Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddass

A czy podniecają was mężczyźni w sukienkach?

Polecane posty

Gość dddddass

Na przykład jakby Tomasz Lis założył suknie wieczorową i sie pomalował, uczesał misterna fryzurkę, to co byście wtedy powiedziały? Albo nasz pan premier, albo lider opozycji? Wnioski się nasuwają takie że to kobiety mają tendencje upodabniać sie do mężczyzn (poprzez strój, uczesanie, sposób bycia) a nie odwrotnie, i prawidłowo ponieważ mężczyźni to elita tego świata, wynalazcy popychający ludzkość i kobiety rasa niższa sie wzoruje, przynajmniej te ambitniejsze.

Gość dddddass
rucham psa jak sra

Gość Wlasnie dlatego
Tak pierdolisz,zmien moze psa na suke to moze ci sie poglady zmienia a poki co to zasuwaj do szkoly bo znowu masz spoznienie!

Gość jakby Lis włożył suknię
to by wyszła Foxy_Lady, czyli nic ciekawego :P

Gość mnie podnieca Grzesław
jest taki męski... jak sobie pomyślę o tych jego wąsach i kwiecistych sukienkach, moja cipka od razu robi się mokra :classic_cool:

Gość Anna Grodzka )
Ciekawy temat :D

Gość Doświadczony przez życie
A dlaczego od razu wszyscy wyobrażająsobie faceta w falbankach z bardzo mocnym i rozmazanym makijażem? Przecież można zaprojektować bardzo męską w wyrazie spódnicę a nawet sukienkę. Można wręcz stworzyć kolekcję męskich spódnic i sukienek w stylu militarnym.

Omg. Szkoci chodzą w spódnicach i wcale im to męskości nie ujmuje, mnóstwo ludów oceanii chodzi w spódnicach/sukienkach z kawałka płótna i dalej sa męscy, afrykanie chodzą w spodniczkach z trawyy i jest ok, Japończycy chodzą w haftowanych jedwabiach i też jest ok. Arabowie chódzza w spodniach i w sukienkach a natomiast Arabki i Hinduski chodzą w spodniach i w żaden sposób to im nie odbiera nic z kobiecości ? To tylko faceci "cywilizowanego zachodu" boją się choćby pomyśleć o innym stroju niż spodnie żeby ich ktoś, broń Boże, za gejow nie brał :D

Gość a ja byłam idiotką
nie wiem ,ale miałam takiego faceta co zgodził sie latać w moich stringacjh i kreciło mnie to nieziemsko