Boga można zostać zaszczutym?

Polecane posty

To przez ZSa...Zahipnotyzował Cie na śmiechawe...Kaszpirowski **********...A żeby gi **** najaśniejszy ******** w ten czarodziejski kapelusz ale ****** Gandalf!!!!

Gość Samowystarczalna :)
Kochanka Franka współczuję Twoim dzieciom :/

Chsztu,współczuła OMG :D

wspolczola miało być ;) Zgrywa inteligentną tępa pała :D

Nie warzne przez jaka litere.Liczy sie efekt koncowy. Wielki wyznaniowy narod wyrzuca niemowle na ulice,bo za durzo kosztuje(dziecko rumunki rusiny) A twoja kolezanka po fachu pisze koscUl. :D

Gość wrocławska suka
Trzeba się sprytnie kamuflować.

Dziś zapytałam wierzącego (spoko gość), dlaczego ateiści nie mogliby zjeść śniadania wielkanocnego. Stwierdził, że nawet powinni :))) (ale jak pisałam on jest ok). No i spytałam czemu ludzie maja nam to za złe. Czemu nie miałabym sobie za tydzien w niedzielę nie zjeść jajek na śniadanie? x Zapytałam też o co mają wspólnego jajka i zając ze zmartwychwstaniem Jezusa? Czy Jezus jak wstał z grobu to zobaczył zająca i zjadł jajka? x No wiec myślę, że zając i jajka tak sie maja do katolicyzmu jak pięść do nosa.

Wow ja sobie poszłam spać a tu 1 Kochanka Franka mi komplement walneła- że jestem oczytana. Dziękować :)))) A skąd takie posądzenia? 2 Okazało się, że Moorland jest ateistką. 3 Pojawił się zawsze szczery i sasanka 4 Kochanka Franka zajmuje się zwierzakami :))) 5 Jeszcze chwila i sieokaże, że dyskutuja sami ateiści :) 6 O widze, że ktoś położył temat :(((

Gość R.I.P. yyyyyyyyyyyyyyyyy
no nie no przyszli ponurzy żniwiarze....i ukatrupili dyskusję

Gość pher.lucy
celem każdego dialogu jest rozwój biorących w nim udział i przysłuchujących się, w demokratycznym społeczeństwie żadne poglądy tezy twierdzenia nie powinny być podstawą do negatywnych czynów wobec osoby wypowiadającej je. niestety nie jest tak z powodu zakorzenionej w polskiej tradycji nienawiści której źródłem jest przeświadczenie iż istnieją prawdy niepodważalne oraz idiotyzm wynikający z zawiści zbudowanej na prawach religijnych bo przecież czemu ktoś kto zgrzeszył ciężej ode mnie ma mieć w życiu coś czego ja nie mam ? oto hipokryzja myślących że mają patent na sprawiedliwość i przyczyna ciągłej biedy gryzących się na wzajem ograniczonych "pobożnych obywateli'

Gość gość
why?